- 29 Kasım 2020
- 3.236
- 15.268
- 158
- 33
Saat çok iyi olurdu valla. Temizlik yaparken bile yaktığın kaloriyi gördüğün zaman o seni çok motive ediyor. Efor harcadığın her şey ne gitmiş gösteriyor.Ben çok yürüyorum valla ama ispatlıyamiyorum kendime bi saat alıcam galiba telefon her an yanımda olmuyor
Yaşandı bitti saygısızcaGeçen haftayı hiç olmamış sayıyorum
Bende yürüyüşümü yaptım geldim. Hazırlandım çıkmayı bekliyorum. Akşam menüsüne dikkat etmem lazım. Tatlı götürücem ama yemicem. Çok minik tadına bakabilirimEv temizledim şükür bitti
Duşa girmeden sporumuda yapayım sodamı içip
Ben yoruldukca çok yiyorum bu sorunu atlatsam aslında kendime hakkim olmalıyım bu konudaYaşandı bitti saygısızca
Yo hakkımızdı bayram geçirdik. Tatillerden dönüldü. Sen ev taşıdın misafir ağırladın. Şimdi işimize bakalım
Pek alışverişe falan çıkamıyorum güzel bir saat bulsam sipariş edeceğimSaat çok iyi olurdu valla. Temizlik yaparken bile yaktığın kaloriyi gördüğün zaman o seni çok motive ediyor. Efor harcadığın her şey ne gitmiş gösteriyor.
Adım fotolarında 6.000 Adım olmamış canım. O yüzden sayılmaz. 1 uyarı gelip 2. Uyarı oluyordu ki silindi. Çünkü grup yıldızı oldunhenüz geçmedim ilk sayfaya. Bir yere yemeğe davetliyiz
Taşkınlığa yapacak olunca iç sesimizi bastırabiliyoruz. İkna olmak için o an kulağa duyurmak gerekirmiş. Sesli söyle kendineBen yoruldukca çok yiyorum bu sorunu atlatsam aslında kendime hakkim olmalıyım bu konuda
Bunu deneyeceğim inşallahhhh az ye az ye diye gezerim artıkTaşkınlığa yapacak olunca iç sesimizi bastırabiliyoruz. İkna olmak için o an kulağa duyurmak gerekirmiş. Sesli söyle kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?