Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni anlayan birilerinin olması ne güzel teşekkür ederimAh güzel arkadaşım çok iyi anlıyorum bunu. Kendine konduramadığın zaman istekle vazgeçme arasında insan çok bocalıyor. Kendine güven azaldığı için moral zaten yok. Yani o şekilde devam etmek için bütün şartlar sağlanmış oluyor. Malesef hepimiz nasıl bu aşamaya geldim duygusuna yoğunlaşmaktan yıllarca kilo veremedik. Kendine konduramamaktan. Önce iyi hissetmemiz gerekiyor. Bunun içinde normalleştirmen gerekiyor. Kendine kızma. Kilo alıp vermek doğal gelişir. Her şey kilomuzu etkiler. İnsanız kodlanmış robot değiliz. Biz kadınlar bu yaşa gelene kadar neler yaşadık ya. Kendini düşün. Ne savaşlar verdin nelerle imtihan oldun. Neler geçti başımızdan. Kimlerle karşılaştık. Ama hepsinden de çıktık, çıkacağız. Senin aslında her zaman yanında olup yeniden kalkmanı sağlayan espressoca hayran olman gerekiyor. Şimdi hangi duyguyu hak ettiğimize yoğunlaşıp bir daha başlayalım![]()
Canım çok iyi anlıyorum seniSOn zamanlar herşey üst üste geldi bilmiyorum niye böyle bir türlü düzen tutturamadim 60 li rakamları görünce tüp Bebek tedavisine başlayacağım dedim ben 80 lere çıktım
Çok iyi olurCanım çok iyi anlıyorum senibiraz da stresten oluyor. Yeni bi program yapalım ne dersin ? Spor challeng ( doğru mu yazdım bilmiyorum
)
Ve ya işte ne bilim diyet gibi ama birebir uymak şartıyla.
Yaaa bana da çok iyi geliyor oÇok iyi olurhafta içi tek öğün yapayım diyorum cumaya kadar en başarılı olduğum oydu
Cumaya kadar 4 gün yapalımYaaa bana da çok iyi geliyor otamam ben varım .
![]()
Tamam yârın başlıyoruzCumaya kadar 4 gün yapalımbugün esim evde kahvaltı istiyor tost yapalım dedik gidip çavdar ekmeği alacağım
![]()
Olsun varlıkları yetiyor be espressoc benimkiler de bana 1 saat uzaklıkta..ama benim sürekli hastane işlerim olduğu ve onlarda yol üzerinde olduğu için bazen ayda 2 kere bile görüşüyoruz kalabalık kardeşin avantajı ben gidemezsem onlar geliyor derken her ay birileri ile görüşmüş oluyorim .Evet arabayla 5 6 saat ama gidilmiyor ki öyle her zaman![]()
Evet canım tabi varlıkları bile yeter ama bazen insan diyor birileri olsa da bir kahve içsekOlsun varlıkları yetiyor be espressoc benimkiler de bana 1 saat uzaklıkta..ama benim sürekli hastane işlerim olduğu ve onlarda yol üzerinde olduğu için bazen ayda 2 kere bile görüşüyoruz kalabalık kardeşin avantajı ben gidemezsem onlar geliyor derken her ay birileri ile görüşmüş oluyorim .
Esmus izin mi aliyorsun anlamadım yazamayacak misinıyı aksamlar kızlar tel bozuldu ekran gıttı pcden yazıyom en yakın zamanda donecem ınsallah
Benimde öyle yakınım kimse yok burda .kaynim kp var görüşmüyoruz..komşulardan bir kac arkadaştan başka kimse yok :/Evet canım tabi varlıkları bile yeter ama bazen insan diyor birileri olsa da bir kahve içsek![]()