• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

16 ekim perşembe
Sabah 1h.yumurta, 1/2domates, 1/2salatalık, 3ceviz, zeytin, 1kkb.peynir, 1b.meyve suyu (standat)
Öğle 2 mercimek köftesi, 1/2k.salata, 1tb mercimek yemeği, 1mandalina
Ara 1 ayran
Akşam 1k. Çorba, 1d.ekmek, 1/2tb patates yemeği, 3yk yoğurt
Su 2lt
Spor 10662adım
Ek tuz yok
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

İyi akşamlar, perşembe günü menüm

Kahvaltı; 1 kase yoğurt, yulaf ezmesi ve keten tohumu karışımı

Kahve

Akşam; 1 mini pizza

8.000 adım Chocolita Chocolita aylık egzersizim
espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_8840.webp
    IMG_8840.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 3
Kızlar bu arada Oysho training diye bir uygulama var, ücretsiz çok güzel antrenman dersleri var. Yoga plates kardiyo her seviye dersler var. Yıllar önce yüklemiştim bir iki kullandım devam ettirmemiştim ama çok güzel tavsiye ederim.

İyi geceler kızlar 🦋
Sabah
Sucuk kavurma bir iki çatal haşlanmış yumurta 2 tane 2 dilim ekmek salatalık domates 1 küp peynir biraz zeytin

Akşam
Tarhana çorbası 1 kase 1 YK yoğurt salata

Eş evde olunca temizlik falan yapılmıyormul bunu daha da iyi anladım. Bugün biraz karın antermanına girdim videosunu atacağım bu aralar sezeryan göbeğime takmış durumdayım karın egzersizlerine ağırlık vereceğim baya 😔

Chocolita Chocolita ben yarın tartilamayacagim diyetisyen kontrolüm cumartesi zaten iki hafta çöp oldu gibi geliyor bana motivasyonum düşük listeme hiç uyamadim

Stresten çoğu şeyi unutuyorum kendimi telkin ediyorum bu hastalık değil stresten unutuyorsun diye anksiyete arada yokluyor

Bir ihtimal diyetisyenimle konuşup Kasım sonunda randevu alacağım buraya ağırlık veririm o süreçte en azından gr bile gitse kar olur o kadar yoruldum ki herşeyden 😑😑
Tamam canım sen diyetisyenle ilerdiğin için özel bir durumun var, tartı gününe kadar tartılmanı yasaklamıştı. O yüzden cumartesi sabahından tartını bekliyorum. Yıldız seçimine dahil olamamış olsa da listeye geçerim.
Yani izin almıyorsan?
İnan ki bu çöp olmasını biz de yaşadık. Bu hafta + bekliyorum. Yalnız değilsin canım. Tek düze hiç fire vermeden ilerlemek çok kolay değil bizler için. Ki insanız olabilir. Olay düzeltmesini bilmekte. 2 haftada kilo alınmaz ödem aldık şiştik. Bu kadar. Vericez ve yağdan yakmaya devam edicez.
Kızlar ailem gelecek memleketten kavga gürültüyle getirmeyi başardm 😂 5 gün kalacaklar inşallah iyice cozutmam diyette
Yaa çok sevindim espim hadi gözün aydın 😘 her günün tadını çıkar 🥰
İyi geceler kızlar 🦋
Sabah
Sucuk kavurma bir iki çatal haşlanmış yumurta 2 tane 2 dilim ekmek salatalık domates 1 küp peynir biraz zeytin

Akşam
Tarhana çorbası 1 kase 1 YK yoğurt salata

Eş evde olunca temizlik falan yapılmıyormul bunu daha da iyi anladım. Bugün biraz karın antermanına girdim videosunu atacağım bu aralar sezeryan göbeğime takmış durumdayım karın egzersizlerine ağırlık vereceğim baya 😔

espressoc espressoc tam da bu egzersizi belirledi bu hafta fullersin 💪

Yarın tartı günümüz kızlar
Umarım unutulmaz.
Üzülmek yok. Yeni rota oluşturuyoruz 🔥
Kilo verenleri de şimdiden tebrik ederimm😍 merakla bekliyorum

Back
X