• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Tabii canım iyi yapıyorsun her dk menü menü olmaz ki🤣 şaka bi yana cidden en azından kendim için konuşayım ne zaman dertleşmek istersen konuşabiliriz canım konu farketmez 🥰 ve bütün kızlar sizlerle de😍 hee bana sen kimsin derseniz kimse değilim ama insanları dinlemeyi ve elimden geldiğince yardımcı olmayı severim 😍
:KK36:

Dünn bir tansiyonum çıktı kızlar. Dışarı çıktığım gibi başladı aslında da dur dedim klasik baş ağrısıdır. Arkadaşımla otururken yükselmeye başladı. Eve döndüm 16 olmuş. Tuzlu bir şeyde yemedim. Aşırı yemek de yemedim. Stresten olduğunu düşünüyorum. 2 limon sıkıp içtim bollll suyla

Dünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmekle peynir yedim
Domates
Haşlanmış yumurta + 1 yumurta beyazı
Arkadaşım yemek yapmıştı sağolsun
Etli nohut yemeği.
Tavuk döner küçük kase
Pilav küçük kase
Salata tatlı
Kız benim için hazırlamış yok demek istemedim
Diyete uygun bir gün olmadı ama taşkınlık diyebileceğim bir kaloride çıkmadı.
200 kalori yaktım 4000 küsür adım var.
espressoc espressoc

Dünn bir tansiyonum çıktı kızlar. Dışarı çıktığım gibi başladı aslında da dur dedim klasik baş ağrısıdır. Arkadaşımla otururken yükselmeye başladı. Eve döndüm 16 olmuş. Tuzlu bir şeyde yemedim. Aşırı yemek de yemedim. Stresten olduğunu düşünüyorum. 2 limon sıkıp içtim bollll suyla
Geçmiş olsun çokom ♥️ dikkat et kendine

Çocuk o kadar haklı ki. Deprem psikolojisi çok zor ve çok geç geçiyor etkisi Rabb'im göstermesin 😒 büyük geçmiş olsun inşallah artçı olmaz

Miraçında rüyasına girmiş onu anlatıyordu 😞

Oy güzelim ya kıyamam
Gece 3 kadar sürekli evin içinde dolandi su iç wc gir ağlamaklı uyumak istemiyorum dedi durdu sonra rahatlatıcı müzik açtım uyudu

Yanımda yatirsaydim artık yatağında yatmak istemeyecekti Nisan'da olan deprem sonrası bir ay yatağında yatmadi Zor alistirdik yatagina

Geçmiş olsun canım tansiyon fena yaa limonlu su veya sarımsaklı yoğurt iyi geliyor tavsiye ederim😥

Sağol canım sen de öylesin😍🥰 tabii arada dedikodu kazanı kaynatmadan ömür geçmez ki😂😂
1759477997253.webp

Geçmiş olsun canım evet tansiyon direk strese bağlı benim annem de babam da var hipertansiyon çok beslenmelerine dikkat etmeseler de yükselmiyor bazen ama stres yaptıkları an çok yükseliyor benim annem de babam da var hipertansiyon çok beslenmelerine dikkat etmeseler de yükselmiyor bazen ama stres yaptıkları an çok yükseliyor

Back
X