• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar yoldan geldim bugün diyetdışıydı yine ama yarın son gaz devam zaten regli öncesiyim bu hafta regli olurum kesin perşembe veya cuma hayırlısı ödemler gitmeliii

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Bende pazartesi salı olurum heralde olsam da rahatlasam bu ay kahve çok içtim çok ödemim var

Ah güzel arkadaşım çok iyi anlıyorum bunu. Kendine konduramadığın zaman istekle vazgeçme arasında insan çok bocalıyor. Kendine güven azaldığı için moral zaten yok. Yani o şekilde devam etmek için bütün şartlar sağlanmış oluyor. Malesef hepimiz nasıl bu aşamaya geldim duygusuna yoğunlaşmaktan yıllarca kilo veremedik. Kendine konduramamaktan. Önce iyi hissetmemiz gerekiyor. Bunun içinde normalleştirmen gerekiyor. Kendine kızma. Kilo alıp vermek doğal gelişir. Her şey kilomuzu etkiler. İnsanız kodlanmış robot değiliz. Biz kadınlar bu yaşa gelene kadar neler yaşadık ya. Kendini düşün. Ne savaşlar verdin nelerle imtihan oldun. Neler geçti başımızdan. Kimlerle karşılaştık. Ama hepsinden de çıktık, çıkacağız. Senin aslında her zaman yanında olup yeniden kalkmanı sağlayan espressoca hayran olman gerekiyor. Şimdi hangi duyguyu hak ettiğimize yoğunlaşıp bir daha başlayalım 🩷
Beni anlayan birilerinin olması ne güzel teşekkür ederim 😍 hiç konduramiyorum gerçekten zayıf hallerimi çok özlüyorum. Tabiki herşey Gül Gülistanken gelmedi bu kilolar bir sürü psikolojik savaş travmalar tedaviler hepsinin hediyesi bu kilolar oldu. Hep aldım hep aldım bu süreçte vermek için de mücadele ettim olmadı. Tabi bu kilo aldığım 4 yılda 2 kez kpss çalıştım o süreç de beni çok zorladı şimdi sen yazınca hepsi gözümün önünde canlandı. Hepsi geçti bu kilolar da geçecek 💕

SOn zamanlar herşey üst üste geldi bilmiyorum niye böyle bir türlü düzen tutturamadim 60 li rakamları görünce tüp Bebek tedavisine başlayacağım dedim ben 80 lere çıktım
Canım çok iyi anlıyorum seni 🫂 biraz da stresten oluyor. Yeni bi program yapalım ne dersin ? Spor challeng ( doğru mu yazdım bilmiyorum 😂😂)
Ve ya işte ne bilim diyet gibi ama birebir uymak şartıyla.

Canım çok iyi anlıyorum seni 🫂 biraz da stresten oluyor. Yeni bi program yapalım ne dersin ? Spor challeng ( doğru mu yazdım bilmiyorum 😂😂)
Ve ya işte ne bilim diyet gibi ama birebir uymak şartıyla.
Çok iyi olur 😍 hafta içi tek öğün yapayım diyorum cumaya kadar en başarılı olduğum oydu

Menü yazmayı unutmuşum kızlar

Kahvaltı
Brokoli ( buharda pişirdim haslamaya göre aşırı lezzetli oldu)
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Çok az helva

Akşam yemeği
1 tane karnı yarik
Fırınlanmış kabak
Salata
Turşu
Az yoğurt

Spor yok
Chocolita Chocolita

Evet arabayla 5 6 saat ama gidilmiyor ki öyle her zaman 😓
Olsun varlıkları yetiyor be espressoc benimkiler de bana 1 saat uzaklıkta..ama benim sürekli hastane işlerim olduğu ve onlarda yol üzerinde olduğu için bazen ayda 2 kere bile görüşüyoruz kalabalık kardeşin avantajı ben gidemezsem onlar geliyor derken her ay birileri ile görüşmüş oluyorim .

Lor ekmegi arasında 3 adet köfte (150 gram) 20 gram kaşar marul yeşil sogan ve yancıları
Günü kapadım kızlar 🌸 sporlarımı akşama atarım.Hafta içi tek ögün besleniyorum.Sabah işe git öglen gel derken yemek yeme saatim 3 4 ü buluyor sonrasında birşey yemekte istemiyor canım zaten.

Bu hafta hedefim düzenli 15.000 adım +keto omad makrolarımı doldurmak 😊

Eklentiler

• 1000218651.webp
    1000218651.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000218744.webp
    1000218744.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 7
Olsun varlıkları yetiyor be espressoc benimkiler de bana 1 saat uzaklıkta..ama benim sürekli hastane işlerim olduğu ve onlarda yol üzerinde olduğu için bazen ayda 2 kere bile görüşüyoruz kalabalık kardeşin avantajı ben gidemezsem onlar geliyor derken her ay birileri ile görüşmüş oluyorim .
Evet canım tabi varlıkları bile yeter ama bazen insan diyor birileri olsa da bir kahve içsek 🥹

Back
X