- 2 Ağustos 2013
- 37.909
- 125.574
- 798
Bu hafta daha çok sıkmaya çalışcam bakalım bişeyler yanlış oluyor çünkü. Biraz önce regl oldum onun etkisi de var ama işteBende 80 i cok zor kırdım sweet o zaman diyet topiklerindeydim 80 zor kırılıyor yüksek kilolardan
Gel bacım gel bu hafta elimizden geleni yapalımAl bendende o kadar gel ağlayalım arkadaşım
Evet rahatlar vücudun pdemi de gider gör bak haftaya daha güzel olacakBu hafta daha çok sıkmaya çalışcam bakalım bişeyler yanlış oluyor çünkü. Biraz önce regl oldum onun etkisi de var ama işte
Yapalım kız gösterelim gücümüzüGel bacım gel bu hafta elimizden geleni yapalım
Mesajlari okuyamafim aksam gecmis yaparim tarti sonuclari jcin kizlar
Gecen hafta: 80.50
Bu hafta: 79.65
Fark: -850
Yüzde: ℅1.055 yüzdeyi dogru hesaplamisimdir aceleden inşAllah
Bu hafta daha çok sıkmaya çalışcam bakalım bişeyler yanlış oluyor çünkü. Biraz önce regl oldum onun etkisi de var ama işte
Asla moralinizi bozmayın. Bu hafta böyle oldu geçtiğimiz haftalarda da biz böyleydik. Azar azar verenlerimiz var regl zamanına gelenler var. Modunuz düşmesin. Hızlı koşan atınYapalım kız gösterelim gücümüzü
O benim işte haftada 2.5 kilodan 150 gr düştüm seyrek düşüyor artıkAsla moralinizi bozmayın. Bu hafta böyle oldu geçtiğimiz haftalarda da biz böyleydik. Azar azar verenlerimiz var regl zamanına gelenler var. Modunuz düşmesin. Hızlı koşan atınseyrek düşermis. Yavaş olsun tam olsun. Haftaya çıkış yapacağınızı düşünüyorum
Şimdi ne olacak? 4.hafta tamamlandı. Kilo veremeseydik diskalifiye mi olacaktıkAsla moralinizi bozmayın. Bu hafta böyle oldu geçtiğimiz haftalarda da biz böyleydik. Azar azar verenlerimiz var regl zamanına gelenler var. Modunuz düşmesin. Hızlı koşan atınseyrek düşermis. Yavaş olsun tam olsun. Haftaya çıkış yapacağınızı düşünüyorum
70 kg altındakiler 1 kilo 250 gram verse barajı geçmiş oluyor. Şimdi listeye yazicam kim ne yapmış genel sonuçlara bakicazŞimdi ne olacak? 4.hafta tamamlandı. Kilo veremeseydik diskalifiye mi olacaktık
1 ay geçti ama ben 54 kiloyum.. 52 ye nasıl düşcem. Kilom az diye düşünüyorum bi yandan da
TeşekkürlerBerrfeelinda -5.55
Cemoos -4.8
Istenmeyentuyy -4.2
delfinia -3.8 kilo aylık sonuçlarınız muhteşem ötesi maşallah çok iyi kilolar vermişsiniz tebrik ederim kızlarr
ben de seni tebrik ediyorum canımDeenniizz tebrik ederim deniz basarilarin daim olsun
Kızlar hepinize bravoo en azından kilo veriyoruz böyle devam moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?