Yedeklerde birinci oldun tebrik ederim.Kızlar tebrik ediyorum hepiniziaylık sonuçlar da çok güzel maşaAllah darısı bana umarım bende bi 4 kilo vermiş olurum
Bende kendi kendime diyodum kimse beni tebrik etmiyorYedeklerde birinci oldun tebrik ederim.
Fark -0,7 yüzden @0.817 gayet güzel böyle devam et bence çok iyi
Önümüzdeki hafta yedekler arttığı için sizin de yarışınız tam anlamıyla başlar.Bende kendi kendime diyodum kimse beni tebrik etmiyorTeşekkür ederim kaptanım umarım böyle devam ederim
Az olsun öz olsun banaÖnümüzdeki hafta yedekler arttığı için sizin de yarışınız tam anlamıyla başlar.
Ama sen kasma böyle devam et sana yeterli zaten
Dogur da ne de olsa biz burdayiz hallederizAz olsun öz olsun banaama kasmayı çok isterdim ya şöyle çekişmeli bir yarış artık yapacak bişe yok doğumdan bi 4 5 ay sonra anca başlarım heralde
1 sene sonra kalırmısımızDogur da ne de olsa biz burdayiz hallederiz
Kızlar kilo veren herkesi canım gönülden tebrik ediyorumGrup alfa
Neredeyse hiç kilo almayan ekşi horen grup olaraktan hepinizi tebrik ederim kızlar
Bu hafta daha çok asılmanız lazım
Grup birincisiFit mutlu anne oldu çok çok güzel sonuç
Sizi temsilen yarışacak başarılar diliyorum.
yiitee
delfinia
baltasar
Ucmelekannesi
prensesss016
Fit mutlu anne
Beyaz leylak
Ben kalırım merak etme1 sene sonra kalırmısımızErir gidersiniz
İyi hadi bakalım ama göremezsem etiketlerim seni bakBen kalırım merak etme
50 kiloya düşmem 6 ay 6 ayda kilo korumaya devam edicem.
Diğer kızlar dotunu kaldiramiyo zaten hepimiz kaldık burada
İnşallah göreceksin canım ben sana inanıyorumKızlar kilo veren herkesi canım gönülden tebrik ediyorumveremeynelerde inşallah önümüzdeki hafta daha dikkatli olup verebilirler. kendim içinde inşallah haftaya daha iyi olmayı diliyorum.
Cemoos yaaa süper kilo vermişsin bizim kilolarımız yakın ama ben senin kadar veremiyorum geçen hafta 56 görmene sevinip inşallah haftayada ben görürüm demiştim. ve gördüm çok şükür bu haftada inşallah haftaya senin gibi 55 görürüm diye dua ediyorum ve görücem inşallah peşindeyim
En olmazsa topik açarız yeniden merak etmeİyi hadi bakalım ama göremezsem etiketlerim seni bak
bencede yaa kesin yanlıştır o tartıİnşallah göreceksin canım ben sana inanıyorum
Ama ben bu hafta tartı değiştircem bu tartidan emin olamıyorum muhtemelen kilom da değişecek 3 tartı denedim hepsi farklı sonuç verdi ortadakini alıp kabul edip yeniden başlicam
Azıcık daha kendimize gelelim ikimiz yarışa başlayalım
Choya attım yeni tartı fotosunu da ne yapars kabulum artıkbencede yaa kesin yanlıştır o tartı
sen şöyle yamacıma gel yeni tartıyla birazdan kıran kırana yarışalım
Ben inşallah Kasım ayında bölgesel incelmeye gidicem bence onun da etkisi olur tartıya bakalım.insan kilo verdikçe çok heyecanlanıyor ve daha bir hırslanıyor. şuan 53 e bu kadar yaklaşmışken daha hızlı olmak istiyorum mesela 1-2 haftaya bitirsem bu işisıksam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?