- 30 Aralık 2009
- 4.598
- 19.372
- 733
Oyyy bugün misafirlerim geldi.@accessdeniedIstenmeyentuyy @sweetgirlcandy Cemoos Chocolita Devitamini @Bilir kisi Artemissisipi @Pembe Lotus nasilsiniz
Diğer topik hatunları neler yapıyorsunuz
Dizi izliyorum internetten. İzleyemediğim bölümünü.@accessdeniedIstenmeyentuyy @sweetgirlcandy Cemoos Chocolita Devitamini @Bilir kisi Artemissisipi @Pembe Lotus nasilsiniz
Hoşbuldum canimhoşgeldin balım ben de deniz 9. takımdan hadikonusalim yani
Sen ne yapıyorsun tatlım.@accessdeniedIstenmeyentuyy @sweetgirlcandy Cemoos Chocolita Devitamini @Bilir kisi Artemissisipi @Pembe Lotus nasilsiniz
İyiyiz. Sen neler yapıyorsun?@accessdeniedIstenmeyentuyy @sweetgirlcandy Cemoos Chocolita Devitamini @Bilir kisi Artemissisipi @Pembe Lotus nasilsiniz
3 ogun yogurt ve 7 hurma diyet ama ben 7 tane yiyemedim dun cok geldi 5er tane zor yedimKac tane hurma yiyosun yoğurtla birlikte ben her hafta niyetleniyorum deneyemedim bir türlü
Oyyy bugün misafirlerim geldi.
Onlarida alıp dışarı çıktık.
Diyet dışı beslendim.
Misafirlerime siz azıcık oturun dedim.
Bildiğiniz koştum sahil boyunca.
Cemoos ve Chocolita
Su 1 lt
Eki Görüntüle 3318039
İyi seyirler
Bende rakibim kim olacak merakla bekliyorumSen ne yapıyorsun tatlım.
P.tesine hazır mısın?
Seni gözüme kestirdim.
Haftaya senlen yarışak mi?
İyi şükür işçiyi gönderdim geldimİyiyiz. Sen neler yapıyorsun?
İyiyim canım eşimle sohbet ediyorduk kaçtım ama öyle bi bakayım dedim buraya@accessdeniedIstenmeyentuyy @sweetgirlcandy Cemoos Chocolita Devitamini @Bilir kisi Artemissisipi @Pembe Lotus nasilsiniz
Hoş sohbetler olsun efendimİyiyim canım eşimle sohbet ediyorduk kaçtım ama öyle bi bakayım dedim buraya
Kaç kilosun su an tatlimIstenmeyentuyy aklımı çeldin
Benimle yarışa girecek olan varmıı? daha doğrusu benim kilom civarında olan varmı ??
Bu sabah tartıldım 79.9 tam sınırda çıktımKaç kilosun su an tatlim
Kapışabiliriz o haldeBu sabah tartıldım 79.9 tam sınırda çıktım
Malaesef yasak canımW*p grubu kurma şansımız olsaydı keşke kızlar çok daha etkili olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?