Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar aramızda keloit yaktıran oldu mu?
Bir ay sonra randevu verdiler de sezeryan bölgemde çıktı onun için birazcık korkuyorum ağrısı çok oluyor mu🥺
Benle kız kardeşim de sezeryanla doğum yaptık bende olmadı onda oldu ama yaktimı bilmiyorum sorayım öğrenip dönerim sana

Eklentiler

• 1000088253.webp
    1000088253.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000088252.webp
    1000088252.webp
    33 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000088254.webp
    1000088254.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000088251.webp
    1000088251.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000088287.webp
    1000088287.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000088286.webp
    1000088286.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 3
Merak etme canım bizim sülale de kekemelik meşhurdur. Bununla ilgili terapi alanda çok oldu. Çok şükür kekemelikleri çok heyecanlanmadıkları süreci belli olmuyor. Seninkisi sadece harflerse en kısa zamanda üstesinden gelirsiniz.
Çok sağol inşallah canım 💕
Bir ay sonra randevu verdiler de sezeryan bölgemde çıktı onun için birazcık korkuyorum ağrısı çok oluyor mu🥺
Geçmiş olsun canım korkma. Rabbim dermansız dert vermesin şifa olsun

Merhabalar,
27 Mayıs,Salı günü,
1000097757.webp

1000097820.webp

Öğle yemeğinde,3 domatesli köfte,1 dilim ekmek,
Akşam yemeğinde,etli patates yemeği,pirinç pilavı,yoğurt,
Ve sade Türk kahvesi ile günüm bitti.
Su:1,5 lt. içtim.
Adımlarım:3637
🌸💕İyi akşamlar Chocolita Chocolita
1000097841.webp

Lazerle yapıyorlar 3 seans sürmüş birden bitmiyor doktordan doktora değişir herhalde anestezi veriyorlar öyle

Selam kızlar sabah anne kahvaltısı , hepsinden biraz az

Öğlen mi desem akşam yemeği mi desem 15.00 de kızarmış balık yanında salata

Akşam sekizde bir küçük haşlanmış mısır yedim yemesem iyiydi

Adım 7 K , ilk gün cezam bitti

Eklentiler

• IMG_5223.webp
    IMG_5223.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 2
İyi akşamlar 💕
Sabah 1000028579.webp
Ve 1 domates
Az peynir

Komşum sütlaç getirdi onun yarısını yedim. Pirinci de dibe çökmüştü çok yememiş oldum pirinci
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam 1 kase mercimek çorbası
1 minik dilim börek
Bol su. Saymıyorum ama çok içiyorum habire wc deyim

Eklentiler

• 1000028661.webp
    1000028661.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 1
Neden karton kutu peki? Böyle bütün halde mi koyuyorsun.
Markette alırken henüz sert olur olgunlaşmamış, onu öyle yiyemezsin. Evet bütün halde yıkayıp koyuyorum. Alıp yıkayıp bir meyve sepetinde bekletirsen hem olgunlaşması uzun sürer hem çürümeye başlar kararır. Kese kâğıdına da koyabilirsin poşete de, ama kâğıt daha sağlıklı. Ben çok alıyorum 10-15 tane, evde varken de uygun ve güzel bulursam alıyorum yine. O yüzden kutuya koyuyorum. Salataya doğrayabilirsin, yada ezip üzerine limon sıkıp yiyebilirsin. Çocuklar çok seviyor. Bu sene fiyatı da çok uygun ve çok her yerde.

Bu arada kızlar siz de hiç boyun hörgücü çıktı mı? İlk kez başıma geliyor benim. Duruş bozukluğundan olabilir labelin dediği gibi. Telefonu göz hizasında tutmak gerekiyormuş. Göğüs ve sırt egzersizleri.
Gündüz çok yoğun geçiyor yazamadım. Duruş çok önemli, telefon herkesi çok etkiliyor boyun fıtığının en büyük sebebi. Henüz çok geç olmadan boyun egzersizleri yapmak sırt kaslarını çalıştırmak gerek. Randevu bulamayınca talep oluştur diyor biri iptal edince mesaj geliyor. Orada doktor sadece muayene ediyor, egzersiz ve ilaç veriyor, gerekirse fizik tedavi yazıyor, her gün gidip tedavi görebiliyorsun. Onun dışında özel fizyoterapistler var. Annemi geçen yıl hem devlete götürdüm hem özel fizyoterapiye.

Kızlar menüm sabah kahvaltısı iki omlet 3 bardak çay maydanoz kıvırcık limonlu su
Öğle yemeği yok akşam 7 de bulgur pilavı tavuk göğsü patates haşlaması kırmızı etli tabi yine etin suyunu içtim çaya misafir vardı 20 de başladık yemeye şimdi bitti 😂😂😂😂cips kuruyemiş ,Köme fıstık ezmeli ,tatlı şuan bir pişmanlık içindeyim 3 lt su 6000 kadar yürüdüm spor 0☹️☹️☹️

Kızlar bugün kan verdim B12 düşükmus 197 pg/mL imiş ilaç verdi aldım kolajen dil altı falan hiç vermedi

Menümü de yazayım Salı günü;
Kahvaltı; 1 kase yoğurt, yulaf ezmesi ve keten tohumu

Kahve

Akşam; çorba, domates soslu makarna

Çay yanında kuru meyve

Kızlar bugün kan verdim B12 düşükmus 197 pg/mL imiş ilaç verdi aldım kolajen dil altı falan hiç vermedi
Kendi değerime baktım 397 miş, benim de çok yüksek değil. b12 sprey olarak sayılıyor dil altına sıkılıyor ondan bahsettiler galiba. Kolajen ben de kullanmıyorum.

Back
X