• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Aksilik ya tam da tartı öncesi biseyler ters gidiyor geçen hafta gecenin yarısı makarna yedik sabah sistik tabi

03.12.25
12.30
2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalık, 9 zeytin, 1 parça tahin helvası, rezene çayı, 2 dilim ekmek

15.00 sade kahve , muz, kaju
2 ceviz

19.00
1 kase tarhana çorbası
3 dilim somon,fırında
Salata, 1 dilim ekmek
Çay ile 2 hurma yedim

Şu:2 lt Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Çok kötü musun miden özellikle. Diyetini birkaç gün genisletebilirsin
Yok canım dün zaten diyet dışıydım bugün dikkat etmeye çalışıcam
Yaa sen deyince baktım ilk sayfaya önümüzdeki hafta yeşil tabak haftasıymış zaten. Bu kadar olur

Hiçbir şeyi içinde tutma canım. Çözüme ulaşsın ulaşmasın bir şeye üzülürsen düşünürsen eşine arkadaşına mutlaka söyle. Kanda stresi gösteren bir değer varmış. Ben bunu bilmiyordum. Bu değer de her şeyin başı. Yükselmesiyle damarlar daralıp pıhtılaşmaya sebep oluyor. Yani stres sadece psikolojik değil aslında fiziksel de. Egzama dedin aynı sebepten. Hiç içine atma. Bir tane hayatımız var. 3 günlük ömrümüz. Rabbim hepimize ailelerimizle uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin
Amin çokom 💜. Sağolun

Az önce tartıya çıktım çıkmaz oleydim
1764819793008.webp

Günaydın 🌸 🌸
Uykusuz bi güne uyanmak 🤪
Dün akşam kv gittik canım eltimde biz ordayız diye geldi (dip not ben onlar varken asla gitmem)
İki saat oturtup geldik iyi gelmiyor bana eş tarafıyla iki saat geçirmek uyuyamadim nasıl bir enerji aldiysam 🤪🤪 düşünün

Az önce tartıya çıktım çıkmaz oleydim Eki Görüntüle 3681638
Hastalıktan 10yasindaki kızımın ergen ergen konuşup bütün hayat enerjimi söküp almasından bende odaklanamadim diyetime 🙈
Dutum yarın tarti sonrası bir plan proje yapalım yılbaşı hedefi fln motive edelim herkesi 💪

Dünkü menüm
Sabah 11:00
Menemen yeşillik bir kara buğday patlağı

15:00sade türk kahvesi 10cig badem bı küçük hurma

14:00 bı bardak kefir

18:00
Bi tabak pırasa yemeği bı kase mercimek çorbası bir dilim tm buğday ekmeği ile

Gece çeyrek ekmek peynir 🙈
Spor 30dk leslie
espressoc espressoc

Hastalıktan 10yasindaki kızımın ergen ergen konuşup bütün hayat enerjimi söküp almasından bende odaklanamadim diyetime 🙈
Dutum yarın tarti sonrası bir plan proje yapalım yılbaşı hedefi fln motive edelim herkesi 💪
Çok iyi olur pembişim yeniden başlıyoruz ❤️

Back
X