- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 88.898
- Puanlar
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa dutum öyle sevdim ki anlatamam senin adına korumada bir kilo fln verirsin hedefine çok yakınsın zaten senin mutlu olman önemli tebrik ediyorum canımÇok mutluyumkorumaya ve bir miktar daha vermeye çalışacağım . Eğer tek başıma yapamazsam burası bana harika destek oluyor. 71.8 i gördüm bugün ve ben inanamadım
Sorma canım bende 72.6 73.6 arasında kaç ay gidip geldim diyetinde kıramadim o direnç kilosunu diyetisyen hatta o süreçte 1 ay ara verdirdi bı kilo al sonra vücudu şaşırtıp tıkır tıkır verirsin demişti pes ettim73 duvarı denen bir şey var gerçekten. 160 boya çok kilolu durmuyorsun. Zayıf da durmuyorsun. Uzun olsan tamam. Mutlu ediyor mu ediyor ama uçmuyorsun. Göbek saklamak devam ediyor. Bu arada kalmışlıklada başlardaki gibi sıkı diyet yapmıyorsun. Bir aşamaya geldim çünkü diyorsun. Halbuki daha 10 kg var önünde
Çok teşekkür ederim canım pembişimYaa dutum öyle sevdim ki anlatamam senin adına korumada bir kilo fln verirsin hedefine çok yakınsın zaten senin mutlu olman önemli tebrik ediyorum canım![]()
![]()
Canım 25 dk görünüyor diye attımCanım burada kaç dk egzersiz yaptığın görünmüyor. Sen az da olsa yaptım deyip bunu atınca ben tamamlanmadığını düşündüm. Aylık egzersiz de 30 dk yaparız
Evde egzersiz yaptım canım Leslie, dışarı çıkamıyorum bebekleEğer yürüyüş yaptıysan bu süre ona aitse geçerli olmaz canım. Yürüyüş mü yaptın yoksa evde egzersiz mi yaptın
Evet aslında tahmin ediyordum o sebeple tahlil yaptırdım ama beni çok kötü etkiliyor, ilaç dozunu arttırdık inşallah toparlar da biraz kendime gelirimGeçmiş olsun. Bundan kaynaklandığını bilmek önemli ona göre önünü almış olursun
Belirtmeyi unutmuşum karnabahar kısırıSelam
Kahvaltı
9.40
Dil peyniri, kaşar, tulum peyniri.
Lahana turşusu
Mor zeytin 7 tane
1 armut
10.35
Filtre kahve kolajenli
Su
12.20
Bir tabak kısır
4 kaşık yoğurt
1 portakal
14.00
Sade kahve
Su
18.00
Bir kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 kepçe tavuk ciğer sote
Yarim tabak kısır
21.30
Çay
Patlamış mısır
Kuru kayısı
Su bolca
Spor badmintonoynadım yarım saat acaip ter attırdı.Butun vücut çalıştırdi çok güzel.Oynadigim arkadaş da sporcu birlikte oynaması çok keyifli oldu.
Chocolita
Akıllı saat kolumda değildi normal saat kullanıyorum.
Sporu saymazsan (badminton)başka türlü bir tane daha yaparım .