• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selam kızlar Ben dün akşam telefonu evde kaybettim bulamadım

Sabah iki haşlanmış yumurta , bir küçük avokado

, öğlen bir kase kısır

Aksam 19.00 da bir küçük somon , bir kase salata , bir kaç dilim papates . Ama bu saat benim için geç daha erken yemen lazim

Dün yarım saat bisiklete bindim, adım da 6.7 K
Telefonu evde bulamadım deyince bir gülme geldi. Bende çok yapıyorum onu. Nerelerden çıkmadı ki. Bazanın altından çıktı. Dolabın içinde çamaşırların arasından çıktı. İnsan öylesine koyup unutuyor sesi de kısıksa eyvahlar olsun

Selam hanımlar 🌸
Dün menüyü unuttum atmayı
Sabah bir haslanmis yumurta iki dilim peynir 4 tane zeytin Bir tane domates salatalık yedim
Öğlen birşey yemedim
Akşam orada kavurması yanında bir kase yoğurt bir tabak mercimek çorbası içtim
İki buçuk litre su içtim
Egzersizimi de yaptım

Lessie yapıldı

Eklentiler

• 1000067029.webp
    1000067029.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 6
Kahvaltı için yumurta almayı unutmuşum halbuki 2 kere markete çıkmıştım sabah .

11 gibi sade kahve içtim
Kahvaltı 12.00
2 adet patatesten bol yyesillikli salata
1 domates
4 siyah zeytin
3 dilim peynir
2 dlm tb ekmek

Kahvaltıdan sonra yine kahve içtim 2-3 findik

Aksam yemegine doğru gözüm döndü 4 tane burcak bisküvi tükettim.

Bugün akşamı erken kapattım.
17.20
5-6 kasik bamya yemeği
1 kase tavuk çorbası
4-5 kasik yoğurt
2 dilim tb ekmeği

Şimdiden 2 litre su içtim...
Egzersiz işini akşama bıraktım

espressoc espressoc Chocolita Chocolita

eşime yaptığım kizartmadan canım çekerse bir iki tane alabilirim belki
Sabah 8 de
1 yumurta
5 zeytin
Çeri domates salatalık biber
Üçgen peynir
Şekersiz çay

Ara öğün 14 de
Yulaflı meyveli yoğurt bir kase

Akşam 18 :21
Domates salatalık biber
1 yemek kaşığı ev hanımı reçel
5 zeytin
Üçgen peynir
4 5 çatal kızarma k
1000067029.webp
1000067280.webp

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Kizlar ben bugün yeni tüp Bebek tedavim için Bahçeci ile görüşmeye gittim.. Kasım ayına kadar 7 kilo vermem lazım bana yardım edin😓 7 8 kilo civarı
Canım nolur öncelikle stres yapma zor biliyorum seni çok iyi anlıyorum ama nolur biraz gevşemeye çalış ve inan. Vermem lazım deme vericem veriyorum de. İçtiğin suyu yediğin yemeği kodla. Suyu içmeden önce suya içtiğim su bedenime şifa oluyor fazla kilolarımı atmama yardımcı oluyor de iç. Yemeklerini de aynı şekilde

Ben telefonuma kavuştum şükür . Bu gece duanıza beni de ekleyin nolur çok ihtiyacım var 💕 yarın bi yerden güzel bi haber bekliyoruz eşimle
Sabah limonlu su
9.0 tarçınlı kahve
11 .00 1 smoothie (3 kaşık yulaf 1 tatlı kaşığı tahin 1 tatlı kaşığı bal 3 fındık 3 badem 1 bardak süt)
Ara 1 soda
17.00 son öğün 1 karnıyarık 1 servis kaşığı bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Bu haftaki hareketi yaptım
1 saat tempolu yürüyüş
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_1409.webp
    IMG_1409.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 3
Canım nolur öncelikle stres yapma zor biliyorum seni çok iyi anlıyorum ama nolur biraz gevşemeye çalış ve inan. Vermem lazım deme vericem veriyorum de. İçtiğin suyu yediğin yemeği kodla. Suyu içmeden önce suya içtiğim su bedenime şifa oluyor fazla kilolarımı atmama yardımcı oluyor de iç. Yemeklerini de aynı şekilde
Sürecin zorluğu aklıma gelince strese kapılıyorum ne bulsam yiyesim geliyor 😓 ay daha çok var kendini hazır hissedince gel başlayalım dedi de ben zaman kisitlamasi koymazsam bu kiloları veremeyecegm

Sürecin zorluğu aklıma gelince strese kapılıyorum ne bulsam yiyesim geliyor 😓 ay daha çok var kendini hazır hissedince gel başlayalım dedi de ben zaman kisitlamasi koymazsam bu kiloları veremeyecegm
Vereceksin . Veremiyorum deme nolur bunu yapma kendine

Back
X