Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemiş gibi göründüğüne bakma. Aç geziyorum aslında. Doymuyorum genellikleHerkes lahmacun yemiş ya gagshxhhdhd
Pazartesi tartı sonucun çıksın bende yicem![]()
Eskiden yoktuktan aç olunca çeşmeye ağzını dayayıp suyla doyamaya çalışanlar vardı ya hah öyleyim elimde su yasiyorumDoymadan da yaşayabiliriz.![]()
Sonrada wc den gelmiyoruzEskiden yoktuktan aç olunca çeşmeye ağzını dayayıp suyla doyamaya çalışanlar vardı ya hah öyleyim elimde su yasiyorum![]()
Bugün eşim disards yiyelim deyince hende lahmacun söyleyeceksen giderim demiştim vazgeçti zavallım evde makarnaya talimHerkes lahmacun yemiş ya gagshxhhdhd
Pazartesi tartı sonucum çıksın bende yicem![]()
Ben utanmiyorsam sen hiç utanmaçok ekmek yemişim ya utandım![]()
Az ye makarna da yeme yaaaBugün eşim disards yiyelim deyince hende lahmacun söyleyeceksen giderim demiştim vazgeçti zavallım evde makarnaya talim![]()
Onu da alırız pampa sıkıntı yok yeter ki kilo verelimAz ye makarna da yeme yaaa
Tambugday makarnası al minik ben geçen yaptım sevdim valla![]()
Hafta sonu temizlikle ugrascam inşallah biter minik yaEee ne var ne yok girememdim dunden beri nasılsınız nasıl gidiyor pazartesi güzel sürprizler var mı![]()
Hayırdır neden satıyorsunuz kiracisimisinjz ? Yoksa kendiniz mi satıyorsunuz ?Hafta sonu temizlikle ugrascam inşallah biter minik ya
Yaa bide bizim ev satılığa çıktı morelim bozuldu sanki şiştim pazartesiye mucize olsun![]()