• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar bir aydır kullandığım bir takviye var tüp bebek öncesi son şans onu denemek istedim şu an galiba ovulasyon dönemindeyim çok ağrım var ve test yaptım ovulasyn testi hiç olmadığı kadar koyu çıktı inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan pozitifi görürüm dua edin 🥰🙈
İnşallah canım duamdasın

Kızlar bir aydır kullandığım bir takviye var tüp bebek öncesi son şans onu denemek istedim şu an galiba ovulasyon dönemindeyim çok ağrım var ve test yaptım ovulasyn testi hiç olmadığı kadar koyu çıktı inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan pozitifi görürüm dua edin 🥰🙈

İnşallah canım dua edeceğim senin için. 🤲

Ay ben bunu yeni gördüm canımmm inşallah tutar bu ay burda çok okudum tüp bebeğe giderken hamile kalanları inşallah sen de öyle olursun🥰😍🥰

Back
X