• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

. 💔 Ağlamak istiyorsanız ağlayın - bunu içinizde tutmayın.
60 kilo sadece bir rakam değildi sizin için:
Özgüveninizdi
Beğendiğiniz kıyafetler
Aynadaki kadından hoşlanmak
Kendinizi iyi hissetmek
Mutluluk
Ve şimdi 83 kilo:
Giyinmek bile istemiyor
Aynaya bakmak zor
Kendinize yabancısınız
Özgüveniniz kaybolmuş
Bu çok ağır bir yük . Ve üzülmeniz çok normal.
Ama şunu söylemek istiyorum: Yarın sadece kilo vermek için başlamıyorsunuz. Kendinizi geri almak için başlıyorsunuz.

Bizi üzen suçluluk duygusu. Senin hatan değil canım. Gluten içeren her şey bağımlılık yapıyor. Zaaflarımız bunlar. Bugün sigara bağımlısı merkezine gidip bırakıyor. Madde bağımlısına özel tedavi uygulanıyor. Şeker bağımlısı olan bizler için bir liste verip yine sana bırakılıyor. Psilolojik destek danışmanımız yok. Ki ciddi sağlık sorunlarına yol açıyor bizim problemimiz. Ücretli bir hizmet alamıyorsak işte böyle birbirimizi buluyoruz. Öylece kafada bitirmeye çalışıyoruz. Kolay mı. Bakma en zorunu biz yapıyoruz. Hemen sonuç bekledikçe yine arıyoruz. Beklemeyelim. Zamanla olacak
Kilolu olanların eskiden yemekten keyfi şeylere önem vermekten kilolu sanıyordum ama artık anlıyorum ki bu tam bir hastalık ve bağımlılık. Hiç kimse de anlamıyorum. Profesyonel destek de yeterli olmuyor geçen yıl diyetisyene gittim hiç fayda almadim

Sabahül hayr 🌸
Dünü yazmayı unutmusum
Tek ögün yaptım
Saat 16.00 da 2 adet asrın tandır tam bugday lavaş ile tavuk dürüm yanına 1 kase kaysı uyutması
3.5 lt su
Dün dinlenme günü yaptım spor yok
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Chocolita Chocolita geçmiş olsun canım dün benide bir titreme tuttu peşine bogaz agrısı.Her yer virus her yerde salgın var gene.
Üzmeyin kendinizi beslenme bir süreç üç beş ayda oturan bir durum degil zaman alıyor .Ve tek desteginiz yine kendinize olan inancınız oluyor.Rabbim nefis terbiyemizi kolay eylesin

Çok şükür ertesi güne toparladım ama sersemlik kalıyor biraz, karanlık oda gerçekten iyi geliyor başka birşey kesmiyor aslında etkili ağrı kesicilerden alabilsem lyl gelecek de emzirme olduğu lcln mümkün olmuyor...soğuk jellerden alacağım ben de
Daha iyi olmana sevindim G Goklerce
Sevgiler 💕🩷💐

Merhabalar,
28 Aralık, Pazar günü,
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Kahvaltıda,
1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 1 dilim tulum peyniri, 1/2 tam buğday ekmeği dilimine sürülmüş taze peynir,+1/2 tam buğday ekmeği yedim.
Arada sade Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde, ızgara balık ve salata yedim.
Sonra filtre kahve ve ıhlamur içtim.
10 çiğ badem yedim.
Adımlarım: 2083
Su: 2 lt.

72 kg dan bildiriyorum göbeğimi kapatmadan giyinemiyorum. Göbeksiz olup kilolu olan kadınlar gayet estetik görünüyor. Bizim Bölgesel sorunumuz var
Chocolita Chocolita bende de insülin direnci sonrası simit denilen göbek bölgesi yağlanması arttı.😔
Garfield'ın göbeğin gibi duruyor göbeğim aynada bakınca 😄
1000235228.webp

Son düzenleme:
Chocolita Chocolita geçmiş olsun canım dün benide bir titreme tuttu peşine bogaz agrısı.Her yer virus her yerde salgın var gene.
Üzmeyin kendinizi beslenme bir süreç üç beş ayda oturan bir durum degil zaman alıyor .Ve tek desteginiz yine kendinize olan inancınız oluyor.Rabbim nefis terbiyemizi kolay eylesin
Amin canım sana da çok geçmiş olsun

. 💔 Ağlamak istiyorsanız ağlayın - bunu içinizde tutmayın.
60 kilo sadece bir rakam değildi sizin için:
Özgüveninizdi
Beğendiğiniz kıyafetler
Aynadaki kadından hoşlanmak
Kendinizi iyi hissetmek
Mutluluk
Ve şimdi 83 kilo:
Giyinmek bile istemiyor
Aynaya bakmak zor
Kendinize yabancısınız
Özgüveniniz kaybolmuş
Bu çok ağır bir yük . Ve üzülmeniz çok normal.
Ama şunu söylemek istiyorum: Yarın sadece kilo vermek için başlamıyorsunuz. Kendinizi geri almak için başlıyorsunuz.
Çok doğru espim. 83 kiloda 80 kg düşmek moral olarak çok iyi geliyor. Şişlik azalıyor. 79a düşmek sınır eşik. Onu gördükten sonra inancın katlanıyor. 78 de 1 beden incelmiş oluyorsun. Üst beden özellikle. Yakın hedefe odaklan. Arada yine diyet dışı olursa kalan günler telafi eder yine üstüne çıkmazsın. Sabite üzülmeyiz o zaman

