- 30 Ocak 2017
- 15.588
- 203.139
- 598
İyi yapmışsın tartılma süpriz olsunBu hafta hiç tartilmadim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsın tartılma süpriz olsunBu hafta hiç tartilmadim![]()
Doğru diyosun canımYaptıkça mutlu oluyorsun canım sayılara takılma. Farka odaklanırsan mutlu olursun. Kendini de şartlamamış olursun
Yaa bak ne güzel haberlerDoğru diyosun canımgeçen sene olmayan kıyafetlere girebilmek çok güzel bişey
Ama cumadan yazlığa gideceğiz eşimle pazartesiye kadar bi kaçamak yapalım dedik. Orda biraz diyet dışı olabilirimYaa bak ne güzel haberler![]()
Bende yaptım sporumuBende işte bozulmayana kadar sormuş oluyorum chatgpt yeneyse şimdi güzelce yürüyüşümü yaptım. Aç karnına. Detayı atlamayalım
![]()
İşte biz hiç es vermedik. Bir bozduk mu sınır tanımadık. 1 hafta dikkat edemedik diyelim canımız ne çektiyse yedik. Eee koskoca 1 hafta bize yetmedi, diğer haftada devam ettik. O hafta toparlayıp 2 hafta sonra kendimize yine izin verebilirdik. İşte bu da böyle yıllar süren bir tecrübe oldu.
Aleyküm selam canımSelâm aleyküm hayırlı sabahlar
Kız bugün tam niyetlendim baklava almış gelmiş benmkiBeraber eriyelim ben şuan açtım roman havası oynuyorum![]()
Ben de cuma baslamayo düşünüyorum kaynanamlara gidince bilmiyorum ya işin içinden çıkamıyorum boğazı tutmak da ne zor hoşbuldum kuzuOo hoş geldin beybi nasılsın
Bu topik bayağıdır var canım ama başlık değişti evet. Gel sende tartı günümüz cuma
Ne olsun be canım koşturmaca. Çocuğun peşindeyim. Rabbim sağlık versinBen de cuma baslamayo düşünüyorum kaynanamlara gidince bilmiyorum ya işin içinden çıkamıyorum boğazı tutmak da ne zor hoşbuldum kuzusen nasılsın
Her evde adam aynı demek ki yaaKız bugün tam niyetlendim baklava almış gelmiş benmkiyedim iyi yaptım
![]()
Kız valla hep aynı senaryoHer evde adam aynı demek ki yaa
Vallahi toplucan ülkeden defetcen bunları![]()
Elhamdülillah bugüne canım sen nasılsınKızlar nasılsınız? Misafirlerin gitti yarın sabah rutinlerime dönüyorum
Uzakta olunca gidenlere üzülüyorsn biraz üzüldüm bugünElhamdülillah bugüne canım sen nasılsın
Rabb'im bedenine güç kuvvet sağlık afiyet versin canım Rabbim gönlünün muradını versin inşallahUzakta olunca gidenlere üzülüyorsn biraz üzüldüm bugünama toparlandım. Bebeğime kavuşmak için kaldığım yerden sağlıklı yaşama dönmem lazım. Ev çok kirlendi dağıldı 5 gün yatılı misafir çocuklar derken ne beslenme düzeni ve ev düzeni kaldı ama toparlayacagm hemen inşallah
Öğün | Kalori | Protein | Yağ | Karbonhidrat |
Kahve + yağ | ~80 kcal | 0 g | 8 g | 0 g |
Smoothie + yumurta | ~250 kcal | 17 g | 10 g | 15 g |
Yer fıstığı | ~90 kcal | 4 g | 7 g | 2 g |
Akşam yemeği | ~280 kcal | 12 g | 8 g | 35 g |
Toplam | ~700 kcal | 33 g | 33 g | 52 g |