- 30 Ocak 2017
- 15.620
- 203.286
- 598
Beslenmeye dikkat edebiliyorsan bu hafta girebilirsin canım. Vermişsin çünkü denge egzersizi yokSpor ve yürüyüş yapamıyorum o yüzden listede sorun olmayacaksa gecebilirsin canım sen bilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beslenmeye dikkat edebiliyorsan bu hafta girebilirsin canım. Vermişsin çünkü denge egzersizi yokSpor ve yürüyüş yapamıyorum o yüzden listede sorun olmayacaksa gecebilirsin canım sen bilirsin
Dikkat ediyorum canım 7 den sonra yemiyorum suyu içmeye çalışıyorum tamam bu hafta listede olayım inşallahBeslenmeye dikkat edebiliyorsan bu hafta girebilirsin canım. Vermişsin çünkü denge egzersizi yok
Attım yavrum nü hafta bendenrakip falan olmazOoo süperşu an kaç bedensin
Rakip mi oluyoruz şimdi. Daha miniği görmedim gerçi merakla bekliyorum![]()

Yok ben yine de yazayım dikkat edicem artık kursurıma bakmayın zaten kilo almışım bu süreçteÇok geçmiş olsun inşallah şifa olur. İstersen bir süre izinli olabilirsin canım. Çünkü izin almadıkça bildirim bekliyoruz etiket yapıyoruz
Ooo süperşu an kaç bedensin
Rakip mi oluyoruz şimdi. Daha miniği görmedim gerçi merakla bekliyorum![]()
İiii ihii hihihihi olmuyor hocam ben şahlanamiyomUlan şahlandınız mı bu hafta maşallah![]()
1 haftafır açım açUlan şahlandınız mı bu hafta maşallah![]()
Ben bunu geçtiğimiz hafta için hic demedim hakkıniz bro1 haftafır açım aç![]()
Ben bunu geçtiğimiz hafta için hic demedim hakkıniz bro
Ben bir an önce tartilip yiyeyim diye acele ettimbugün bile kıyamayıp yiyemedim bak
Hala veriştesin maşallah. Bak hafife alma güzel adımlar bunlar. Alma da Üstüne koy yeter. Bir hafta az bir hafta çok olsunBugünkü sonuç. -150 gr
Kilo falan sanmayın choco ile yatıyorum ama şaşı kalkmadım
Neyse
-150 gr
Güncel:91.500
Yüzdelik : 0,1636
Eki Görüntüle 3663577
Chocolita
espressoc
Bende senin adına çok sevindim canım döndüğün belli oluyorGünaydın kızlar çok güzel sonuçlar gördüm İnşallah haftaya ya da ondan sonra haftaya ben de böyle güzel ikiler üçler falan görürüm inşallahhepinizi çok kutluyorum çok sevindim adınıza
Geçen hafta 78.7
Bu hafta 78.1
Yüzde 0.7682
Chocolita
Şaha kalkmasanda yine ufaktan bir dikeldinİiii ihii hihihihi olmuyor hocam ben şahlanamiyom
![]()
Gel canım beraber başlayalım. Hazır hissedersen. Devamı gelir merak etmeIlaci biraktim nasil sistim ya.
Hic olmadigim kilolardayimdün gaza gelip yurudum baya. Aksama pertim ciktiydi tabi
yavrucak atHala veriştesin maşallah. Bak hafife alma güzel adımlar bunlar. Alma da Üstüne koy yeter. Bir hafta az bir hafta çok olsun
Bende senin adına çok sevindim canım döndüğün belli oluyor
Şaha kalkmasanda yine ufaktan bir dikeldin
Gel canım beraber başlayalım. Hazır hissedersen. Devamı gelir merak etme