Çok sağol canım desteğin yeter ❤️ Çarpma işlemlerini yapamıyor. Çünkü çarpım tablosunu bilmiyor. 2 şer 3 er vs. ritmik saymaların üstüne gitmesi lazım, başına geçtiğimiz zaman baktı zorlanacak ağlamaya başlıyor. Sınavdan düşük alınca da arkadaşları gülüyormuş. Okula da gitmek istemiyor. Bugün 1 saat benimle bunun pazarlığını yaptı. O kadar laf anlattım güzel güzel konuştum. Mükemmel olmasına gerek yok ama az da olsa çalışmamız gerektiğini. Hala okula gitmeyeyimin derdinde
O kadar iyi anlıyorum ki seni
Aslında öğretmen tutumu çok önemli düşük not alanlara bu tür davranışların yanlış olduğunu söylemesi lazım belki söylüyordur

Ben kızıma sürekli kendine yapılmasını istemedigin hiç bir şeyi arkadaşına yapma diyorum
Benim kızım kolundaki tüylerinden okulda zorbalandi öğretmeniyle görüştüm bunu aştık
Ergenlik dönemi şuan beni bitiriyor çok şükür matematik hariç diğer dersler notları yükseltti

Matematik orta onuda seneye dersaneye veririz diye düşünüyoruz

Kilo verme işini kafada bitirmek önemli gerçekten Instagram'da merve demir var onuda takip ediyorum kadın kendi çabasıyla 66kiloya düştü helal olsun küçük çocuğu var bide sabah akşam spor yapıyor
İstiyorsan zayifla Alev şuan benden zayıf 74.7 düşmüş 😅

O kadar iyi anlıyorum ki seni
Aslında öğretmen tutumu çok önemli düşük not alanlara bu tür davranışların yanlış olduğunu söylemesi lazım belki söylüyordur

Ben kızıma sürekli kendine yapılmasını istemedigin hiç bir şeyi arkadaşına yapma diyorum
Benim kızım kolundaki tüylerinden okulda zorbalandi öğretmeniyle görüştüm bunu aştık
Ergenlik dönemi şuan beni bitiriyor çok şükür matematik hariç diğer dersler notları yükseltti

Matematik orta onuda seneye dersaneye veririz diye düşünüyoruz
Kolay değil lotusum ya sorma. Kalbi kırılmasın diye hep dikkatli davranıyorum. Sınıfta üzülüp geliyor. Velilerle görüşüyoruz. Onlar tarafından sıkıntı yok çocuklarıyla konuşuyorlar. Ama çocuklar unutuyor. Öğretmeniyle de bir daha çıkışta konuşacağım. Ne kadar bilgisi var bilmiyorum.

Kilo verme işini kafada bitirmek önemli gerçekten Instagram'da merve demir var onuda takip ediyorum kadın kendi çabasıyla 66kiloya düştü helal olsun küçük çocuğu var bide sabah akşam spor yapıyor
İstiyorsan zayifla Alev şuan benden zayıf 74.7 düşmüş 😅
Merve demirin hedefi kaçmış acaba. Boyu kaçmış merak ederim böyle detayları 🤭 chatgbt bana diyor ki 65 olmalısın. Ama ben 160 boyundayım. 170 arkadaşım 60 hedeflerken mesela ben neden 65. Diyetisyene göre 57 olmam lazım. Chatgpt onlar bilimsel olarak genel bilinenleri söylüyor diyor kabul etmiyor

Merve demirin hedefi kaçmış acaba. Boyu kaçmış merak ederim böyle detayları 🤭 chatgbt bana diyor ki 65 olmalısın. Ama ben 160 boyundayım. 170 arkadaşım 60 hedeflerken mesela ben neden 65. Diyetisyene göre 57 olmam lazım. Chatgpt onlar bilimsel olarak genel bilinenleri söylüyor diyor kabul etmiyor
Merve Demir boyu kaç bilmiyorum ama bayaga zayıf duruyor 64 sabitlemeye caliscam diyordu boyu çok uzun değil gibi
Ben evlenmeden önce 56-57 kilosu arası biseydim evlendikten sonra bile o kiloda hamilemisin sorusu geliyordu hafif gobek vardı
Banada diyetisyen uzun süre bu kilodasin şuan 65 olsan yine kiloluyum diyeceksin diyordu keşke 65 olabilsem keşke

Back
X