• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Pembe sorması ayıp diyetisyene aylık ne kadar ödüyorsun benim diyetisyenim 3 bin yapmış ve yıl başında güncellenecek dedi çok pahalı geldi
Canım ben uzun zamandır gidiyorum arada bı sene fln bıraktım tekrar başladım tesadüf aynı memleketli olduğumuzu ogrendik
Taa o zamanlardan indirimli gidiyorum şuan ayda iki kere gidiyorum 2.500 tl toplam diğer danışanlar daha fazla veriyordur
Diyetisyenimi çok seviyorum aynı zamanda psikologluk yapıyor bana ❤️ vitamin takviyelerimi de takip ediyor

Canım ben uzun zamandır gidiyorum arada bı sene fln bıraktım tekrar başladım tesadüf aynı memleketli olduğumuzu ogrendik
Taa o zamanlardan indirimli gidiyorum şuan ayda iki kere gidiyorum 2.500 tl toplam diğer danışanlar daha fazla veriyordur
Diyetisyenimi çok seviyorum aynı zamanda psikologluk yapıyor bana ❤️ vitamin takviyelerimi de takip ediyor
Anladım canım 2500 yine iyi

Hayırlı akşamlar gün özetim🌸

Eklentiler

• 1000218405.webp
    1000218405.webp
    75 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba hanımlar
Misafirim vardı yoruldum bugün kızımın doğum günüydü 😍
Dikkatli ve ölçülü olmaya çalıştım
Sabah limonlu su
11.0 200 ml kefir 1 tatlı kaşığı çia tohumu 2 tatlı kaşığı yulaf karıştırıp içtim 1 tbe 30 gr kadar peynir 3 kiraz domates 1 küçük salatalık
Ara himdiba kahvesi
Akşam 1 lahmacun 2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim pasta 5 kadar kestane
Adım 5000 ama 500 kalori yakmışım denge yerine geçer mi bilmiyorum yoksa da pazartesi devam ederim
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_2258.webp
    IMG_2258.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 12
Selam
Kahvaltı
8.20
2 has yumurta,zeytin ,peynir ,tbe ,azıcık tereyeg çatalın ucuyla bal reçel tahin pekmez
Yarımdan az fazla muz

10.20-10.55 arası
Leslie 25 dk
10 dk ev içi egzersiz

12.45
Kahve ,hurma ,portakal

15.30
Et , pilav az ,salata ,1 tane un helvasi küçük
Azıcık leblebi,dut,elma kurusu

17.30
3 tane tavuk köftesi

Su üç dort büyük boy bardak
Chocolita Chocolita

espressoc espressoc

Merhaba hanımlar
Sabah limonlu su
11.0 200 ml kefir 1 tatlı kaşığı çia tohumu 2 tatlı kaşığı yulaf karıştırıp içtim 1 tbe 30 gr kadar peynir 3 kiraz domates 1 küçük salatalık
Ara himdiba kahvesi
Adım 5000 ama 500 kalori yakmışım denge yerine geçer mi bilmiyorum yoksa da pazartesi devam ederim
Bugünlerde ne kadar doğum günü oluyor maşallah Rabb'im sağlıklı ömürler versin

Merhaba hanımlar
Sabah limonlu su
Ara himdiba kahvesi
Nice yıllara canım güzel ömürlere🩷🌸

Menüyü yazacaktım ama bugün dışardaydık. Diyet dışı yemiş olduk espressoc espressoc komple diyet dışı değildim ama günü yemedim öyle söyleyeyim. Yine de yeşil tabak haftasına uyamadım bugün.
12000 adım attım.
Amaa bana bir istek geldi diyete dair. Hafta sonu bir geçsin, -tabi yarında dikkat etmeye çalışacağım- sonra İnşallah vericem gazı

Back
X