Afiyet olsun canım. Ama 3 gün bildirim yapılmadığı için 2. Uyarı geldi. Fırsat bulamadığının farkındayım. O yüzden özellikle izin almak ister misiniz diye sorarım. Alınmadığında kontrollere dahil olur. En fazla 2 gün üst üste kabul ediyorum, 3 gün olmaması gerek canım.2 Ekim Menü ve Spor Bildirimi
08.00 Tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost, 2 hurma
17.30 1 kase mercimek çorbası, hamsi, salata
2,5 litre su
6700 adım
3 Ekim Menü ve Spor Bildirimi
08.00 Tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost, 1 şeftali, 2 erik
17.30 1 kase tarhana çorbası, 8 yk yoğurtlu semizotu salatası, 1 şeftali
2,5 litre su
10.021 adım
4 Ekim Menü ve Spor Bildirimi
1 yumurta, 1 kk kadar peynir, 1 domates, 5 zeytin, yarım simit, 1 elma
17.30 1 kase yayla çorbası, 5 yk menemen, 3 yk makarna, salata
2,5 litre su
9988 adımespressoc Eki Görüntüle 3653787 Eki Görüntüle 3653788
Umarım güzel bir tarti ile gelirim choco bu hafta sonu düğün olması beni zor sartlara itti
Liste yıldızlarım yarın tartıları özelden göndermeyi unutmasın️
Bol şans
️
Zor şartlara ahahaUmarım güzel bir tarti ile gelirim choco bu hafta sonu düğün olması beni zor sartlara itti
Döndüm canım, daha dikkatli olacağım, söz. Bütün uyarılarımı da eksilerimle sildireceğim inşallah.
Naif arkadaşımDöndüm canım, daha dikkatli olacağım, söz. Bütün uyarılarımı da eksilerimle sildireceğim inşallah.
Geçmiş şimdi bitti. Herkese güzel bir pazar olsun.
espressoc canım, özür dilerim şükür gelebildim. Emeğin için çok teşekkür ederim.
Estağfurullah canım ne özrü ben sadece etiketleri yapıyorum hatırlatma amaçlıDöndüm canım, daha dikkatli olacağım, söz. Bütün uyarılarımı da eksilerimle sildireceğim inşallah.
Geçmiş şimdi bitti. Herkese güzel bir pazar olsun.
espressoc canım, özür dilerim şükür gelebildim. Emeğin için çok teşekkür ederim.
Ay bizde bizdeGünaydın kızlar amma uyumuşum ya
Ay coko şimdi diyeceksiniz bunlar çok arsız çıktı hep yeni bişey istiyorİnşallah bugünü hafif geçirebilirim. Annem bir şeyler yapacak. Tartı öncesi iyi olmadıbakalım ne kadar dayanabilicem
Bizde kızlarla pikniğe gideceğiz bugünİnşallah bugünü hafif geçirebilirim. Annem bir şeyler yapacak. Tartı öncesi iyi olmadıbakalım ne kadar dayanabilicem
Biz bunu önceden de sorduk canım cuma diye demiştik o zaman haftasonundan da önce olsun diye. Çoğunluk pazartesi deyince öyle devam ettik.Ay coko şimdi diyeceksiniz bunlar çok arsız çıktı hep yeni bişey istiyortartı gununu Pazar mi yapsak ya hafta sonu diyeti bozup yiyourz pazartesiye ağır çıkıyoruz en azından yememisken tartiliriz ,
Tüm hafta mükemmel gidiyor da hafta sonu bozuluyor işteBiz bunu önceden de sorduk canım cuma diye demiştik o zaman haftasonundan da önce olsun diye. Çoğunluk pazartesi deyince öyle devam ettik.
Soralım,
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
espressoc
G gelgor
M Mavistez
asliogretmen
D u t
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
M Marjolein
norayildiz
Tartı günü pazar günü olsun diyenler bu mesaja muhteşematsın.
Pazartesiden devam edelim diyenler sadece likeatsın.
Farketmez diyenler ne atsınBiz bunu önceden de sorduk canım cuma diye demiştik o zaman haftasonundan da önce olsun diye. Çoğunluk pazartesi deyince öyle devam ettik.
Soralım,
TheDandelion
Acquaa
labellevie
yiitee
Pembe Lotus
espressoc
G gelgor
M Mavistez
asliogretmen
D u t
Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
M Marjolein
norayildiz
Tartı günü pazar günü olsun diyenler bu mesaja muhteşematsın.
Pazartesiden devam edelim diyenler sadece likeatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?