• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Evet canım . Telefona not ediyorum . Ordan kopyalayıp yapay zekaya atıyorum o makrosunu mikrosunu kalorisini hesaplıyor. Ss alıp buraya atıyorum 🥰
Bu hafta böyle denemek istedim faydasını da gördüm. Hem istediğimi yedim hem herşeyden yedim . Hem az yedim . Bi tek bugün regl ve arkadaş buluşması olunca biraz fazla oldu . O da spor yapmadım kaslarım rahatlasın diye ondan . Orda yediklerimi bile yazdım hesapladı .
Ama diyet dışı olduğu için buraya yazmadım
Sırf orda yediklerim içtiklerim 700 kaloriymiş 😂 sabah ve akşamı hafif tuttum o yüzden
Ben yazacaktım espressoc espressoc yazdı maşallah hangi yapay zeka bu 😅😅
Biz senle hep aynı gün olmak zorundamiyiz regli regl kardeşi olduk 😅😅bu sabah oldum bende 😂😂

Ben yazacaktım espressoc espressoc yazdı maşallah hangi yapay zeka bu 😅😅
Biz senle hep aynı gün olmak zorundamiyiz regli regl kardeşi olduk 😅😅bu sabah oldum bende 😂😂
Chatcpt 😂 bi de mutfak tartısı var. Kullanmamıştım hiç. Çok güzel oluyor 😂😂 bak gözlemyi bile tartıyla yiyorum
Evet her ay aynı gün oluyoruz. 🤣🤣

İyi geceler ❤️
Menüm

Sabah 11:00
İki kaşık yulaftan bı yumurta dan omlet
Yeşillik çeri domates peynir

12:15 bi bardak kefir

15:30
Sade türk kahvesi 8 çiğ badem iki hurma

18;00
Fırında etli patlıcan yemeği türlü gibi (bir kase)
yarım kase cacık iki üç kaşık havuç salatası

Spor
30dk leslie
Su 3 lt

espressoc espressoc

Dün diyeti bozmadım şükür

Kahvaltı
Yarim avakado
2 dilim tb ekmek
Peynir ,domates
1 haşlanmış yumurta

Arada sade kahve 1 ceviz 1 hurma

Aksam
Bir kase havuç tarator
4-5 kasik bulgur pilavı
Tavuk sote

2 litre su Chocolita Chocolita
Canım senin denge egzersizin 1 tane kaldı. Yarın son gün
TheDandelion TheDandelion başlanmadı canım. Tek günde 3 gün kapanır mı kapanır ama yorucu olabilir. 40 dk ekran görüntülü egzersiz +6000 adım gerekir

Back
X