- 8 Mart 2020
- 6.149
- 29.572
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin engeli olmaması güzel, acaba seçim ne zamandiEvet gelebilir o da memur olduğu için tayinde sıkıntı çıkmaz Bir sıkıntı atamalarda işte atama sayısı çok az olduğu için motive olamıyorum çalışmaya
Eşinle baştan iş bölümü yap, en güzeli bazı sorumlulukları komple vermek yani zor oluyor ama benim kafamın tek rahat etttigi o şekilde oluyor, misal o onun işi olsun geç de yapsa görme zamanla oturur belkiBen de öyleyim asla bir şey yaptıramıyorum vicdanıma el vermiyor biraz evet yetiştirme tarzımızdan kaynaklı olabilir her şeyi kendimiz yüklenmeye çalışıyoruz ve bazen de bu bizi çok ağır geliyor ben bazen gerçekten evliliğin sorumluluğunu kaldıramayacak gibi hissediyorum çok yorucu çok yıpratıcı oluyor
Tabiki biraz rahatsızlığımdan dolayı ara vermek durumunda kaldım ama tüm hızıyla kaldığım noktadan devam edeceğim inşallah.Afiyet olsun tatlım lütfen bildirimlerimizi düzenli yapalım unutmayalım![]()
Aylık dengede egzersiz süresi 30 dk canım. Haftalık yapacağın 3 gün 6.000 adımı da 8.000 olarak atmış oluyorsun
1. Denge egzersizi dutum
Tam da bu kafadayımHepimizin bir duraklama dönemi oldu geçtiğimiz haftalarda şimdi yeniden el ele verip kalkalım![]()
Adımın ekran görüntüsünü atar mısın canım
Çokom pazartesi de 8000 yaptımAylık dengede egzersiz süresi 30 dk canım. Haftalık yapacağın 3 gün 6.000 adımı da 8.000 olarak atmış oluyorsun
1. Denge egzersizi dutum
Ayağına sağlık. Bugün çok güzel açık vermişsin
Tam da bu kafadayımyeni yıla 69 kg girmek istiyorum
Bak burda çokomOlurr
teşekkür ederim canım bugün sabah güzel başladım ama öğleden sonra öğretmenler günü bilmem ne derken diyet dışı oldum . Gelmişken menümü de yazayım
Cezamın birinci günü tamamChocolita
Ben 20 dk biliyodum ama aylık da eklendineyse
Bende yapamadım bacaklarım ağrıyorBende günlük pilates düzenini bozmayayim 10 dk yapayım diyorum ama mecalim yok
Tamam canım dün baktım bulamadım. Daha doğrusu kilometreyi adım olarak algılamışım. Şimdi fark ettimÇokom pazartesi de 8000 yaptım
Günaydın