- Emoji Skoru
- 242
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy marmelad hadi inşallah. Çok sevindimChocolita günaydın canım ben bir süre diyete ara veriyorum. Galiba hamileyim testlerim pozitif çıkıyor. Çok çok uzun zamandır beklediğim bir şeydi. İnşallah doğumdan sonra katılırım artık hepinizi çok seviyorum
Hayırlı olsun canımChocolita günaydın canım ben bir süre diyete ara veriyorum. Galiba hamileyim testlerim pozitif çıkıyor. Çok çok uzun zamandır beklediğim bir şeydi. İnşallah doğumdan sonra katılırım artık hepinizi çok seviyorum
Yani oruçluyken terlemek zorlar. Allah kolaylaştırsın canımGünaydın kızlar ben bugün de oruçluyum pilates dersim var bakalım oruçlu nasıl geçecek hoca iptal etmedi daha iyi olur dedi ama çok susuyorum
Amin canım bu aralar yine kilo vermem durdu ama borçlarımi da tutmam lazım. Oruç tutunca hareketim çok azalıyorYani oruçluyken terlemek zorlar. Allah kolaylaştırsın canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinChocolita günaydın canım ben bir süre diyete ara veriyorum. Galiba hamileyim testlerim pozitif çıkıyor. Çok çok uzun zamandır beklediğim bir şeydi. İnşallah doğumdan sonra katılırım artık hepinizi çok seviyorum
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()