- Emoji Skoru
- 29.950
- Puanlar
- 548
Testosteron yükseldiyse ve bu yağlanmayla alakalıysa demek ki gerçek anlamda kilo almak dişiliği azaltıyor mu acaba. Biz adına özgüven eksikliği diyoruz ama belki de budur.Sağ ol dostum. Evet maalesef öyle daha ciddiyetile dikkat edip yapmam lazım diyetimi
Kilo almak hormonları bozuyor hayatım. Benim tahlil yapma sebebi cenemde kıllar çıktı birkaç tane. Ondan suphelendik. Ama tabi fitraten daha narin nazik canlılar olduğumuz için kilo psikolojik olarak kaba hissettiriyordurTestosteron yükseldiyse ve bu yağlanmayla alakalıysa demek ki gerçek anlamda kilo almak dişiliği azaltıyor mu acaba. Biz adına özgüven eksikliği diyoruz ama belki de budur.
Dedim ve araştırdım alakası yokmuş
Emeğine sağlık canım
Yeni yıldızlarımız️
Baypatin muhteşemm yüzdeMaşallah canım daim olsun
Lotusum gitti 7 kgharikasın. Kıyafetlerde beden değişmiştir. Sende bana çok sevinmiştin hatırlarsan. Şimdi aramızda resmen fark kalmadı Başarına bakar mısın. Lütfen öp kendini bugün
Yüzdelerde 3. Sıradamarmelad01 var. -0.868
Çokk güzel devam ediyorsun️
Yıllarca 80-85 kilolarda gezen biri olarak o 80 eşiğinden çıkmanın ne kadar mutlu ettiğini bilirim. Çok güzel üstesinden geleceksin inşallah
Ve sonra da @Goklerce Takip ediyor. 0.600 yüzde. Geçen haftalara göre bu hafta diyete adapte olduğunu gösteriyor. Güzel sonuç canım️
️
Canım çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Allah razı olsun canım böbrek damarına pıhtı atmış pazartesi gene gidecegim
canım çok emek veriyorsun. Çokkkkk teşekkür ederim.Aylık Sonuçlar
asliogretmen -1.5
Güzel sonuçlar almakla birlikte
Sınırın altında kalıp 3 gün 8.000 adım veya 30 dk egzersiz yapacak olanlar
espressoc -1.0
D u t -0.6
@Goklerce -0.3
Bu hafta bende tek öğün yapmak istiyorum ama net tek öğün ne çay yani ne kahve Yanı atistirmasiBu hafta hedefim tbe dahil hamur işi ,şekerli gıdalar ve paketli gıdaları 0 a indirip tek öğün bol sebze-protein kombosu
Heh tam olarak bende öyle yapıcam bu seferBu hafta bende tek öğün yapmak istiyorum ama net tek öğün ne çay yani ne kahve Yanı atistirmasi
Sudecim 3 gün egzersizini alırım
Allah razı olsunn canım .Vallahi bende anlamadım ben vaskülit hastasıyım atak döneminde böbrekteki damarlardan birine tutulum yapmıs oda pıhtı olusturmus dediler .Çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin. Nasıl olmuş öyle bir anda. Allah korusun
Seninde ellerine dert görmesin espilotam
Ben telefonun kendi internetinden giriyorum Samsung İnternet. O sorunu yaşamadım canım bir şey diyemiyorum
Peki nasıl yapicazSudecim 3 gün egzersizini alırım
Geleceğim choco o zamana atlatmış olurum .dün gruba yazdım sonra bir baş ağrısı burun akıntısı felaket oldum böyle giderse bizimkileri de doyasiya ugurlayamayacafgim sanırımYaa olmaz mı çok güzel olur hem de gel tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?