• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hellooo

Sabah
Grabola, sut, protein tozu, meyve ile karisim

Ogle
Ispanakli yumurta
1 dilim tereyagli ekmek

Ara
Yarim elma, 10 gr fistik ezmesi

Aksam
Yarimsar porsiyon
Patlican yemegi
Bulgur pilavi
Soya fasulyesi
Yogurt

1600 kalori
+
30 dakika agirlik
7k adim
Gece yatmadan 20 dak yoga
protein tozunun özel bir nedeni var mı

bugün herkes nohut yemiş ben de 😁
ama menümü diyet beslendim olarak yazcam durup dururken yanlış bir şey yazıp ceza almayım :KK23:
bebeler henüz uyumadı. uyurlarsa spor yapabilirim ama dizim sabah düzelmişti şu an yine sıkıntılı gibi
bakalım

ama menümü diyet beslendim olarak yazcam durup dururken yanlış bir şey yazıp ceza almayım :KK23:
bebeler henüz uyumadı. uyurlarsa spor yapabilirim ama dizim sabah düzelmişti şu an yine sıkıntılı gibi
bakalım
benim sağ dizimde de ağrı oluyordu spor yaparken, hocam spor yaparken dizlik kullanmamı önerdi. Decathlon'dan aldım. Eğer dizinizdeki durum uzun sürerse dizlik fayda edebilir belki koruyucu olması açısından.

benim sağ dizimde de ağrı oluyordu spor yaparken, hocam spor yaparken dizlik kullanmamı önerdi. Decathlon'dan aldım. Eğer dizinizdeki durum uzun sürerse dizlik fayda edebilir belki koruyucu olması açısından.
benimki fazla ayakta durmaktanmış. dinlen yoksa kireçlenmeye çevirir erken yaşta dedi doktor. ödem toplamış. ama dinlenmeye vaktim olmuyor ki🤷‍♀️

R
bakalım
Ntgen mr vs çekildi mi hiç doktora çıktın mı bunun için

2 yıl önce bende sıkıntı yaşadım her iki dizde meniskus yırtılmış çokça yerinden .temizleyeceğiz dediler temizlenmesi

Dizleri 90 dereceden fazla kirmadin mi ağrı olmuyor .ama bir kere diz üstü çöm iki gün zonkliyor benim

Sabah
Yumurtalı ekmek 2 dilim Chocolita Chocolita dan gördüm canım istedi çok güzel oldu 😬
çay 1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Ara kahve 1 kare

Akşam
Çeyrek köfte ekmek
Kahve 1 kare

Adım 10 bin
Su 2 lt Cemoos Cemoos

Eklentiler

• 20231026_224946.webp
    20231026_224946.webp
    19 KB · Görüntüleme: 26
Selamlar herkese,
26 Ekim Perşembe

Kahvaltı; peynir zeytin yumurta ve 1 dilim ekmek.

Arada çay ve kuru üzüm

Akşam kuru fasülye ve az pilav, 1 tane köfte.

2 litre su.
6.000 adım atmışım.

Zayıflayınca elbise ve eteklerimi giymek istiyorum. Aslında zor değil ama spor eksik şu aralar hayatımda. Tekrar başlayacağım yarından itibaren.
Bu arada L LADY VEGA çok geçmiş olsun, geçici olarak talcid yada reni iyi gelebilir. Yoksa karbonatlı su.

Eklentiler

• IMG_2040.webp
    IMG_2040.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 26
26 Ekim Persembe Menum

Sabah
1 Tost
1 haslanmis yumurta

Ara 16 :00
Kahve +muz + 6 7 tane kaju

Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 tane köfte

Su 2 litre
Egzersiz yok

Cemoos Cemoos kusura bskma csnim bugun giremedim siteye kendimi iyi hissetmiyorum yine ağir bir halsizlik dustu üzerime aile hekimime ulasamadim o yuzden demir ve d vitamini alamadigim icin mi bilmiyorum hic iyi degilim degil yurumek koltuktan koltuga gecmeye halim yok

26 Ekim Persembe Menum

Sabah
1 Tost
1 haslanmis yumurta

Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 tane köfte

Su 2 litre
Egzersiz yok

Cemoos Cemoos kusura bskma csnim bugun giremedim siteye kendimi iyi hissetmiyorum yine ağir bir halsizlik dustu üzerime aile hekimime ulasamadim o yuzden demir ve d vitamini alamadigim icin mi bilmiyorum hic iyi degilim degil yurumek koltuktan koltuga gecmeye halim yok
Çok geçmiş olsun leylak üzüldüm. Dikkat et

26 Ekim Persembe Menum

Sabah
1 Tost
1 haslanmis yumurta

Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 tane köfte

Su 2 litre
Egzersiz yok

Çok geçmiş olsun Beyaz leylak Beyaz leylak 🙏💐🌺🌸

Back
X