Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve odem yapıyor biliyorum ama çayla ilgili bilgim yok bana şekersiz içebilirsin demiştiYa dlyetisyen de hep kısıtlıyor ödem yapıyor fazlası diye ben de çaydan vaz gecemiyorum mesela
Kız dün almaya başlamıştık sanki naptınKızlar ben artık gerçekten bu diyet işini ciddiye almak istiyorum ya adam gibi vereyim ya da bu konuyu kapatayım aylardır aynı kilolardayim çok yildim
Çay kahveye neden ısmarladın ki onların diyette olumsuz etkisi var mı
Günlük kaloriyide etkiliyor ister istemez çaya kahveye yükleniyorum birde ben o yüzden azalttımYa dlyetisyen de hep kısıtlıyor ödem yapıyor fazlası diye ben de çaydan vaz gecemiyorum mesela
Anlık aldıkKız dün almaya başlamıştık sanki naptın![]()
Teşekkür ederim canım❤Geçmiş olsun acqua
Teşekkür ederim delfinia cım ❤ umarım ❤
Anlık aldıkPMS deyim diye galiba iştahım Cook açık
![]()
Sağol canım❤Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun dut o yemek ne değişik geldi
Afiyet olsun denp bu hafta yeşil haftamız biliyor musun bilmiyorum hatırlatayımİLk ögüm 11.30
Son ögün 16.30
Arada kahve çay 3.5 lt su![]()
Bende uzun süre aç kaldım ondan galiba krize girdiiimkendine gel bütün gün aç gezdim ben . Kimsenin benden daha tok olmaya hakkı yok
Ben keto besleniyorum sebzelerin karbları yüksekAfiyet olsun denp bu hafta yeşil haftamız biliyor musun bilmiyorum hatırlatayımher öğünde bolca sebze tüketiyoruz
Harika ne güzel kararlar almışsınız. Hoş geldinizMerhaba iyi günler
Sabah tartıldim fakat şimdi atabiliyorum. Boy 167 Hedef kilo 57
1 aralıkta diyete başladım paketli gida şeker çikolata hepsini hayatımdan çıkardım.Çay ve kahveyide sınırladım ama nereye kadar gider bilmiyorum.
espressoc
Eki Görüntüle 3683700
geçmiş olsun