benim 2 küçük çocuk var ve büyük 4 yaşındaki maşallah dağınıklıkta dünya markası. sürekli dağınık evTemizlik isi nankör. Yazik kendinize yapmayin
Derli toplu olsun, hergun dip temizlik yapmiyorsundur insallah evi. 2 odaya bol mesela.
Gerci Oda cok
Sağlığına dikkat et canım.benim 2 küçük çocuk var ve büyük 4 yaşındaki maşallah dağınıklıkta dünya markası. sürekli dağınık evhaftada bir temizliğe yardımcı geliyor ama hergün gelmeli öyle diyebilirim zaten ikisi de ilgi istiyor. ev de evet çok büyük. aman öyle işte Allah sağlık versin. ama vücudumuza iyi bakmalıyız kesinlikle. bende at geni var sanırım yorulduğumu hissetmiyorum oturana kadar at gibi çatladım
evet dikkat etmek gerekiyor. ben sezeryan ameliyatlarda bile hiç yatmadım.yatabilen biri olamadım maalesef. fıtrat meselesi. hastanede kaldığım gece bile yanımdakini kaldırmayıp kendim bakıyordum çocuklara. ama işte bu kötü bir şey. milletin sırtına binmeyin ama yardım isteyin anacım sonra pırtlıyorsunuzSağlığına dikkat et canım.
İşlerinde kolaylıklar dilerim.
Ay kiyamam.. berbat bir durum. Hadi git dinlen..insanin tum enerjisini somuruyor bu liste isi.Yanlışlıkla bütün listeyi sildim az önceye kadar sinirden ağlamak üzereydim kızlar. Sagolsun mune abla geri getirdi. Çok kötüydu ya her şey gitti bir anda ve saatlerce uğraşmıştım. O yüzden şimdi biraz kafa iznine çıkıyorum. İlerleyen saatlerde olmadı yarın herkesin yeni grubunu yazacağım.
Gruplar vücut kitle endeksine göre belirlenecek. Zayıflar ve hafif kilolular birbiriyle, kilolu ve çok kilolular birbiriyle yarışacak.
Ben şimdi gidiyorum. Bir kan çekildi çünkü benden. Bu bahsettiğim her şeyi yapmıştım gitti. Olsun liste geri geldi en azından
Covid var yine ya. Cok gecmis olsun tekrarSagol canim,
Insan hastayken saglikli zamanini unutuyor, hep boyle gececekmis gibi geliyor.
Ayniyim saniyorum ama tum gun dinlendim, yine erken yatarim, yarin artik islere el atmam icap eder.
Sorma hala doluyum. Geçmiş mesajları okuyamadim. Şimdilik görüşürüz o zamanAy kiyamam.. berbat bir durum. Hadi git dinlen..insanin tum enerjisini somuruyor bu liste isi.
O yuzden
Kacamak yapmayin
Evin suyu kötü ozaman . Bizim eski evdede ben oyleydim. Igrenc geliyordu. Annemde likir likir icerdim.
Suyu satin aliyorum. Bi turlu icemiyorum. Yarin zorluyacam birazİçine limon filan atsan
Ise bisiklete git,son Vitesde. Bak gor nasil iciyorsunSuyu satin aliyorum. Bi turlu icemiyorum. Yarin zorluyacam biraz
Yaa hiç önemli degil canim uzme strese sokma kendini bu hafta liste yapmadim kendimi iyi hissetmiyorum desen dahi kim sana birsey diyecek burdan bence herkes canin sagolsun sen biraz dinlen der.Sonucta kendimiz icin yapiyoruz diyeti grupta olalim olmayalim en iyi kazanç eriyen yaglar isler aksayabilir biraz relaaaxxxx cococumYanlışlıkla bütün listeyi sildim az önceye kadar sinirden ağlamak üzereydim kızlar. Sagolsun mune abla geri getirdi. Çok kötüydu ya her şey gitti bir anda ve saatlerce uğraşmıştım. O yüzden şimdi biraz kafa iznine çıkıyorum. İlerleyen saatlerde olmadı yarın herkesin yeni grubunu yazacağım.
Gruplar vücut kitle endeksine göre belirlenecek. Zayıflar ve hafif kilolular birbiriyle, kilolu ve çok kilolular birbiriyle yarışacak.
Ben şimdi gidiyorum. Bir kan çekildi çünkü benden. Bu bahsettiğim her şeyi yapmıştım gitti. Olsun liste geri geldi en azından
Çok haklısın, devam etmemiz gerekli bu işin sırrı bu zaten,motivasyonla devam etmemiz gerekli, umarım hepimiz sonunda istediğimiz kiloya ulaşırızBak ben de 2 haftadır aynı kilodayım.
Eğer egzersiz ve yürüyüş olmazsa diyetle kilo veremiyorum, benim metabolizmam da çok yavaş.
