Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Menum
Sabah 11:45
Mantarlı yumurta yeşillik bir dilim siyez ekmeği bı parca kasar peyniri

Öğlen sade türk kahvesi iki hurma üç fındık

Ara 17:00 çok acıktım
Bı portakal bir bardak kefir sade

18:00
50gr ton balığı biraz yeşillik bir tabak mercimek çorbası

espressoc

Sağ ol dostum. Evet maalesef öyle daha ciddiyetile dikkat edip yapmam lazım diyetimi
Testosteron yükseldiyse ve bu yağlanmayla alakalıysa demek ki gerçek anlamda kilo almak dişiliği azaltıyor mu acaba. Biz adına özgüven eksikliği diyoruz ama belki de budur.
Dedim ve araştırdım alakası yokmuş

Kilo almak hormonları bozuyor hayatım. Benim tahlil yapma sebebi cenemde kıllar çıktı birkaç tane. Ondan suphelendik. Ama tabi fitraten daha narin nazik canlılar olduğumuz için kilo psikolojik olarak kaba hissettiriyordur

Emeğine sağlık canım
Allah razı olsun canım böbrek damarına pıhtı atmış pazartesi gene gidecegim
Canım çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
canım çok emek veriyorsun. Çokkkkk teşekkür ederim.

Bu hafta hedefim tbe dahil hamur işi ,şekerli gıdalar ve paketli gıdaları 0 a indirip tek öğün bol sebze-protein kombosu
Bu hafta bende tek öğün yapmak istiyorum ama net tek öğün ne çay yani ne kahve Yanı atistirmasi

Allah razı olsunn canım .Vallahi bende anlamadım ben vaskülit hastasıyım atak döneminde böbrekteki damarlardan birine tutulum yapmıs oda pıhtı olusturmus dediler .
Sagol canım asliogretmen

Günaydınn Bu hafta artı cıkmısım dün aldıgım serrumlardan muhtemelen.Neyse saglıgım yerinde olsunda onuda hallederiz.Ketoyu bitirdim ben de aralıklı oruc yapacagım
Gecen hafta 52.5
Bu hafta 52.75
Fark +250
Yüzde +0476
Chocolita

Eklentiler

• 1000224442.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 7
Yaa olmaz mı çok güzel olur hem de gel tabi
Geleceğim choco o zamana atlatmış olurum .dün gruba yazdım sonra bir baş ağrısı burun akıntısı felaket oldum böyle giderse bizimkileri de doyasiya ugurlayamayacafgim sanırım sırf onun için izin almıştım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…