• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bir arkadasim da keto yaptı ama o kısa dönem yapılıyor neden bu kadar uzun yaptın😱
Yaşam şekli haline getirmeye calışıyorum canım zatem kilom yok benim.Yapılan araştırmalar kanser ve romatolojik hastalıklara iyi geldigini gösteriyor.Doktorda tavsıye edince yapmaya başladım ama sürdürmesi çok zor bir beslenme neredeyse herşey yasak

Yaşam şekli haline getirmeye calışıyorum canım zatem kilom yok benim.Yapılan araştırmalar kanser ve romatolojik hastalıklara iyi geldigini gösteriyor.Doktorda tavsıye edince yapmaya başladım ama sürdürmesi çok zor bir beslenme neredeyse herşey yasak
Aslında hepimizin yapması gereken. Bugün bütün hastalıklar boğazımızdan geçenlerle alakalı diyorlar

Yok çokom ters hareket yapmadım. Ama ne bilim orda bi ağrı var ara ara bacağıma vuruyor ☹️ büyük ihtimalle fıtık diyecekler . O yüzden gitmiyorum
Bende kitlenip kalıyordum canım. İğne batar gibi çok kötü. Senin gibi doktora gitmedim. Ama aynı zamanda kilo vericem diye egzersiz yapıyordum. Bir program vardı hep ona uyuyordum. Oradaki esneme hareketleri sayesinde rahatladım. Bilerek yapmadım ama oda öyle gelişti. Esneme hareketleri iyi geliyor

Bende kitlenip kalıyordum canım. İğne batar gibi çok kötü. Senin gibi doktora gitmedim. Ama aynı zamanda kilo vericem diye egzersiz yapıyordum. Bir program vardı hep ona uyuyordum. Oradaki esneme hareketleri sayesinde rahatladım. Bilerek yapmadım ama oda öyle gelişti. Esneme hareketleri iyi geliyor
Yapıyorum canım inan yürüyüş iyi geliyor bi de

Merhaba
Sabah- 1 yumurta, biraz peynir, yeşillik, zeytin, yarım dilim çavdar ekmegi 3 bardak çay.
Ara - sade Türk kahvesi 2 mandalina yarim avuç kabak çekirdeği.
Akşam- 1 kase yeşil mercimek çorbası (dünden kalmıştı) 1 kase yoğurt birazda salata 1 dilim çavdar ekmeği.
2,5 litre su.
Bugün yürüyüş yapamadım maalesef.

Merhaba arkadaşlar
Cilt bakımına gittim geldim artık ayda bir kere gideceğim komedanlar bu kaç temizlendi köklü olanlar lazerle yakılır dedi yüzümde bı kaç tane de et beni var onlarda yakılacak Ocak ayında yaptıracağım

Menüm sabah
10:00 iki dilim tm buğday ekmeği ile tost yeşillik zeytin

15:00
Sade türk kahvesi biraz kuruyemiş yedim annemle

16:00 bir bardak kefir içip spor yaptım

17:30 bı tabak kıymalı nohut yemeği salata

20:00
Bir kalın dilim havuçlu Cevizli kek 😐😐
espressoc espressoc
30dk leslie yaptım

Geçmiş olsun canım. Biz de iyileşemiyoruz. Gribe bağışıklık kazanılmıyor sanki. Ben grip oldum sonra Miraç oldu. Ben iyileşmiştim tekrar bana geçti. Miraç da topladığı halde tekrar grip. Böyle bir döngü

Çok geçmiş olsun canım sanada. Bana da eşimden bulaşıyor o atlatıyor bana benden ona tam bir kısır döngüye döndü. Gerçekten dediğin gibi gribe bağışıklık kazanılmıyor. Ben fazla hasta olmazdım ama benimde bağışıklık nanay olmuş gibi bu sene özellikle 🥲

Selam kızlar buraya bakamiyorum hastalara geçmiş olsun . Biz de ailecek bir grip kervanına katıldık, ne olduğu da belli değil , herkeste farklı semptomlar var. Kreşte influenza A vakası çıkmış yarın göndermeyeceğim .

Dün iki omlet yumurta bir dilim ekmek
Akşam noodle biraz yedim öğleni pideden kalmıştı önceki günden ondan yedim salata yiyemedim

Bugün bir yumurta omlet
Bir dilim fıstık ezmeli ekmek sabah öğle bir

Akşam bir el kadar şinitzel bir iki çatal patates yanında büyük salata

Adım dün 7.2 K
Bugün 8.4 K

Kızlaaar iyi akşamlar bugün menüm çok garipti bir telaşemizden

Öğlen ezogelin çorbası içerek başladım güne
Akşam 18:30 da kayınvalidemde tavuk pilav yiyerek
Sonrasında da çay yanı kestane ile bitirdim 8-9 tane yedim.
Adımlarım görselde dir

Su 2.5 litre oldu

Eklentiler

• IMG_4432.webp
    IMG_4432.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 5
5aralık cuma
Sabah zeytin peynir domates salatalık 1h.yumurta
Öğle 1tb ciğer, 4yk pilav,1/2k.salata
Akşam 1d.ekmek, 3yk pilav, 1k.yoğurt
Su 2lt.
Spor 9562 Adım
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

8 aralık pazartesi
Sabah 1h.yumurta, zeytin peynir domates salatalık
Öğle 1parça et, 1k.salata
Akşam balık salata 1d.ekmek
Su 2lt.
Spor 10242 adım
espressoc espressoc
Chocolita Chocolita
Canım bu adımların ekran görüntüsü gelirse 1 günlük denge egzersizin kalmış olacak
Bugünkü menü

Tek öğün
Ara öğün
Sütlü kahve
Kabak tatlısı

Akşam yemeği
Basmati pilav
Bolca salata
Mercimek çorbası
Kırmızı pancar mezesi
Spor yok AVM ye gittim çok yürüdüm

Chocolita Chocolita
2 günlük egzersizin kaldı canım. Buradaki yürüyüşün adım görüntüsü varsa 1 kalacak

E Esmusum başlanmadı
Acquaa Acquaa Aylık denge vardı. İzinden dönünce yapalım canım

9 aralık salı
Öğle 1tb et yemeği, 3yk pilav, 1k.salata
Akşam et döner 1lavaş arasında, yeşillik
Su 2lt.
Spor sonra yazayım

10 aralık çarşamba
Öğle 1parça tavuk, 1k.salata
Akşam 1tb nohut yemeği, 3yk makarna, 1d.ekmek, turşu