• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Canım son kilon hangisi? Bir de eğer kilo verildiyse yüzdeni de yazar mısın ilk sayfada nasıl yapıldığı yazıyor. + geldiyse yüzde almıyoruz ama Belirtiyoruz + geldim diye
Canım chat gptye sordum %2.3 dedi geçen hafta pazartesi 95.7idim bugün de fazla olanı varsaydım yani 93.5 saydım. Halbuki dün avmde 92.9 çıkmıştım 🤭

Kızlar bir aydır kullandığım bir takviye var tüp bebek öncesi son şans onu denemek istedim şu an galiba ovulasyon dönemindeyim çok ağrım var ve test yaptım ovulasyn testi hiç olmadığı kadar koyu çıktı inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan pozitifi görürüm dua edin 🥰🙈
Ay hadi inşallah espimm gönlünde olan hakkında hayırlı olsun ❤️

Canım chat gptye sordum %2.3 dedi geçen hafta pazartesi 95.7idim bugün de fazla olanı varsaydım yani 93.5 saydım. Halbuki dün avmde 92.9 çıkmıştım 🤭
Geçen hafta 95.50 ymişsin. Görselde 93.90 var canım onu alıyorum. Yüzdeyi buna göre almak gerekiyor. Yüzden 1,675. Yine çok iyi ❤️

Son düzenleme:
10 da kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Yeşil biber havuç salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

Akşam
1 patates 1 yumurta marul ile salata
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Lessie yi yapacağım inşallah biraz dinlenip
1.5 lt su Chocolita Chocolita espressoc espressoc
1000074359.webp

Selam güzellikler 😌
Sabah limonlu su
9.0 tarçınlı kahve
13.0 1 bardak kefir yarım armut 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 hurma smoothie
2 dilim kek (ödül yaptım 😂)
Yeşilçay
Akşam kek yediğim için aşırı rahatsız oldu midem
18.00 1 kase keten tohumlu yoğurt yedim
Gün boyu cam kapı duvar halı koltuk sildim
3 lt su
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_1556.webp
    IMG_1556.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_1557.webp
    IMG_1557.webp
    25 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar kullandğınız takviye vitaminler var mı önerebileceğiniz ? Ben selenyum diye bişey gördüm (cahilliğime verin yeni keşfediyorum 🤣) doğurganlık üzerinde olumlu etkileri olduğu falan yazıyor ya da sadece kadınlar için multivitaminler falan var kararsız kaldım nasıl bişey alsam

Back
X