• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Diyete yeni başladım ve ilkkez spor yapıyorum her gün lessie yapmak doğru mu sizce yoksa ara vermeli miyim
Her gün yapabilirsin ne olacak bir mani yoksa Her gün ev işi yapar gibi bir şey o🤭 ağırlık kaldırma vs. Olsaydı kaslar dinlensin diye araya gün koyabilirdin. yani bilmiyorum bana çok hafif geliyor o. Kardiyo zaten. Terletiyor da biraz. Bol suyla güzel kilo verirsin.

Günaydın kızlar💫
Dünün menüsü paylaşsmadım başım çok ağrıyordu.

Sabah
Smoothie yapıp içtim.

Ara öğün çok acıktım kan şekerini dengelesin diye 2 parça bitter çikolata 10 tane kadar fındık yedim

Akşam yeşil mercimek yemeği yanına da 3 yemek kaşığı yoğurt biraz da Salata yedim

Adım kaç adım attım bilmiyorum
Su 1 litre

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• 1000038564.webp
    1000038564.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 18
Örnek olarak bir liste paylaşabilen olursa bir fikir olur inşallah
Bu bizim program da birebir liste yok canım. Geçtiğimiz haftalarda sıfır karbonhidrat yaptık mesela hamur işi beyaz ekmek makarna tüketmedik. Onun dışında herkes istediğini yiyebildi. Özgür. Uyabildiğimiz kadar. Uyamayana bir uyarı falan yok. Şimdi o program bitti. Yenisini pazartesi ilk sayfaya ekliyorum.
Yenisinde ilk hafta 7 den sonra yemek yok. Herkes diyete uygun beslenir kendince.
Genel olarak hafif beslenen arkadaşlar çok güzel kilo veriyor. Karbonhidrat azaldıkça ve egzersiz eklendikçe güzel kilo verilir

Bu bizim program da birebir liste yok canım. Geçtiğimiz haftalarda sıfır karbonhidrat yaptık mesela hamur işi beyaz ekmek makarna tüketmedik. Onun dışında herkes istediğini yiyebildi. Özgür. Uyabildiğimiz kadar. Uyamayana bir uyarı falan yok. Şimdi o program bitti. Yenisini pazartesi ilk sayfaya ekliyorum.
Yenisinde ilk hafta 7 den sonra yemek yok. Herkes diyete uygun beslenir kendince.
Genel olarak hafif beslenen arkadaşlar çok güzel kilo veriyor. Karbonhidrat azaldıkça ve egzersiz eklendikçe güzel kilo verilir
İnşallah canım 14 eylülden beri hiç bırakmadım lessie yi bakalım dikkat etmeye de çalışıyorum

Back
X