Bende süper geliyorum inşallah bi aksilik olmazsaBen şuan memleketteyim cuma günü gelip sallayacağim buralarıben birinciyim söyleyin ikinci kim diye artistlenecegim
Ne bilim olmasınAy kiz olur mu öyle şey
Ben şuan memleketteyim cuma günü gelip sallayacağim buralarıben birinciyim söyleyin ikinci kim diye artistlenecegim
Verelim esmuşum kızAman kapanmasın ya diretelim verelim su kilolari
Yok canım bak hindiba kahvemle buralardayımNe bilim olmasın
tamam şimdilik tadını çıkar sonra kapışırız
Verelim esmuşum kız
Esmus sence burası kapanır mı 60 li 50 li kilolarimizi görmedenAman kapanmasın ya diretelim verelim su kilolari
Bende cumadan sonra dahil olacağım canım. Diyet yapamamak beni hasta ediyor. Başlamak zorundayımKızlar nasılsınız nerelerdesiniz ben cuma günü eve döneceğim kararlı bir şekilde yoğun Spor yapacağım
Hadi el ele verelim inelim artık şu 70 80 lerin aşağılarinaBende cumadan sonra dahil olacağım canım. Diyet yapamamak beni hasta ediyor. Başlamak zorundayım
Yılbaşı hedefi koyalım bence. Yeni yıla şu anki halimizden en az 3 kg eksilerek girelimHadi el ele verelim inelim artık şu 70 80 lerin aşağılarinayapmadığım her dk kilo alıyorum gibi geliyor bana da. Dikkat etmeye çalışıyorum ama odaklanamiyorum
Evet bence de çok iyi olurYılbaşı hedefi koyalım bence. Yeni yıla şu anki halimizden en az 3 kg eksilerek girelim
Yapamam muhtemelen ya hiç saat falan takmıyorum ki egzersiz yapacak da vaktim yok gelecej hafta hepsini yapsam olur muespressoc canım denge egzersizi vardı. Yolculuk mazeret sayılır. Yapamam dersen haftaya sarkabilir. Ama kesin eksilerek dönmen gerekir yoksa +3 gün daha olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?