Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler kızlar
Sabah 2 tane haşlanmış yumurta yedim

Akşam
Diyet dişiyim

Şu miktarı 2 lt
Adım 10.7k
Chocolita espressoc

Kızlar bugün diyetisyene gittin vücudum ödem toplamış baya yeni liste verdi onun programına uyacağım 1 ay boyunca birde demirim diplerde onun içinde takviye almam gerekiyor o bu kadar düşükken kilo vermem zormuş yapacağım 1 ayda hem ödem hemde yağdan kilo vereceğim

Bende cumadan sonra dahil olacağım canım. Diyet yapamamak beni hasta ediyor. Başlamak zorundayım
Hadi el ele verelim inelim artık şu 70 80 lerin aşağılarina yapmadığım her dk kilo alıyorum gibi geliyor bana da. Dikkat etmeye çalışıyorum ama odaklanamiyorum

İyi Geceler
18 Kasım Menü ve Spor Bildirimi

Detoksta 2. gün:
08.10 Laktozsuz kefirle protein tozu
16.00 2 tane activia yoğurt, 5 ceviz, 1 cennet hurması
2,5 litre su
13.287 adım Chocolita espressoc

espressoc canım denge egzersizi vardı. Yolculuk mazeret sayılır. Yapamam dersen haftaya sarkabilir. Ama kesin eksilerek dönmen gerekir yoksa +3 gün daha olur

espressoc canım denge egzersizi vardı. Yolculuk mazeret sayılır. Yapamam dersen haftaya sarkabilir. Ama kesin eksilerek dönmen gerekir yoksa +3 gün daha olur
Yapamam muhtemelen ya hiç saat falan takmıyorum ki egzersiz yapacak da vaktim yok gelecej hafta hepsini yapsam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…