• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kv çok karışan bir karakterse Allah yardımcın olsun
Bu arada yazdım mı bilmiyorum geçmiş olsun benim hafifte olsa öksürük devam ediyor geniz akıntısı da😬 geçmiyor
Çok karışmaz da bildiğim şeyleri söyleme huyu var. İş öğretme huyu. Duymamaya çalışıyorum yaşı var

Menüm sabah 10:00

Kaşarlı kavurmalı yumurta yeşillik zeytin iki dilim siyez ekmeği ile

15:30
Sade türk kahvesi biraz çikolata kuruyemiş hurma hepsi birbirine girdi

21:30
Bı bardak ayran altı tane yaban mersini

23:00 sade soda

Su 3lt
Kızlar ben suyu çok içiyorum bu yüzden midemin genisledigine eminim ama ispat edemem 😅

Sacma bir gün ve beslenme oldu
espressoc espressoc

Kısır döngüye girdik yine 🥹 Allah'ım çıkar bizi verelim artık şu kilolari gerçekten vermek istiyorum
Her düğün nişan herneyse gittiğim yerlerde bunu iliklerime kadar hissediyorum o kadar bikmislik var ki üzerimde anlatamam canım kilo yüzünden giyim tarzin kısıtlı 😞😞
Mesela kıvırcık hemşire var oda güzel zayıflıyor kadın gobegiyle mutlu asla öyle giyinemem alt karnım var mutlaka kapanacak o bölge
Elbise alırsam A kesim hep aynı modeller

Her düğün nişan herneyse gittiğim yerlerde bunu iliklerime kadar hissediyorum o kadar bikmislik var ki üzerimde anlatamam canım kilo yüzünden giyim tarzin kısıtlı 😞😞
Mesela kıvırcık hemşire var oda güzel zayıflıyor kadın gobegiyle mutlu asla öyle giyinemem alt karnım var mutlaka kapanacak o bölge
72 kg dan bildiriyorum göbeğimi kapatmadan giyinemiyorum. Göbeksiz olup kilolu olan kadınlar gayet estetik görünüyor. Bizim Bölgesel sorunumuz var

Kilo aldığımdan beri kıyafet alamıyorum biliyor musun beni bir tarzım vardı eskiden artık benim bir tarzım yok ne bulsam onu giyiyorum gerçekten kombini yapamıyorum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor kendimi çok ihmal ettim artık psikolojik olarak da hiç iyi değilim

Geçmiş olsun Aslıcım. Neden ritim bozukluğu oluyor acaba
Çok teşekkür ederim canım, geçen yıl iki kere kardiyoloğa gittim kalple ilgili değil, kansızlıktan olabilir dediler, geçen haftalarda demiri serum olarak aldım iyi gelmişti ama yine başladı. Cuma günü dahiliyeye gittim, herkes kansızlık yaşar ama herkeste bu ritim bozukluğu yapmaz sen yeniden kardiyoloğa git dedi. 😔 13 Ocak a randevu bulabildim. Umarm çözüme kavuşur. Beni çok yoruyor.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Akıllı saatle alakalı mi
Amin canım çok sağ ol. Belki alakası yoktur ama ben çıkarmak istedim. Evdeyim diye bir de. 🙏

Çok teşekkür ederim canım, geçen yıl iki kere kardiyoloğa gittim kalple ilgili değil, kansızlıktan olabilir dediler, geçen haftalarda demiri serum olarak aldım iyi gelmişti ama yine başladı. Cuma günü dahiliyeye gittim, herkes kansızlık yaşar ama herkeste bu ritim bozukluğu yapmaz sen yeniden kardiyoloğa git dedi. 😔 13 Ocak a randevu bulabildim. Umarm çözüme kavuşur. Beni çok yoruyor.

Amin canım çok sağ ol. Belki alakası yoktur ama ben çıkarmak istedim. Evdeyim diye bir de. 🙏
Ah Aslım ya inşallah seninki iyi sonuçlanır. Bende gittim aynı sebeple. Ekg yüksek çıktı eko istedi. Onu da çekildim. Hala sonuç göstericem. Randevu bulamıyorum ki. Mecbur aile hekiminden randevu aldım bildiği kadarıyla açıklar belki. Yok çünkü. Sen yine iyi düşürmüşsün. Bana da aynı demir ilacı başladı. İçmeye devam ediyorum

Kilo aldığımdan beri kıyafet alamıyorum biliyor musun beni bir tarzım vardı eskiden artık benim bir tarzım yok ne bulsam onu giyiyorum gerçekten kombini yapamıyorum giydiğim hiçbir şey yakışmıyor kendimi çok ihmal ettim artık psikolojik olarak da hiç iyi değilim
Hep birbirini takip ediyor bu. Kilo alınca moral bozulur moral bozuldukça kilo alınır. Bir yerde zinciri kırmak lazım. Yoksa bu döngünün sonu yok. Yıllar geçiyor. Giden ömürden gidiyor. Rabbim sağlık sıhhat verdikçe ki bir yolu da bu beslenmeden geçiyor, gerçekten inanarak denememiz lazım

Ah Aslım ya inşallah seninki iyi sonuçlanır. Bende gittim aynı sebeple. Ekg yüksek çıktı eko istedi. Onu da çekildim. Hala sonuç göstericem. Randevu bulamıyorum ki. Mecbur aile hekiminden randevu aldım bildiği kadarıyla açıklar belki. Yok çünkü. Sen yine iyi düşürmüşsün. Bana da aynı demir ilacı başladı. İçmeye devam ediyorum
Canım aklında olsun aile hekimi daha çabuk sıra alabiliyormuş, bir dene e mi? Çok geçmiş olsun ikimize de çokom , çok çok yorucu bir durum. 😔

Çokom yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyle. Seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Çok sağol canım desteğin yeter ❤️ Çarpma işlemlerini yapamıyor. Çünkü çarpım tablosunu bilmiyor. 2 şer 3 er vs. ritmik saymaların üstüne gitmesi lazım, başına geçtiğimiz zaman baktı zorlanacak ağlamaya başlıyor. Sınavdan düşük alınca da arkadaşları gülüyormuş. Okula da gitmek istemiyor. Bugün 1 saat benimle bunun pazarlığını yaptı. O kadar laf anlattım güzel güzel konuştum. Mükemmel olmasına gerek yok ama az da olsa çalışmamız gerektiğini. Hala okula gitmeyeyimin derdinde

artık psikolojik olarak da hiç iyi değilim
Bizi üzen suçluluk duygusu. Senin hatan değil canım. Gluten içeren her şey bağımlılık yapıyor. Zaaflarımız bunlar. Bugün sigara bağımlısı merkezine gidip bırakıyor. Madde bağımlısına özel tedavi uygulanıyor. Şeker bağımlısı olan bizler için bir liste verip yine sana bırakılıyor. Psilolojik destek danışmanımız yok. Ki ciddi sağlık sorunlarına yol açıyor bizim problemimiz. Ücretli bir hizmet alamıyorsak işte böyle birbirimizi buluyoruz. Öylece kafada bitirmeye çalışıyoruz. Kolay mı. Bakma en zorunu biz yapıyoruz. Hemen sonuç bekledikçe yine arıyoruz. Beklemeyelim. Zamanla olacak

Back
X