- 2 Temmuz 2024
- 4.869
- 10.805
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürahinin içine meyve dilimleri at belki görünce canın ister ben 3 lt içiyorum istisnasız . Birde chia tohumu iyi gelir. Kabızlığın kronik mi benim mesela tüp Bebek sürecinde cok olmuştu onun dışında çok şükür olmuyorBen kefir değilde ev yapımı yoğurt içiyorum hergün. Pek işe yaramıyor. Suyu az içiyorum galiba ben 1,5 litreden fazlasını içemiyorum
Aslında kefir de yoğurt da probiyotik çok farketmezBen kefir değilde ev yapımı yoğurt içiyorum hergün. Pek işe yaramıyor. Suyu az içiyorum galiba ben 1,5 litreden fazlasını içemiyorum
Kabızlık coook zorKızlar ya kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz. Herşey okey de şu kabızlığı çözemiyorum. Acaba suyu mu az içiyorum
Yok ya normalde olmaz diyete başladığımdan beri böyle. Ay bide meyveli deniyim resmen boğuluyorum su içerken yapıcaz artık bir şeylerSürahinin içine meyve dilimleri at belki görünce canın ister ben 3 lt içiyorum istisnasız . Birde chia tohumu iyi gelir. Kabızlığın kronik mi benim mesela tüp Bebek sürecinde cok olmuştu onun dışında çok şükür olmuyor
Net 1 kilom bu yüzden benimKabızlık coook zor
Geçmiş olsun. Bol su. Saf zeytinyağı 1 tatlı kaşığı demişti eczaneKızlar ya kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz. Herşey okey de şu kabızlığı çözemiyorum. Acaba suyu mu az içiyorum
Çokom bende sadece bir tane Bayram çikolatası yedim o diyet dışı sayılıyor mu yaBen bugün hem diyet içi hem diyet dışıyım. Pazar klasiği yememem gereken şeyler vardı. Ama açımespressoc diyet dışı demek daha doğru. Tatlıya uyamadım çünkü
Ah ah hafta sonu illa kaçamaklar oluyorBen bugün hem diyet içi hem diyet dışıyım. Pazar klasiği yememem gereken şeyler vardı. Ama açımespressoc diyet dışı demek daha doğru. Tatlıya uyamadım çünkü
Afiyet olsun aslicim menüleri günlük atmaya dikkat edelimİyi Akşamlar
28 Kasım Menü ve Spor Bildirimi
10.30 3 galeta, 1 mandalina
12.30 nesfit bar
18.00 diyet dışı (çok yorgundum dışarıdan söylemek zorunda kaldık)
2,5 litre su
29 Kasım
11.30 5 yk menemen, 2 dilim ekmek, 2 hurma
15.00 1 elma
18.30 hamsi, 2 yk pirinç pilavı, bol salata
2,5 litre su
30 Kasım
11.30 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yarım simit , 1 biber
15.00 1 elma, 1 mandalina
18.30 5 yk mantarlı tavuk sote, salata , 1 dilim ekmek
2,5 litre suChocolita
![]()
espressoc
Sen diyet dışı değilsin ama programa tam uymamışsın. Fazla da kaçırmamışsın. Yarım puan edebilir. Nasıl hissettiğine bağlı. Ben bütün yedim meselaAh ah hafta sonu illa kaçamaklar oluyor
Çokkkk haklısın canım bundan sonra aksatmamaya çalışacağım.Afiyet olsun aslicim menüleri günlük atmaya dikkat edelim![]()