- 30 Ocak 2017
- 15.415
- 202.213
- 598
Canım sen hastanede misin? HayırdırArtiyim gencler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen hastanede misin? HayırdırArtiyim gencler
Daha güzel eksiler nasip olsun hepinize inşallahOff hayalim![]()
Yo doğru yaptın canım. Lige çıkanlar özelden atıyor ki sonuç süpriz olsun. Şimdi notlarımı alıyorum bende.
Canım chat gptye sordum %2.3 dedi geçen hafta pazartesi 95.7idim bugün de fazla olanı varsaydım yani 93.5 saydım. Halbuki dün avmde 92.9 çıkmıştımCanım son kilon hangisi? Bir de eğer kilo verildiyse yüzdeni de yazar mısın ilk sayfada nasıl yapıldığı yazıyor. + geldiyse yüzde almıyoruz ama Belirtiyoruz + geldim diye
Ay hadi inşallah espimm gönlünde olan hakkında hayırlı olsunKızlar bir aydır kullandığım bir takviye var tüp bebek öncesi son şans onu denemek istedim şu an galiba ovulasyon dönemindeyim çok ağrım var ve test yaptım ovulasyn testi hiç olmadığı kadar koyu çıktı inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan pozitifi görürüm dua edin![]()
Geçen hafta 95.50 ymişsin. Görselde 93.90 var canım onu alıyorum. Yüzdeyi buna göre almak gerekiyor. Yüzden 1,675. Yine çok iyiCanım chat gptye sordum %2.3 dedi geçen hafta pazartesi 95.7idim bugün de fazla olanı varsaydım yani 93.5 saydım. Halbuki dün avmde 92.9 çıkmıştım![]()
Tamam canımGeçen hafta 95.50 ymişsin. Görselde 93.90 var canım onu alıyorum. Yüzdeyi buna göre almak gerekiyor. Yüzden 1,675. Yine çok iyi![]()
Hayır Askim tatildeyim, dort gun kaka yapmadim, reglim gecti . Eczaneye gidip tartildim . Sonuc buCanım sen hastanede misin? Hayırdır