- 8 Nisan 2017
- 57.464
- 309.581
- 698
Geçen hafta ilk iki olduğumuz için bu hafta ikimiz kendi aramızda yarisiyoruzKızlar özelden ne yazıyoruz yani kural gibi bişey mi
Yaristigimiz için choco ya atiyorus tartıyı o açıklıyor acun ılıcalı gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta ilk iki olduğumuz için bu hafta ikimiz kendi aramızda yarisiyoruzKızlar özelden ne yazıyoruz yani kural gibi bişey mi
Heee iyiymiş kız sms de atalım mı birinci içinGeçen hafta ilk iki olduğumuz için bu hafta ikimiz kendi aramızda yarisiyoruz
Yaristigimiz için choco ya atiyorus tartıyı o açıklıyor acun ılıcalı gibi![]()
Minik için MinikHAZIR yaz 4545 e gönderHeee iyiymiş kız sms de atalım mı birinci için![]()
İnşallah canım duamdasınKızlar bir aydır kullandığım bir takviye var tüp bebek öncesi son şans onu denemek istedim şu an galiba ovulasyon dönemindeyim çok ağrım var ve test yaptım ovulasyn testi hiç olmadığı kadar koyu çıktı inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan pozitifi görürüm dua edin![]()
Minik için MinikHAZIR yaz 4545 e gönder
Yiite için YiiteHAZIR yaz 3434 e gönder![]()
Yiite sollar geçer beni
Merak ettim bak sonucu şimdi![]()
Hamdi beye bağlanıyoruz …..Minik için MinikHAZIR yaz 4545 e gönder
Yiite için YiiteHAZIR yaz 3434 e gönder![]()
Yok canım sen kazandın benceYiite sollar geçer beni![]()
Olsun bak finale kalmışsın daha ne olsun ben hala çeyrek finale bile gelemedimYiite sollar geçer beni![]()
Vallahi hiç umudum yok kazanırsam çok pis gaz olurYok canım sen kazandın bence![]()
Gelirsin gelirsin belki sen olursun sonraki yarışmacı sonuçta hepimizin hedefi eksiOlsun bak finale kalmışsın daha ne olsun ben hala çeyrek finale bile gelemedim![]()
Hepimiz burdan şampiyon olarak ayrılırız inşallah kızlarrrrGelirsin gelirsin belki sen olursun sonraki yarışmacı sonuçta hepimizin hedefi eksi![]()
Ortalık karışmış ne oldu 1.mi açıklanacak![]()
Bilmem ki ben niye özelden yazıyorsunuz diye sordum o da acun gibi açıklayacak ikimizi dediOrtalık karışmış ne oldu 1.mi açıklanacak![]()
Buranın amacı da oVallahi hiç umudum yok kazanırsam çok pis gaz olur![]()
Kızlar bir aydır kullandığım bir takviye var tüp bebek öncesi son şans onu denemek istedim şu an galiba ovulasyon dönemindeyim çok ağrım var ve test yaptım ovulasyn testi hiç olmadığı kadar koyu çıktı inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan pozitifi görürüm dua edin![]()
Ay ben bunu yeni gördüm canımmm inşallah tutar bu ay burda çok okudum tüp bebeğe giderken hamile kalanları inşallah sen de öyle olursunKızlar bir aydır kullandığım bir takviye var tüp bebek öncesi son şans onu denemek istedim şu an galiba ovulasyon dönemindeyim çok ağrım var ve test yaptım ovulasyn testi hiç olmadığı kadar koyu çıktı inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan pozitifi görürüm dua edin![]()
Canım son kilon hangisi? Bir de eğer kilo verildiyse yüzdeni de yazar mısın ilk sayfada nasıl yapıldığı yazıyor. + geldiyse yüzde almıyoruz ama Belirtiyoruz + geldim diyeGünaydın çiçek kızlarkeyifler bozuk tartı bi öyle bi böyle
hayır kaçamak da yapmadım yani
![]()