• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ben kefir değilde ev yapımı yoğurt içiyorum hergün. Pek işe yaramıyor. Suyu az içiyorum galiba ben 1,5 litreden fazlasını içemiyorum
Sürahinin içine meyve dilimleri at belki görünce canın ister ben 3 lt içiyorum istisnasız . Birde chia tohumu iyi gelir. Kabızlığın kronik mi benim mesela tüp Bebek sürecinde cok olmuştu onun dışında çok şükür olmuyor

Sürahinin içine meyve dilimleri at belki görünce canın ister ben 3 lt içiyorum istisnasız . Birde chia tohumu iyi gelir. Kabızlığın kronik mi benim mesela tüp Bebek sürecinde cok olmuştu onun dışında çok şükür olmuyor
Yok ya normalde olmaz diyete başladığımdan beri böyle. Ay bide meyveli deniyim resmen boğuluyorum su içerken yapıcaz artık bir şeyler

espressoc espressoc Chocolita Chocolita
IMG_2219.webp
IMG_2220.webp

Kızlar canım sıkıldı gece gece. Dolap içlerini temizleyeyimbdedim uzandım gerildim falan kasik ağrılarım oldu. Acaba gebe olabilir miyim diye bir düşündüm bırakayım dedim düşündüm de gebe olabilirim diye diye 5 yıldır birçok şeyi ihmal ettim.

İyi Akşamlar 🌸
28 Kasım Menü ve Spor Bildirimi

10.30 3 galeta, 1 mandalina
12.30 nesfit bar
18.00 diyet dışı (çok yorgundum dışarıdan söylemek zorunda kaldık)
2,5 litre su

29 Kasım
11.30 5 yk menemen, 2 dilim ekmek, 2 hurma
15.00 1 elma
18.30 hamsi, 2 yk pirinç pilavı, bol salata
2,5 litre su

30 Kasım
11.30 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yarım simit , 1 biber
15.00 1 elma, 1 mandalina
18.30 5 yk mantarlı tavuk sote, salata , 1 dilim ekmek
2,5 litre su Chocolita Chocolita ♥️ espressoc espressoc

Ben bugün hem diyet içi hem diyet dışıyım. Pazar klasiği yememem gereken şeyler vardı. Ama açım espressoc espressoc diyet dışı demek daha doğru. Tatlıya uyamadım çünkü
Çokom bende sadece bir tane Bayram çikolatası yedim o diyet dışı sayılıyor mu ya

İyi Akşamlar 🌸
28 Kasım Menü ve Spor Bildirimi

10.30 3 galeta, 1 mandalina
12.30 nesfit bar
18.00 diyet dışı (çok yorgundum dışarıdan söylemek zorunda kaldık)
2,5 litre su

29 Kasım
11.30 5 yk menemen, 2 dilim ekmek, 2 hurma
15.00 1 elma
18.30 hamsi, 2 yk pirinç pilavı, bol salata
2,5 litre su

30 Kasım
11.30 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yarım simit , 1 biber
15.00 1 elma, 1 mandalina
18.30 5 yk mantarlı tavuk sote, salata , 1 dilim ekmek
2,5 litre su Chocolita Chocolita ♥️ espressoc espressoc
Afiyet olsun aslicim menüleri günlük atmaya dikkat edelim 😍