Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ne bilim çokom inan burdan bi kere kopunca herşey mahvoluyor. Dediğin gibi enerjisel olarak birebir iletişim halindeyiz. Birbirimizi öyle yada böyle bi şekilde destekleyip güzel bi sonuca ulaşıyoruz. Ben biraz da herşeyden yoruldum sanırım bu hafta da onun acısı çıkıyor. Burdan başka bi yerde ya kimsede herhangi bi konuda herhangi bir destek yok.
En basiti sabah sabah midem çok bulandı kustum. Gün boyu da hep bulantı şişkinlik ve ağrı vardı akşam anlatıyorum eşime “e çok kilo verdin kendine dikkat etmiyorsun ondan oluyor “ dedi
Yani yorgun musun üzgün müsün ya da gerçekten hasta mısın değil . Ya vücudum tepki veriyor artık herşeye . Ne kilo vermesi. Saçlarım yumak yumak dökülüyor. Yüzümde ellerimde egzama oluşmaya başladı . Kaldı ki sağlıksız bi şekilde vermedim kilomu çok bi kilo da vermedim
Belim ağrıyor bacaklarıma vuruyor o da mı zayıfladığım için

Ben çok severim kız
Ben çok sevmiyorum ya kabağı severim ama çorbada hoşuma gitmiyor
Ay erkeklerin şu her şey geçiştirmesi önemsememesi yok mu beni çıldırtıyor. Dut çok aşırı mı kilo verdin kaç kilosun ki acaba kan değerlerini falan mı düştü artık yediğimiz içtiğimiz çok sağlıklı olmadığı için gerekli vitaminleri alamıyoruz kan tahlili mi yaptırsan

Canım 80 den 73 e indim. Geçen ay baktırdım değerleriö normal . Ben dengeli şekilde yemeye çalışıyorum. Yakın zamanda baya sıkıntılı bi dönem geçirdik . Anlamıyor. Yorgunum diyorum kursa gitme diyor. Halbuki kurs bana iyi geliyor belki de bedenen ve ruhen dinlendiğim tek yer orası . Midem kötü diyorum zayıfladın ondan diyor

Çok haklısın canım ne yapalım o zaman kısmet değilmiş, inan şu aralar çocuklar falan karışık bir de önceki telefon Androiddi hep öyle kullandım, bu kez iOS aldım inan hiç bilmiyorum bebekten fırsat buldukça yüklüyorum telefona adım sayara vakit gelmedi bile

Kaçıncı sınıf canim lise son mu

Canim bizim burda proje ve özel okulların bursluluk sınavları var 4. sınıfta

Çok düşük bir kiloda değilsin aslında iyisin. Psikolojik olabilir veya yediğin birşeyden bozulmuş olabilir. Kahve çok tüketiyorsan azalt. Kursu da bırakma bence evden çıkmak bile bazen çok iyi geliyor

Çok düşük bir kiloda değilsin aslında iyisin. Psikolojik olabilir veya yediğin birşeyden bozulmuş olabilir. Kahve çok tüketiyorsan azalt. Kursu da bırakma bence evden çıkmak bile bazen çok iyi geliyor
Ne bırakacam kendime yaptığım en büyük iyilik. Kahve 1-2 tane içiyorum. Kendi kendine bahane çıkmasın diye bende bişey aradı eline geçmedi. Düştü yattı

Canim bizim burda proje ve özel okulların bursluluk sınavları var 4. sınıfta
Bizim burada da var canım ben öğrencilerimi çaktırmadan hazırlıyorum.
Sonradan gördüm canim mesajları geç okudum Allah kolaylık versin valla zor bizde de LGS var şu Haziran bı gelse diye bekliyoz valla her hafta sınav 6 gün okul çok zor
Allah yardımcınız olsun canım, benim kızımda yks hazırlanıyor. Rabbim bütün evlatlara zihin açıklığı versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…