• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler
Menüm
Sabah 11de
Mantarlı yumurta yeşillik 10cig badem

Öğlen bir bardak kefir

15:30 (misafirim geldi)
500kalorilik diyet dışı oldum

18:00
Bi küçük kase tavuk eti kavrulmuş bı kase tarhana çorbası

1000069006.webp
5dk bölgesel yaptım
Denge egzersizin 2.gunu
espressoc espressoc
Chocolita Chocolita

25.11 25
12.30
Kıymalı pazılı yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
1 tk labne ve bal
2 parça tahin helvası
2 dilim ekmek

16.00
Yoğurt , 1 mandalina
17.30
Sade kahve, 2 parça bitter , 5-6 kaju

19.30
Biraz haşlanmış brokoli , mas fasulye salatası, 2 YK kisir, zeytin ( akşama yemek yapamadım, brokoli başladım karışık menü oldu )
Çay ile 2 hurma

Şu:2 lt
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Evet gelebilir o da memur olduğu için tayinde sıkıntı çıkmaz Bir sıkıntı atamalarda işte atama sayısı çok az olduğu için motive olamıyorum çalışmaya
Eşinin engeli olmaması güzel, acaba seçim ne zamandi 🤔 yani 2026 ya girsen zaten ataması 2027 de falan olur o ara seçim yakinsa alım çok olur bu hesaplamalari da yapmalisin
Ben de öyleyim asla bir şey yaptıramıyorum vicdanıma el vermiyor biraz evet yetiştirme tarzımızdan kaynaklı olabilir her şeyi kendimiz yüklenmeye çalışıyoruz ve bazen de bu bizi çok ağır geliyor ben bazen gerçekten evliliğin sorumluluğunu kaldıramayacak gibi hissediyorum çok yorucu çok yıpratıcı oluyor
Eşinle baştan iş bölümü yap, en güzeli bazı sorumlulukları komple vermek yani zor oluyor ama benim kafamın tek rahat etttigi o şekilde oluyor, misal o onun işi olsun geç de yapsa görme zamanla oturur belki

İyi geceler kızlar 🦋
Sabah 1tane haşlanmış yumurta 1 tane haşlanmış yumurtanın sarısı ( beyazını oğlum yedi 😂) 2 kapya biber 1 küp peynir 5-6 tane zeytin 2 ceviz 3 tane erik kurusu

Ara öğün 6 çatal haşlanmış makarna yedim ( temizlik yapıyordum İ yüzden hemen bunu yaptım 😔)

Akşam
Yemek gönderdiler
Paglıcan mısakka yanına pilav
Akşam öğünüm yağlı olmasaydı bence güzel olacaktı.

Şu miktarı 1 lt
Adım 8k

espressoc espressoc Chocolita Chocolita

Chocolita Chocolita
Ben 20 dk biliyodum ama aylık da eklendi 🥹 neyse
Aylık dengede egzersiz süresi 30 dk canım. Haftalık yapacağın 3 gün 6.000 adımı da 8.000 olarak atmış oluyorsun
1. Denge egzersizi dutum
Ayağına sağlık. Bugün çok güzel açık vermişsin 👏
Hepimizin bir duraklama dönemi oldu geçtiğimiz haftalarda şimdi yeniden el ele verip kalkalım 👩‍❤️‍👩🌺🩷
Tam da bu kafadayım 💪 yeni yıla 69 kg girmek istiyorum

Selam kızlar

Dün sabah iki haşlanmış yumurta , bir dilim ekmek
Öğlen yoğurt biraz fıstık ezmesi
Öğleden sonra kızımla kurabiye yaptık tadına baktım
Aşksam hamurlu bitti maalesef bir büyük dilim kadar yanında salata vardı ama kötü oldu tartı öncesi

Adım 7.6 K

espressoc espressoc Chocolita Chocolita
Adımın ekran görüntüsünü atar mısın canım

Aylık dengede egzersiz süresi 30 dk canım. Haftalık yapacağın 3 gün 6.000 adımı da 8.000 olarak atmış oluyorsun

1. Denge egzersizi dutum
Ayağına sağlık. Bugün çok güzel açık vermişsin 👏

Tam da bu kafadayım 💪 yeni yıla 69 kg girmek istiyorum
Çokom pazartesi de 8000 yaptım

Olurr 😍😍

🫠 teşekkür ederim canım bugün sabah güzel başladım ama öğleden sonra öğretmenler günü bilmem ne derken diyet dışı oldum . Gelmişken menümü de yazayım
Cezamın birinci günü tamam Chocolita Chocolita
Ben 20 dk biliyodum ama aylık da eklendi 🥹 neyse
Bak burda çokom ❤️
Bende günlük pilates düzenini bozmayayim 10 dk yapayım diyorum ama mecalim yok
Bende yapamadım bacaklarım ağrıyor 🤣

Ben dün nasıl beslendim anlamadım ama açtım. Çünkü akşam çeyrek porsiyon yedim nerdeyse. Gece misafire hazırlık yaptım. Diyet dışı bir şeyden az yedim.
Sabah komşum çağırdı. Orada 1 dilim diyet dışı
Neyse diyet dışı diyelim bana espressoc espressoc
Regl de oldum

Back
X