• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Yok ya şimdilik istemiyorum kendim deniyorum embriyolarım var ama hiç süreci kaldıracak psikolojide değilim. Biraz kilo vermek istiyorum hiç sevmiyorum bu hallerimi. Yeni yıldan sonra bakarız artık. Ben 48 kilodan bu kiloya sadece yiyerek geldiğimi düşünmüyorum
İnan ki bende 5 yıldır ha oldu ha olacak gebe olabilirim diye diye bolca kuruyemiş meyve ve hareketsiz yaşamla 61 kilodan 79 kiloya geldim . Psikolojik olarak bile çok etkiliyor ya sadece yeme olur mu

14 Kasım Yıldızlar Ligi

⭐@D u t ⭐
⚔️
⭐ Pembe Lotus Pembe Lotus ⭐

Lig yıldızları tartıyı özelden gönderir.
Diğer herkes topiğe gönderir.
Herkese bol eksiler ☘️

Ben yarın evde olamayacağım. Annemle hastahane de olacağız. Listede izinliyim. Müsait olduğum ilk fırsatta güncellemeleri yapacağım. Gecikebilir. Bu hafta böyle oldu kusura bakmayın kızlar.

Beslenme programı başa döndü. İlk sayfaya da ekleyecegim şimdi.

Yarından itibaren
Sağlıklı Karbonhidrat Haftası
Ekmek, pilav, makarna, un, tatlı yok.
Sebze yulaf meyve gibi Sağlıklı karbonhidrat serbest.
Tamamen bitiremez ama önemli oranda kısıtlarsanız bu da geçerlidir.
Veya yarım puan getirebilir.
espressoc espressoc

Mecburi değil. Uyum sağlayanlar puan alır. Uyarı sildirir. Uymak isteyenler menülerini detaylı yazsın ki espressoc espressoc değerlendirebilsin

Rabbim şifa versin canım 🤲 Dualarım seninle

Chocolita Chocolita herkesi etiketleyip hatırlatma yapmıştı 16 saat açlık 8 saat beslenme aralığı diye
Anlıyorum tabiki evet ama bugün eşimin ailesine gittik aniden ve işimden geç çıkmak zorunda kaldığım için mecburen 8 de yedim eve de şimdi geldik yarın ve pazar günü de nöbetçiyim gece 12 ye kadar illaki böyle şeyler olabiliyor benim elimde olmuyor misal dünde düğündeydim fırsatım olmamıştı ama teşekkür ederim ben kendim çabalayayım böyle şeylere pek uyum sağlayamıyorum 🌸🌸🌸 aralıklı oruca uygun olmuyor yaşantım maalesef

Ben yüne de paylaşmamış olmamak adına menümü atayım

Sabah 10:00 chia tohumlu sek quark meyveli
Öğlen 12:00 mercimek çorbası
Türlü ve aşure
Akşamüstü 16:30 gibi protein bar ve 2 mandalina
Akşam 20:00 ezogelin çorba bir kepçe
Tavuk pilav (misafirlikteydim)

Bazı öğünleri ekledim fotoğrafa

Su 3 litre
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_3770.webp
    IMG_3770.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_3772.webp
    IMG_3772.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 0
İyi geceler arkadaşlar, ben geçen cuma izinden döneyim dedim ama mesajlarım görülmedi ben de izne devam ettim menü yazmadım. Neyse Chocolita Chocolita ile görüştüm 1 uyarı ile tekrar bu hafta izin alıyorum. Haftaya başlayacağım inşallah.
Perşembe günü menüm
Kahvaltı; peynir, 5-6 zeytin, 1 krep

Kahve

Akşam; buharda karnabahar, mercimek köftesi 4/5 tane, bolca yeşillik
En son 5’te yedim, kahvaltı 11’de

6 bin adım Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_9098.webp
    IMG_9098.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 0
Anlıyorum tabiki evet ama bugün eşimin ailesine gittik aniden ve işimden geç çıkmak zorunda kaldığım için mecburen 8 de yedim eve de şimdi geldik yarın ve pazar günü de nöbetçiyim gece 12 ye kadar illaki böyle şeyler olabiliyor benim elimde olmuyor misal dünde düğündeydim fırsatım olmamıştı ama teşekkür ederim ben kendim çabalayayım böyle şeylere pek uyum sağlayamıyorum 🌸🌸🌸 aralıklı oruca uygun olmuyor yaşantım maalesef
Tamamdır. Mecburi değil zaten. Uyanlar tik alıyor diyete yardımcı oluyor. Ama buna uymadan da kendi diyetine devam edebilirsin. Bulunduğumuz haftaki programı gördükten sonra şimdi yazılan gibi "uyum sağlayamıyorum" gibi belirtirsen espressoc espressoc etiket yapmaz. Sadece menü gönderip göndermediğine bakar. Genelde hepimiz uymaya çalıştığımızdan herkesi bu çerçevede değerlendiriyorduk. Ama ana kuralımız değil

İyi geceler arkadaşlar, ben geçen cuma izinden döneyim dedim ama mesajlarım görülmedi ben de izne devam ettim menü yazmadım. Neyse Chocolita Chocolita ile görüştüm 1 uyarı ile tekrar bu hafta izin alıyorum. Haftaya başlayacağım inşallah.
Perşembe günü menüm
Kahvaltı; peynir, 5-6 zeytin, 1 krep

Kahve

Akşam; buharda karnabahar, mercimek köftesi 4/5 tane, bolca yeşillik
En son 5’te yedim, kahvaltı 11’de

6 bin adım Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Tamam canım afiyet olsun

Back
X