- 8 Mart 2020
- 5.615
- 27.538
- 548
Çok geçmiş olsunMemlekete giderken büyük kaza geçirdik .kızlar belli bir süre yazamayacagim bacağım incindi. Dönücem geri kendinize iyi bakin
Uzun yol seyahatinde en çok korktuğum sey Rabbim kimseye yaşatmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunMemlekete giderken büyük kaza geçirdik .kızlar belli bir süre yazamayacagim bacağım incindi. Dönücem geri kendinize iyi bakin
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Uzun yol seyahatinde en çok korktuğum sey Rabbim kimseye yaşatmasın![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar günaydın
Gece karın ağrısı ile kivrandim sabahta bulantı eklendi zorla bişeyler atistirip ilaç içtim
Daha iyiyim kalkıp evi topluycam
Yarın sabah kısmet olursa aşure çorbası yapacağım annemle evimde![]()
Çok geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey yoktur.Memlekete giderken büyük kaza geçirdik .kızlar belli bir süre yazamayacagim bacağım incindi. Dönücem geri kendinize iyi bakin
Teşekkür ederim .biraz dinlencem.hayatin değeri i bilin.her şey anlık
Allah kabul etsin canım. Geçmiş olsun neden karnın ağrıyorKızlar günaydın
Gece karın ağrısı ile kivrandim sabahta bulantı eklendi zorla bişeyler atistirip ilaç içtim
Daha iyiyim kalkıp evi topluycam
Yarın sabah kısmet olursa aşure çorbası yapacağım annemle evimde![]()
TamamdırMerhabaChocolita
7 Temmuz,Pazartesi günü gün sonu toplam️
80 dakika egzersiz ekran görüntüm mevcut.(hepsi denizde yüzme)
Haftalık tartı cezamı tamamlamışımdır;değil mi?
Bugün tüm gün tekne gezisinde idim. 5 ayrı koyda birer, ikişer saat mola verdik, çok yüzdüm. Ciddi enerji harcadım. Gün sonunda 624 kalori yakmışım.
Eki Görüntüle 3614830
Gün içi tüm egzersiz detayları şöyle:
(12:30'daki "serbest aktiviteler" etkinliği de yüzme, akıllı bilekliğimde yüzme yerine egzersiz modu seçilmiş idi.)
Eki Görüntüle 3614832
7 Temmuz, Pazartesi menüm:
Kahvaltı:
2 dilim kaşar peyniri
1 dilim tulum peyniri
1 dilim ekmek
sivri biber
10 zeytin
1 bardak süt
Öğle yemeği:
ızgara balık
3 y.k. patates salatası
salata
1 dilim ekmek
3 y.k. makarna
Akşam yemeği:
sulu köfte
2 zeytinyağlı biber dolması
1 dilim ekmek
Su:2 lt.
Bierfiiii iyiyim canım sen nasılsın? Kilo almadıysan salmış sayılmazsın yalnız. Kendi salmalarımı bildiğm içinKızlaaarr nasılsınız? Nasıl gidiyor diyetler ben salışlardayım hahaha ama almadım kilo aynı devam
Merhaba CanımTamamdıryüzme bilmen güzel ya ben bilmiyorum. Girip tuhaf hareketler yapıyorum içinde
![]()
Yüzme en iyi spor gerçekten bütün kasları çalıştırıyor. Ben Yüzme bilmiyorum ama yüzme kursuna gitmeye hiç hevesim olmadı. Bir arkadaşımla gidersem heveslenebilirim. Güleceksin belki üşeniyorum. Evde spor yapayım yürüyüş yapayım üşenmiyorum ama giyin gir çık türban bağla yola revan ol vs niye gözümde büyüyor bu kadarMerhaba CanımChocolita
İstanbul'da idin;değil mi? Bakanlığın veya belediyenin yüzme havuzları mevcuttur; orada çocuklara ders veren bayan hocalar yetişkin Annelere de özel ders veriyordu. Oraya gidebilirsin belki. Benim Babam da ileri yaşta yüzme öğrenmiş. Şimdi güzel yüzüyor. Boyunu geçen yere gitmemeyi tercih ediyor yüzerken yine de.
Çocukluğum Antalya'da geçmiş idi canım, 4 yaşından 16 yaşına kadar orada idik. Küçük yaştan öğrenmiş idim. Yüzme en başarılı ve severek yaptığım spor.Ankara'da tanıştığım yüzme hocalarının dikkatini çekmiş idi;yaşın küçük olsa seni takıma alırdık demişlerdi.
Sıcak olduğu için insanlar Mayıs'da denize girmeye başlıyordu, Kasım'a kadar sürüyordu deniz sezonu. Ne güzelmiş. Deniz kenarında yaşamak lazım vallahi.
Şimdi Ankara'dayım ben. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın havuzuna gidiyordum bir ara; ama orada zor geliyor. Deniz gibi rahat olmuyor.
Bu arada 1 saatten fazla 15 sn.lik ara molalarla, ara vermeden yüzdüm az evvel.
Eki Görüntüle 3615193
Benim de yerim yok sayılır ama kizim icin almam lazım. Ergen ,kilo fazlası var ve beni dinlemiyor. Hem bize de hareket olur dedim ,hep beraber yaparız.