Geçtiğimiz ay 3,8 kilo verebilmiştim. Sanırım başlangıç ayım olduğu için de iyi kilo eksilmiş idi. Son 2 haftadır moralim düştü biraz.
Ama işin ucunu bırakmamamız lazım. İşin sırrı bu sanırım G Goklerce
Sevgiler
Bende sirf diyetle olmuyor. Spor birsekilde olmali.
Birde kalori saymak iyi geldi.
Fark ettim ki bazen 2bin kalori aliyor hic spor yapmiyorum. E Boylece kilo aliyorum
Kalori saymak veya 300-500 kalori yakmayi hedeflemek iyi gelebilir
Ya kızlar kalori saymak benim de aklıma yattı,program var mı kullandiginizKesinlikle oyle ya tam kalori saymiyodum ben ama 2bin rahat aliyorumdur basladigimdan beri bende ama hareket edince bi sekilde kalori acigi olusuyo demek ki
Ahahahaha baya efor sarf etmişsin yaAy kızlar bugün kendime çok güldüm.
wc'de kabinde yere kağıtları serdim. sonra üşenmeden kıyafetleri çıkardım, torbaya koydum. tartıldım ve yine giyindim.Ama her hafta bunu yapamam,
zor vallahi.
Sabah kalktıktan 20 dak. sonra 99,3 kg, saat 11:00'e doğru tartılınca 98,9 kg çıkmam da ayrı bi mevzu. Öğlene doğru -400 gr ödem gidiyor.
Dün akşam erkenden uyuyakalmıştım, gece 01:30 gibi uyandım. Uyanınca 2 bardak kadar su içmiştim.
02:30 gibi tartıldığımda 100 kg üstü çıktım, yani yuh artık dedim.
Karnabahar da şişkinlik yaparmış. Hepsi birleşince tartı da şaştı.
Tartıdaki rakama çok takılmayın diyorlar ya, doğru. Mezura ile ölçüm yapıp, not alıyorum bir kenara. Oradaki sonuçlar çok olumlu.
Boşuna demiyorlar, haftada 1 tartılın diye. Yoksa strese giriyor insan.
Aaa bayilirim karnabaharaAllahim hiç sevmediğim karnabahara bi şans vereyim dedim firinda yaptim
Yok hiç gideri yok
Cocuklar yemedi esimde
Listemde vardı sevmiyorum yemegini deyince firinda güzel oluyor dedi diyetisyenim deneyin dedi
Sonuc mercimek çorbası 1dilim ekmek yogurt akşam yemeği
Yaa senin canın sağ olsun, üzülme bu şekilde olunca biz daha çok üzülüyoruz, önemli olan senin iyi olman ,dinlen bol bol kafanı toparlaYanlışlıkla bütün listeyi sildim az önceye kadar sinirden ağlamak üzereydim kızlar. Sagolsun mune abla geri getirdi. Çok kötüydu ya her şey gitti bir anda ve saatlerce uğraşmıştım. O yüzden şimdi biraz kafa iznine çıkıyorum. İlerleyen saatlerde olmadı yarın herkesin yeni grubunu yazacağım.
Ah canım ya. Hakkını helal et o kadar uğraşmışsın bizim için en kısa sürede sağlıkla eri inşallahYanlışlıkla bütün listeyi sildim az önceye kadar sinirden ağlamak üzereydim kızlar. Sagolsun mune abla geri getirdi. Çok kötüydu ya her şey gitti bir anda ve saatlerce uğraşmıştım. O yüzden şimdi biraz kafa iznine çıkıyorum. İlerleyen saatlerde olmadı yarın herkesin yeni grubunu yazacağım.
30 Ekim Pazartesi Menüm 1065 kalori
Kahvalti 11:00
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
10 badem 1 çk bal
5 zeytin
Domates salatalik biber
Ara 15:30
Sütlü kahve
3 hurma +3 ceviz
Aksam 18:00
1 kase (küçûk) keten tohumlu yogurt
4 köfte
Yagsiz salata
Su 2 litre
Egzersiz :Kahveden sonra lesli yapmayi dusunuyorum yaparsam hemen buraya yazacagim .Hadi bismillah kendimi bir deneye baslamis gibi hissediyorum cok heyecanliyim
Chocolita Cemoos
ben ikinizi de etiketlicem artık canım kendi adıma. çünkü birinizi etiketliyordum ya da yorumunuza ekliyordum. biraz daha özenli olucam artık.Şöyle bir tabloya bakın.
Ben cumartesi annemde olsda gece 3 de olsa chodan bağımsız girip menü kontrolü yapıyorum.
Ayrıca mesajlariniza bakıyorum eksik varsa oradan nokta atışı yapıyorum.
Ayrıca bu haftadan sonra nerede olursam olayım choya benim yerime bak demem bu sorun da ortadan kalksin.
Eki Görüntüle 3326520
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?