Hangisini istersen. Egzersiz yapılacaksa 20 dk görünecek şekilde görüntü gerekiyor. YouTube ya da akıllı saat olabilir. 6000 adım da sayılırPeki nasıl yapicaz
Akıllı saat mi takacağım
You tube ekran görüntüsu mü
Oy geçmiş olsun miniğim ❤Geleceğim choco o zamana atlatmış olurum .dün gruba yazdım sonra bir baş ağrısı burun akıntısı felaket oldum böyle giderse bizimkileri de doyasiya ugurlayamayacafgim sanırımsırf onun için izin almıştım burdan
TamamdırHangisini istersen. Egzersiz yapılacaksa 20 dk görünecek şekilde görüntü gerekiyor. YouTube ya da akıllı saat olabilir. 6000 adım da sayılır
Valla helal olsun canım 2 ay yapabilirsen hem komple bir içsel temizlik olur hem süper eksilirsin. Allah kolaylaştırsın inşallahTamamdır
Karbonhidrat yemiyorum ya aşırı mutsuzum
İki ay bir gecseydi
Allah razı olsunn canım .Vallahi bende anlamadım ben vaskülit hastasıyım atak döneminde böbrekteki damarlardan birine tutulum yapmıs oda pıhtı olusturmus dediler .
Sagol canımasliogretmen
Çok geçmiş olsun kızlarGeleceğim choco o zamana atlatmış olurum .dün gruba yazdım sonra bir baş ağrısı burun akıntısı felaket oldum böyle giderse bizimkileri de doyasiya ugurlayamayacafgim sanırımsırf onun için izin almıştım burdan
Hiç kendime güveniyorumValla helal olsun canım 2 ay yapabilirsen hem komple bir içsel temizlik olur hem süper eksilirsin. Allah kolaylaştırsın inşallah
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Allah razı olsunn canım .Vallahi bende anlamadım ben vaskülit hastasıyım atak döneminde böbrekteki damarlardan birine tutulum yapmıs oda pıhtı olusturmus dediler .
Sagol canımasliogretmen
Çok geçmiş olsunGeleceğim choco o zamana atlatmış olurum .dün gruba yazdım sonra bir baş ağrısı burun akıntısı felaket oldum böyle giderse bizimkileri de doyasiya ugurlayamayacafgim sanırımsırf onun için izin almıştım burdan
Evet o konuda haklısın aslında gebelik haberine değilde böyle heveslenmek dlyelim, ilk kızım belli bir surecle oldu, hormonal sıkıntılarım var olmadı kolayca, o zamanlar aslında üzülmek değil ama gizlenince benden garip hissediyordum, sonra ikinci bu hormon dengesizliğinde nasıl oldu anlamadım, çünkü adet bile olmuyordum ama nasip işi işte olacak olan oluyor herşeyin başı stres aslında, ilkinde çok stres yapardım...kimin ne düşündüğünü bilmiyoruz boşver yoluna bak, bana da başkasına söylememek garip gelir ben hemen söylerim ama ikinci de kendim bile adapte olamadım, beklenmedik zamandı kabullenmem zaman aldı, aslında engel bir durum yoktu ama psikoloji hazırlanmayinca zaman alıyor kabullenmek, hayırlısı olsun inşallahBirinin gebelik haberi hiçbir kadını Üzmez diye düşünüyorum çevremde sürekli birileri gebe kalıyor hiç birinde de demedim ah neden onların oldu benim olmadı. İnsan istiyor ama bu başkalarının mutluluğuyla üzülecek bir konu değil bilmiyorum anlatabildim mi biraz nasip meselesi
Ya benm kardeşim de çok kiloluydu ama çok fazla yani, fonksiyonel tıp uyguladi hormonal dengeyi, insülin direncini falan normale çevirmek için, onda pcos da vardı, diyetisyen bir dünya vitamin verdi ve gluteni ve süt ürünleribi kesti 4 veya 6 ay yaptı bu diyeti nerdeyse 40 kilo verdi tamamen sağlığına kavuştu ve süreç bitti 1 ay gecmedi gebe kaldı kendiliğinden, ben de hasimato için başlayacaktım fonksiyonel tıpa gebe kaldigimi öğrendik baslamadimÇokom şuan eşim tahlillerime bakıyor benim ciddi kilo vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?