Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kumpiri neyli seviyorsun
Ben sucukları küp küp doğrayıp küçük bir tavada az yağda kızartıyorum, kendisi yağını salıyor zaten. Pişirdiğim sucukları, siyah ve yeşil zeytin, mısır, kornişon turşu. Başka malzemem yok. Zeytinleri de evdekilerden dilimliyorum.

İyi geceler cuma menüm
Kahvaltı; omlet, 5-6 zeytin, domates salatalık biber, peynir, 1 parça ince ekmek.

1 muz

Akşam; yoğurtlu kabak sote, 1 parça ekmek

Bu arada ben yarın tartılıp izin alacağım, 2 hafta tartılamam, siteye girebilir miyim bilmiyorum. Adımları hesaplayıp yazacağım geçen haftanın.

İyi geceler cuma menüm
Kahvaltı; omlet, 5-6 zeytin, domates salatalık biber, peynir, 1 parça ince ekmek.

1 muz

Akşam; yoğurtlu kabak sote, 1 parça ekmek

Bu arada ben yarın tartılıp izin alacağım, 2 hafta tartılamam, siteye girebilir miyim bilmiyorum. Adımları hesaplayıp yazacağım geçen haftanın.
Tamam canım tatile mi çıkıyorsun

Sabah 4 yemek kaşığı yağsız lor peyniri
Yarım tabak karpuz
1 tavada yumurta 2 dilim sucuklu
1 dilim tam buğday ekmeği
3 küp kaşar peyniri
Çok az da yağlı peynir

3 şeftali
Domates çorbası

Eklentiler

• Screenshot_20250712_030655_Huawei Health.webp
    Screenshot_20250712_030655_Huawei Health.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 11
Yarın tartı günümüz. Sabah kalkar kalkmaz aç karnına tartılmayı unutmayalım
3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir.
Tartıları yüzdeyle atalım
İnşallah güzel sonuçlar olur ✨

Adım yarışına katılmak isteyenler haftalık adım sayısını toplayıp sonucunu beni etiketleyerek gönderebilir ( cumartesiden cuma gecesine kadar olan)

Hafta sonlarım yoğun geçer. Bildirim ve güncellemelerimi genellikle gece yapıyorum

İyi geceler canlar 🫶

Kızlar gübaydın. Çok geç yattım kızım sabahın 7 sinde uyardı 😪 tüm gün zombiyim artık. Şimdi bu halde eliptiğe çıkıyorum
Bu arada bu grubun kilo bildirimi bugün müydü.

11 Temmuz,Cuma günü,
Kahvaltı yapmadım.
14:00'de peynirli salata,ekmek ile,(1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve nar ekşisi ekledim)
Dışarıda idim. 1 ice tea ve 1 fincan Türk kahvesi de içtim.
1000110343.webp

Akşamüzeri 1 fincan daha Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde de, 3 ızgara köfte ve 3 kaşık zeytinyağlı biber yemeği yedim.
Sonrasında beslenmem pek iyi olmadı. 3 tane küçük susamlı simit yedim. 1 tabak karpuz ve 1 avuç fındık da eklendi maalesef.(İnsülin direncim olduğu için gün içinde öğünlerimin arasının çok uzun olması bana hiç yaramıyor, kan şekerim düşüyor sanırım. Sonrasında böyle oluyor.)
Su:1,5 lt.
Chocolita Chocolita
Egzersiz yok maalesef.

Vayyy vayy bacım naptın sen kadın istersenin adlı çalışması olmuş uzaklaş şu 80li rakamlardan kendim görmüş gibi sevindim valla tebrikler 😍😍
Valla bende hayretler içindeyim biliyor musun 😅 aman aman maşallah böyle devam
Çok teşekkür ederim canım benim bilirim sevinirsin ♥️ Allah razı olsun darısı hepimize olsun 😘

Bu arada instadan takip ettiğim bir kız vardı. Çok uğraşıyordu kilo vermek için. 21 günlük bir seriye başlamıştı. Triroid sorunu falan var. Ben de onla başlamıştım. Ama 4. Gün falan bırakıp zayıflama iğnesi olmaya karar verdi. Biraz hayal kırıklığına uğrasam da galiba o iğneler dr kontrolünde olunca sağlıklı kilo veriyormuş. Deneyen var mı, merak ediyorum. Nasıl bir etkiyle zayıflatıyordurdki

Back
X