- 16 Aralık 2019
- 21.721
- En iyi cevaplar
- 1
- 85.657
- 598
- 32
İnşallah canımBence bu strese bağlıydı galiba dut ..çünkü ben çok zor gelirim bu duruma.
Geçmiş gitmiş olur inşallah tekrarlamaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımBence bu strese bağlıydı galiba dut ..çünkü ben çok zor gelirim bu duruma.
Geçmiş gitmiş olur inşallah tekrarlamaz
İnşallah canım sağlıkla çıkacaksın çabucak iyileşeceksin kendine iyi bak dikkat et allahım şifa versinD u t ,
Minik Duduklu Tencere ,
Chocolita ,
espressoc ,
norayildiz sağolun kızlar, Allah razı olsun. Dua edin , kolaylıkla olsun bitsin
![]()
Kayısı çayı ayrıntısı gözümden kaçmadı
Ay ben hiç adapte olamadım ya gectifimzi hafta. Gebelik şüphesi yüzünden hemen gebe moduna girip sağlıklı besleneyim dedim ne diyet yaptım ne SporKimler tartıya hazır? Yarın ne bekliyorsunuz kızlar
İyi akşamlar kızlar. Yeni hafta için süre belirlemeyelim diyorum yine bir egzersiz belirleyelim çünkü süre belirleyince uymak çok zor oluyor ama mesela 10 tane squat gün içinde herhangi bir zamanda bile yapabiliriz. Bu hafta için 10 tane karın crunch yapabiliriz.Evett yarın yeni beslenme programına da geçiyoruz.
Lif haftası
Egzersizespressoc sende canım
Eki Görüntüle 3659713
Hazim sorunu yaşadım yavri yoksa çok da şapmam aslındaKayısı çayı ayrıntısı gözümden kaçmadıkeşke olsaydı da bende icseydim şimdi ne gitse kar
![]()
Hi hi biliyorum çok şapmazsin senHazim sorunu yaşadım yavri yoksa çok da şapmam aslında![]()
Benim de umidim yok bu hafta ben elimden geleni yaptım organlarim müsaade etmediHi hi biliyorum çok şapmazsin senbu hafta güreşemiycez gibi haftaya hazırlan ama meydan bana kaldı diye çok şeyapmaa
![]()
Zamanımız bol sıkıntı yokBenim de umidim yok bu hafta ben elimden geleni yaptım organlarim müsaade etmedi![]()
Hadi bakalımZamanımız bol sıkıntı yok![]()
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Canm ben birkaç gün izin istiyorum sizden. Yarın ameliyat olcam, safra kesesi ameliyatı olcam. Biraz toparlaninca devam edeyim.