Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hayırlı geceler 😊
Bugün yediklerim
Sabah
2 kaşık badem unu 1yumurtadan krep yeşillik labne

Öğlen bı küçük armut bı kase yoğurt
Üzerine dondurma 🫣

Ara sade türk kahvesi 5cig badem yarım çay bardağı tuzsuz fıstık

Akşam
Fırında kanat salata

1000042703.webp
30dk leslie
8 dk bölgesel yaptım
Denge egzersiz 3.bitti😊
Chocolita Chocolita

Bugün oğlumla dışarı çıktık. Kahvaltı etmedim ama dışarıda yemiş olduk. Eşantiyon bir şeylerde oldu. Diyet dışıyım yani. 1600 kalori civarı almışım. Hareket vardı en azından bir kısmı yandı. Hareket çok önemli ya. Yoksa rahat yağa dönerdi bu

Eklentiler

• 20250724_233659.webp
    20250724_233659.webp
    47 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Arkadaşlar karaciğer yağlanması sivilce yapıyormuş dün burda dile getirmiştim karaciğer yağlanması var dedi doktor ilaç vermedi yiyeceklere dikkat et dedi
Geçmiş olsun canım. Kızartma falan yememelisin. Kızaracak şeyleri fırınla. Yağ girmesi gerekirse çok az zeytinyağında yaparsın. Eşimde dikkat eder. Enginar seversen çok iyi gelir
Hayırlı akşamlar kızlar ilk sayfa cok güzel olmuş 😍 ellerine saglık Chocolita Chocolita
YArın ameliyatım var ( diz nekroz) spor yapamam ama bir kaç güne ögün paylaşımlarına başlarım inşallah
Canım denp eskisinden de sağlıklı şifayla çıkarsın inşallah tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. Kızartma falan yememelisin. Kızaracak şeyleri fırınla. Yağ girmesi gerekirse çok az zeytinyağında yaparsın. Eşimde dikkat eder. Enginar seversen çok iyi gelir

Canım denp eskisinden de sağlıklı şifayla çıkarsın inşallah tekrar geçmiş olsun
Zaten kızartmaların çoğunu zeytinyağı kullanıyorum artık onuda kullanmam sabah bi kase kele paça çorbası ile başladım hadi hayırlısı

Zaten kızartmaların çoğunu zeytinyağı kullanıyorum artık onuda kullanmam sabah bi kase kele paça çorbası ile başladım hadi hayırlısı
Chocolita ne güzel yazmış,
patlıcan kızartmasını fırında yapabilirsin M madambitter
Bir patlıcanı ince dilimleyip,
1 kaşık zeytinyağı,biraz tuz eklediğim kaba dilimlenmiş patlıcanları ekleyip, karıştırıp,
sonra fırın tepsisine dizerek fırında kızartıyorum.
Karaciğer yağlanmasına zeytinyağı faydalı imiş bu arada, salatalarında kullanabilirsin.
Kızartmadan mümkün olduğunca uzak durmamızı istiyor doktorlar, bende de var karaciğer yağlanması maalesef.

Karaciğer yağlanmasına karşı alınabilecek önlemleri şöyle sıralayabiliriz
Karaciğer yağlanmasını webde araştırırken şu bilgiye ulaşmış idim:

• Günde 30 dakika tempolu yürüyüş yapılmalıdır
  • Ağırlıklı egzersizle beraber kas egzersizleri de yapılabilir
  • Metabolizmayı düzenleyen beslenme alışkanlıkları ve özellikle Akdeniz tipi diyet tercih edilmelidir
  • Tekli doymamış yağ asitleri içeren zeytinyağı, balık ve sebze tüketilmelidir
  • Yağdan, rafine şekerden ve unlu mamullerden kaçınılmalıdır
  • Raf ömrü olan, koruyucu içeren, kapalı kutulardan uzak kalınmalıdır

Son düzenleme:
Chocolita Chocolita
Selam millet.
Tüm gün dışarıdaydım çekemedim görsel
Sabah omlet ve yeşillik
Öğlen yarım kase mantı
Akşam protein çikolata
Az evvel 1 Avuç ayçekirdeği

Bu bol kaçamaklı ama kontrollü bir gün oldu. Yarın seyahate çıkacağım. Umarım p.tesi eksi görebilirim🤭

Eklentiler

• 1000270360.webp
    1000270360.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000270294.webp
    1000270294.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 4
Chocolita ne güzel yazmış,
patlıcan kızartmasını fırında yapabilirsin M madambitter
Bir patlıcanı ince dilimleyip,
1 kaşık zeytinyağı,biraz tuz eklediğim kaba dilimlenmiş patlıcanları ekleyip, karıştırıp,
sonra fırın tepsisine dizerek fırında kızartıyorum.
Karaciğer yağlanmasına zeytinyağı faydalı imiş bu arada, salatalarında kullanabilirsin.
Kızartmadan mümkün olduğunca uzak durmamızı istiyor doktorlar, bende de var karaciğer yağlanması maalesef.

Karaciğer yağlanmasına karşı alınabilecek önlemleri şöyle sıralayabiliriz
Karaciğer yağlanmasını webde araştırırken şu bilgiye ulaşmış idim:

• Günde 30 dakika tempolu yürüyüş yapılmalıdır
  • Ağırlıklı egzersizle beraber kas egzersizleri de yapılabilir
  • Metabolizmayı düzenleyen beslenme alışkanlıkları ve özellikle Akdeniz tipi diyet tercih edilmelidir
  • Tekli doymamış yağ asitleri içeren zeytinyağı, balık ve sebze tüketilmelidir
  • Yağdan, rafine şekerden ve unlu mamullerden kaçınılmalıdır
  • Raf ömrü olan, koruyucu içeren, kapalı kutulardan uzak kalınmalıdır
Bir gündür araştırıyorum ne yalan söyleyeyim böyle açıklayıcı akıcı yazan bir yer gormedim hiç bir yerde denk gelemedim çok teşekkür ediyorum dikkate alacağım

İyi geceler arkadaşlar 😊
Sabah badem unundan omlet yeşillik labne peynir

Ara ( kizkardesimde)
Sade türk kahvesi biraz kuruyemiş bir küçük salkım üzüm

Akşam 5 köfte salata

Bugün spor yapamadım pazara gittim geldim gidip gelmem 30dk sürdü sıcaktı çok terledim 😰

Bugünkü menüm Sabah kahvaltısı bir kase kele paça çorbası iki bardak çay
Öğle yemeği bir tabak fırında az zeytinyağlı patates yemeği bir kase kayısı hoşafı
3 lt su 20 dk Leslie bünyem bu kadara izin vermiş

Back
X