- 10 Kasım 2010
- 5.479
- 6.004
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet daha iyi olur, hafta içi uyum sağlarim hem menülerimi de paylasirimSağlık olsun canım seni cuma günü listeye ekleyelim mi hafta ortası oldu biraz tartiyla cuma günü ekleyelim ama sen menülerini yolla
Amin çok teşekkür ederimAllah kabul etsin dutum ne iyi yapmışsın
Allah bağışlasın göklercecim hayırlı olsun yavrun
Tabi canım hoş geldinsenin boy ve hedef kaçtı
Noldu canımGünaydın. Tam modumu yakalamışken kocam olacak şahıs yine hayattan soğuttu beni ne Spor hevesi kaldı ne temizlik yine![]()
Merhaba zaten çoğumuz ful uyamiyoruz ki mesajlara baksan haftada 2 gün civarında genelde diyet dışı oluyoruz o yüzden serbest gün yapmak çok mantıklı değil ya burada bir kisitlama yok çünkü
Bende de insülin direnci var maalesef kiChocolita benim durumumu bildiği için onunla fikrimi paylaşmak istemiş idim. Kaptan yardımcısı gibi olduğunuz için sizi de eklemiş idim
espressoc
Benim diyetisyenim bana 1 gün (abartmadan 1 tatlı) izni verdi. Uzman önerisi ile yedim.
Bende insülin direnci, haşimato da var. Belki sizde yoktur. Ondan gerek duyulmayabilir.
Siz nasıl isterseniz öyle ayarlayın tabii.![]()
Bir şeyleri sürekli minnet rica ile yapıyor bütün erkekler mi böyle anlamıyorum bazı konularda çok doldum artık. Çok çabasız ya çocuk konusunda özellikle beni çıldırtıyor artık her şeyi ben takip etmekten çok yoruldumNoldu canım
1 tatlıya izin olursa devamı gelir diyorsun; değil mi? haklısınBende de insülin direnci var maalesef kidiyetisyene gittiğim dönem bende de bir gün serbest günü yapıyordu ama haftada liseye çok iyi uyarsan şimdi uyuyamıyorum ki öbür günü yapayım ödülü hak etmiyorum
Bir de ben o ödül günlerinde çok abartıyordum ya bir tatlıyla geçiştiremiyorum
![]()
Evet 60 kiloyken hiç bu dertlerim yoktu galiba kilo alınca insülin direnci oluştu bende 3 ay ilaç kullandım bitti hâlâ kontrole gideceğim. O asla bir tatlıyla kalmıyor tüm hafta verdiğim kiloyu o günde alıyordum1 tatlıya izin olursa devamı gelir diyorsun; değil mi? haklısın
insülin direnci olanlar halden anlar.
Şimdi haatanedeyim ben de. Endokrinoloji bölümünden bir uzman bayan ile görüştüm.
Bende tiroid nodülleri de vardı. Onlar için tiroid ultrasonografisi verdi; öğleden sonrayı bekliyorum yaptırmak için.
Geneli öyle canım maalesefBir şeyleri sürekli minnet rica ile yapıyor bütün erkekler mi böyle anlamıyorum bazı konularda çok doldum artık. Çok çabasız ya çocuk konusunda özellikle beni çıldırtıyor artık her şeyi ben takip etmekten çok yoruldum
Tüm hevesimi kaçırıyor çoğu şeydeGeneli öyle canım maalesef
Yok espim bazen onlara bile kulak tıkamamız lazım dinleme kendinden başkasını duymaTüm hevesimi kaçırıyor çoğu şeyde
Galiba artık öyle yapmak gerekli. Kavga edince modum düşüyor tüm günüm ziyan oluyor. Bugün kalktım kahvemi içtim evi toparladım bayağı temizlik yaptım sinirliyken daha iyi yapıyorum . Tam 57 dk yürüyüş yaptım arkadaşımı aradım dertlestim sakinlestim. Şimdi dus alacağım artık öncelik kendimYok espim bazen onlara bile kulak tıkamamız lazım dinleme kendinden başkasını duyma
Senin yaptığın tabi ki en sağlıklı olanı canım ama burada buna uymamız zor olur. Bazen çok yoğun oluyoruz, ya da planlar uymuyor sonuçta yine aç da olsak menü diyet dışı olabiliyor. Serbest bıraktık o yüzden. Uymaya çalıştığımız bir haftalık beslenme programımız var.Chocolita benim durumumu bildiği için onunla fikrimi paylaşmak istemiş idim. Kaptan yardımcısı gibi olduğunuz için sizi de eklemiş idim
espressoc
Benim diyetisyenim bana 1 gün (abartmadan 1 tatlı) izni verdi. Uzman önerisi ile yedim.
Bende insülin direnci, haşimato da var. Belki sizde yoktur. Ondan gerek duyulmayabilir.
Siz nasıl isterseniz öyle ayarlayın tabii.![]()
Bu konular yüzünden eril eril olduk. Hepimizin başında inan ki. Şu an stres olmaman lazım ama canım. Erkekler düz bakıyor bilirsin biz çok yönlü düşünürüzTüm hevesimi kaçırıyor çoğu şeyde
Lütfen bunu kendin için yapGaliba artık öyle yapmak gerekli. Kavga edince modum düşüyor tüm günüm ziyan oluyor. Bugün kalktım kahvemi içtim evi toparladım bayağı temizlik yaptım sinirliyken daha iyi yapıyorum . Tam 57 dk yürüyüş yaptım arkadaşımı aradım dertlestim sakinlestim. Şimdi dus alacağım artık öncelik kendim