İyi akşamlar
Babam pasta getirmiş. Yemedim kızlar yemedimm
Ama bol bol balık ve salata yedim. 1 dilim ekmek yemişimdir.
Tersten oldu ama sabahı da yazayım
2 yumurta yedim. Kıymalı patatesli
1 dilim ekmek
Domates ve az peynir espressoc
5 Ekim Menü ve Spor Bildirimi
09.30 5 yk menemen, 2 dilim ekmek, 2 hurma
15.00 1 elma, 1 sade soda
17.30 6 yk taze fasülye yemeği, 2 yk pilav, 1 kase yoğurt, salata
2,5 litre su
7800 adım (yatana kadar 10.000 olur mu bilmiyorum, dolapları vs topladım bugün, çok yoruldum. ) Chocolitaespressoc
Selam kızlar bugün kahvaltı yapamadık geç uyandık avmye falan gittik az sütlü filtre kahve içtim akşam da kendi yaptığım ızgara köfte ve salata yedik leslie yapamadım 11 bin adım atmışım Chocolitaespressoc
Bu arada bu akşamki yemeğimiz sondu yarın aç kalıp Salı günü bişeyler yiyeceğiz hani 72 saatlik su orucu falan yapıyorlar ya biz alışma süreci için bir günlük yapacağız
5 ekim pazar
Sabah 11.30 ,salatalık domates, peynir zeytin 1 yumurtalı patatesliomlet 1d.ekmek
Öğle yok
Akşam 18.30 1tb t. Fasülye, 3yk makarna 1/2k. çorba
Su 2 lt
Spor yok belirlenen hareket yok Chocolitaespressoc
İyi geceler kızlar
Sabah omlet 5 tane zeytin domates salatalık 2 dilim kadar ekmek +çay
Ara öğün diyet dışı
Akşam 3yk pirinç pilavı 1 kase tepsi kebabı biraz şekerim düştü kibrit kurusu kadar helva yedim.
Şu miktarı 2 lt
Adım 3k
Spor yapmadım annemdeyim yarından itibaren otururum. İnşallah.
Bu arada bende tartıda artı bekliyorum akşam yemeğini geç yedim +regle 1-2 günün var
Kızlar yaa benim biraz motivasyonum düştü galiba. Beni bi kendime getirin. Hava yağmurlu diye yürüyüş yapamıyorum, sporda gündüz vaktim olmuyor, gece oğlan rahat bırakmıyor, çok zorlanıyorum. Bugün ikisinide yapamadım maalesef. Yemeğe dikkat ediyorum, 7 den sonra yemek yemiyorum ama birazda hareket olmazsa veremeyeceğim kilolarımı
Menümde şöyle;
Sabah: omlet, peynir ve pankek Akşam: çorba ve balık
İki öğün yaptım bugün, çünkü geç uyandık kahvaltıyı geç yaptık.
Yediden sonra birşey yemedim