• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

espressoc espressoc Chocolita Chocolita
IMG_2107.webp
IMG_2108.webp
IMG_2109.webp

Eklentiler

• IMG_2106.webp
    IMG_2106.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_2105.webp
    IMG_2105.webp
    82,1 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_2099.webp
    IMG_2099.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 6
Sabah 9 .30 da sade kahve

Kahvalti 11.30

Sahanda yumurta1 adet
2.5 dlm tt ekmek
Domates
Yesil zeytin
Peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Öğlen 1 kahve daha

Aksam 17.30
Mantar kavurma
2 kasik kuru fasulye
2 dlm tt ekmek
Bir kase yoğurt
2-3 parça tursu

2 litre su
Adım 3 bin
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

İyi akşamlar menümü paylaşayım
Cevizli su
Kahvaltıda bir dilim k.pyniri yedim çarşıda isim vardi aceleden attım
Öğlen şehriye çorbası
İkindi patates salatası yeşilliği fazla bol acılı
Çok iyi gidiyorum ama akşam umreden tanıdığımız geldi börek yedim 2 dilim orda bir dilim de evde yedim 🥴 yarın niyetliyim bu yedigimle tutacam
Türk kahvesi yanına hurma yedim maden suyuyla
Suyumu içtim Chocolita Chocolita
espressoc espressoc

İyi geceler kızlar
Şu an Annemlerde olduğum için diyete tam anlamıyla uygulayamıyorum çünkü eksik var
Sabah omlet yedim Yanına da bir dilim peyniri yedim
Akşam hamsi tava yedim yanına bir tane lavaş ve salatayla.

Şu miktarı 1 lt
Adım 4.8 k

Yarın kınaya gideceğim elbise getirmeyi unuttum yanıma annemden giyeceğim Çocuk durmuyor onunla nasıl bir kına geçireceğim onu da bilmiyorum şu anda ağlamak istiyorum😔

İyi geceler kızlar
Şu an Annemlerde olduğum için diyete tam anlamıyla uygulayamıyorum çünkü eksik var
Sabah omlet yedim Yanına da bir dilim peyniri yedim
Akşam hamsi tava yedim yanına bir tane lavaş ve salatayla.

Şu miktarı 1 lt
Adım 4.8 k

Yarın kınaya gideceğim elbise getirmeyi unuttum yanıma annemden giyeceğim Çocuk durmuyor onunla nasıl bir kına geçireceğim onu da bilmiyorum şu anda ağlamak istiyorum😔
Ne yapalım canım büyüyene kadar zorlayacak biraz. Biz de yaşadık. Ama seninde rahatlayacağın zamanlar gelecek. Modunu düşürme. Tadını çıkarmaya çalış canım

Merhaba kızlar
Sağlıklı beslenmeye gecemedim bir türlü
Düğün gecesi kardeslerimle bize geldik geç saatlere kadar oturduk caydi fln
Ertesi günlerde aynı sağlıksız beslenme
Dün akşam kv yemege geldiler

Selam kızlar dün yazamadım şimdi yazayim

Sabah iki haşlanmış yumurta bir dilim ekmek saat 8 de
Öğlen yogurt elma Erik kurusu biraz ceviz

Aksam bir Ceyrek Döner yedim :( saat 17.00 de

Bu hafta tartidan umutlu değilim :( ciplak tartilacagim yine adım 12.K görünüyor ama bisiklet o

Eklentiler

• IMG_1214.webp
    IMG_1214.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 3
Günaydın🤗🌸💕
Dün yarım gün Kızılay'da idim. Güzel yürüme imkanı buldum, çok da mutlu oldum, özlemişim Ankara'da çarşı pazar dolaşmayı🥰💕 Emekli olduğum kurumdaki yakın arkadaşlarım ile Saraçoğlu mahallesinde buluşup, çay içtik, sohbet ettik. Özlemişiz birbirimizi, 1 saatlik öğlearası yetmedi, zor ayrıldık.
Maalesef arkadaşlarım ile buluşunca 1 dilim pasta yedim diyetdışı olarak. Diyetisyenim ile görüştüm, 2 hafta kendisinden izin aldım. 25 Kasım'da üniversite hastanesinde görevli Endokrinoloji uzmanı bir hocadan randevu aldım. 30 kg vermem gereken kilo fazlalığı olduğu için, endokrinoloji uzmanım ile görüşüp, kendisinden diyet sürecimde iştahımı kesip, diyetteki diyetdışı kırılmalarımı önleyecek bir zayıflama ilacı isteyeceğim.
Diyetisyenim ve diğer doktorlarım da bu kararımı destekliyorlar.(kadın hast. uzm., ortopedi uzm.,vb.)
Sonrasında bir göz doktoruna randevum vardı, muayene oldum. Katarakt başlangıcı varmış. Gözlüğümün de numaraları ilerlemiş, yeni reçetemi aldım.
Oradan yürüyerek çarşıya indim.
Anneme Babama ve kendime birer hediye aldım. Bedenleri uydu bizimkilere çok şükür.
Metro ile de eve geri döndüm.
Verimli ve aktif bir gün oldu.
25 Ekim'e kadar diyette tatildeyim.(Ara tatil gibi düşünebilirsiniz.) Ama yediklerime dikkat ediyorum elimden geldiğince, sadece sosyalleştiğim ortamlara örneğin 1 dilim pasta yiyorum.
Biraz uzun oldu, kusuruma bakmayın; ama paylaşmak istedim.💐🌸💕🙋‍♀️

Back
X