• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

21 Aralık Pazar menü
Sabah 11.00 Menemen, krem peynir, 1 dilim tam buğday ekmek, tereyağ.
Ara tarçınlı Türk kahvesi 1 muz
Akşam 1 kase tarhana çorbası, biraz yoğurt ve ton balıklı salata.
2.5 litre su
Yürüyüş ve spor yapamadim bugün regl oldum maalesef.
espressoc espressoc Chocolita Chocolita

Kendime bunları sipariş verdim 😊 Gelsinde artık kardiyo degilde şekillenme için egzersiz yapacagım 😊

Eklentiler

• 1000225023.webp
    1000225023.webp
    28 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000225022.webp
    1000225022.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 12
İyi Geceler 🌙
21 Aralık Menü ve Spor Bildirimi

11.30 2 haşlanmış yumurta, mor lahana salatası,5 zeytin, 1 dilim karabuğday ekmeği, 1 muz, 1gün kurusu kayısı
18.00 Hamsi, salata, 4 yk karabuğday pilavı, 2 gün kurusu kayısı
2 litre su
6000 adım 🏃‍♀️ Chocolita Chocolita ♥️ espressoc espressoc

Allah'ım! Günahımı kabul ve itiraf ediyorum. Beni bağışla. Zira, şüphesiz günahları Senden başka bağışlayacak hiç kimse yoktur.🤲🏻🤲🏻
(İbn Mâce, "Dua", 14)

Günaydın ❤️

Chocolita Chocolita günaydın canım ben bir süre diyete ara veriyorum. Galiba hamileyim testlerim pozitif çıkıyor. Çok çok uzun zamandır beklediğim bir şeydi. İnşallah doğumdan sonra katılırım artık hepinizi çok seviyorum
Ayy marmelad hadi inşallah. Çok sevindim ❤️🥰

Selam güzellikler
Bugün niyetliydim . Rabbim iç aylarımızı mübarek eylesin ❤️
Sahur yok
17.30 kıymalı patates , tavuk sote (tavukları biraz fazla pişirmişim 😂)
Karnabahar havuç haşlama
Çialı yoğurt şehriye çorbası
Spor yok
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Allah kabul etsin dutum

Chocolita Chocolita günaydın canım ben bir süre diyete ara veriyorum. Galiba hamileyim testlerim pozitif çıkıyor. Çok çok uzun zamandır beklediğim bir şeydi. İnşallah doğumdan sonra katılırım artık hepinizi çok seviyorum
Hayırlı olsun canım 🪷 😍

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍

Selam kızlar dün çok yoruldum yazamadim,il dışına gittik
21.12 menüm diyet dışı ama tüm gün değildi Misafirliğe gittiğim.icin biraz karıştı Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Bugün işe başladım şimdilik gayet uyumlu bir menü oluyor ama ilk gün olduğu için beni çarptı biraz :( yoruldum

Back
X