Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Allahım bana da yakın zamanda 55 kilodan 56 ya çıkmanın üzüntüsünü yaşat Yarebbim
Şampiyonluklara böyle devam edersen yaşatır çok kısa zamanda hiçç merak etme
Kesinlikle bende sürekli yürüyüş yapmaya vücudun alıştığını düşünüyorum bu hafta 1 gün yürüyüş 1 gün cardio şeklinde gideceğim.
Oh bol yağ yakmalar

Oh ne güzel eksi

Bu kilolarda gel git normal sanki canım. Senin hedef kaçtı

Eksi eksidir canım tebrikler

Ay hadi ins yaaa
6 kg verip 50yi görmek istiyorum plsss
50 li kilolar direnç kilolarıdır. bi ileri bi geri normaldir. vücudunu şaşırtabilirsin.2-3 gün
Ben en son ilkokulda 56 kiloydum galiba epey bi yerleşmiş kilo 56 ama kıracağım bu hafta ümitliyim
Tebrik ederim canım takımım bu hafta size destek olamadım üzgünüm ama önümüzdeki maçlara bakacağız inşşş

Söyle söyle kesin benimdir
Herkesi tebrik ederim
Tebrik ederim Fit mutlu anne Grup Alfa'mızın birincisi olmuşsun. Yıldız Savaşları'nda başarılar, bol eksili günler diliyorum.
çok sağol canım inşAllah
İnsAllah canım hepimiz güzel eksiler gorelim
Selamlar kızlar, işten geldim yemek hazırla vs şimdi yemek yedik masada oturuyorum, baya yoruldum mesajlarınıza baktım...kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum darısı başıma inşallah
Selam canım iyi dinlenmeler

16 Ekim menüsü
Sabah
3 ceviz bir tatlı kaşığı bal
Öğlen
2 dilim t.b ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Az salatalık domates
2 yeşil zeytin
Çay

Ara öğün
3 tam ceviz
Türk kahvesi

Akşam
Kıymalı taze fasulye
Yoğurt
Az sonra çay icicem belki 1-2 ceviz yerim
Su 1 lt oldu 2 yi tamamlarım.

Gece kirazsapi içerim
Adım 3 bin oldu+ev işi misafirim vardi

kullanmayabilir miyim canım. kimseyi yerinden etmeyim şimdi

Ben bugün diyet dışı beslendim maalesef cezam neyse çekmeye razıyım 30 dk hafif tempo koşu yaptım toplam adım sayım aşağıda
Cezanı cekmissin canım ama 2. Kaçamak olmamasi lazım bu hafta uyarı alıyoruz 2 . Olursa dikkat et olur mu

Benimde boyum 160 ama iste 53 olmak istiyorum aslinda benimde cok iyi durmucak. 55 olsam yeter ama 55 benim sinirim o yuzden biraz altinda olayimki 55 olunca tekrar dikkat edeyim
yok canım boyum 160 ama kemiklerim iri değil benim. boyum da çok uzun olmayınca minnacık kalıyorum. o yüzden min 55. onun altı olmuyor bana

yok canım boyum 160 ama kemiklerim iri değil benim. boyum da çok uzun olmayınca minnacık kalıyorum. o yüzden min 55. onun altı olmuyor bana

Benimde boyum 160 ama iste 53 olmak istiyorum aslinda benimde cok iyi durmucak. 55 olsam yeter ama 55 benim sinirim o yuzden biraz altinda olayimki 55 olunca tekrar dikkat edeyim
aslında mantıklı olan o ama işte her insana çok zayıflık yakışmıyor. ben de onlardan biriyim eşim 60 ın altına düşmemi de istemiyor aslında kemiklerin batıyor diyor ama ben seviyorum 55-57 arası halimi

Ben de 163 üm ama 60 kilo istiyorum daha once 57 56 kilo oldum ama sevmedim o halimi çok zayiflik hosuma gitmiyor hayalim 60 olmak.amiiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…