Acquaa Y❀ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Kasım 2010 5.479 6.002 723 Bugün 00:55 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #41.961 İyi geceler kızlar Yavaş yavaş diyetisyen insan verdiği listeye uymaya çalışıyorum tam değil çünkü orda öğle yemeği var ama ben bugün 12 e kadar uyumuşum oğlumla Sabah Sucuklu omlet 2 dilim ekmek Akşam 2 kase çorba ( yöresel adını bilmiyorum ) Chocolita espressoc
İyi geceler kızlar Yavaş yavaş diyetisyen insan verdiği listeye uymaya çalışıyorum tam değil çünkü orda öğle yemeği var ama ben bugün 12 e kadar uyumuşum oğlumla Sabah Sucuklu omlet 2 dilim ekmek Akşam 2 kase çorba ( yöresel adını bilmiyorum ) Chocolita espressoc
espressoc "Çocuklar çiçek, öğretmen bahçıvan" 🌹 Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2024 4.717 10.232 128 Bugün 01:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #41.962 İyi geceler kızlar tek öğünüm
G Goklerce Guru Kayıtlı Üye 25 Ocak 2020 5.820 24.758 348 34 Bugün 01:49 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #41.963 espressoc .!.: Sağlık olsun canım seni cuma günü listeye ekleyelim mi hafta ortası oldu biraz tartiyla cuma günü ekleyelim ama sen menülerini yolla Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi olur, hafta içi uyum sağlarim hem menülerimi de paylasirim Chocolita .!.: Allah kabul etsin dutum ne iyi yapmışsın Allah bağışlasın göklercecim hayırlı olsun yavrun Tabi canım hoş geldin senin boy ve hedef kaçtı Genişletmek için tıkla... Amin çok teşekkür ederim
espressoc .!.: Sağlık olsun canım seni cuma günü listeye ekleyelim mi hafta ortası oldu biraz tartiyla cuma günü ekleyelim ama sen menülerini yolla Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi olur, hafta içi uyum sağlarim hem menülerimi de paylasirim Chocolita .!.: Allah kabul etsin dutum ne iyi yapmışsın Allah bağışlasın göklercecim hayırlı olsun yavrun Tabi canım hoş geldin senin boy ve hedef kaçtı Genişletmek için tıkla... Amin çok teşekkür ederim