- 29 Kasım 2020
- 3.267
- 15.350
- 158
- 33
Evett katılmak isterseniz beklerizA burası da mı aktif
Birkaç hafta annemleyim ne diyet tutar ne hareket
Evett katılmak isterseniz bekleriz
Aynen canım insan görmek istemedim halada istemiyorum bide bayram da hiç görmek istemedigim insanlarla karşılaşmak beni hayattan soğuttu nazarda var inanıyorum evimizi aldık eşim bu evi alırken arabamızı satmıştıOlabilir canım. Bilirim insanın emek verip elinde olmadan sanki sürüklenir gibi yeniden başa dönmesi nasıl hissettirir. Seni çok iyi anlıyorum. İnsan bazen hiçbir şey yapmak istemiyor. Bütün yaşam enerjisi sevinci içinden alınmış gibi. Hatta insan görmeye bile tahammülsüz oluyor. İnan ki dönem dönem başımıza geliyor bu depresyon. Zaten hormonlarımız baştan aşağı değişken. Ama biz kadınlar istersek, hele ki böyle dostlarla bir arada bu yükü paylaşırsak ayağa kalkmayı da biliriz. Çünkü hayat devam ediyor. Biz durunca hayat durmuyor. Sende eski gücünü kuvvetini toplayacaksın inşallah
Tabi canım çok sevinirim
Kızlar Instagram da istiyorsan zayifla hesabı olan kadını takip ediyorum daha öncede yazmıştım diyetle 125 kilodan bu hafta tartida 83 kiloyu gördü başariyor kadınbenim beynim obez ruhsal stres herşey beni yemege tetikliyor bı çözümü olmalı birlikte başaracağız
Bol bol oku canım. Bende dualarıma ekleyeceğim Allah korusun hepinizi, hepimizi nazardan kötü bakan gözlerdenAynen canım insan görmek istemedim halada istemiyorum bide bayram da hiç görmek istemedigim insanlarla karşılaşmak beni hayattan soğuttu nazarda var inanıyorum evimizi aldık eşim bu evi alırken arabamızı satmıştı
Bayram sonrası araba aldık biraz borç edip çünkü üç çocukla arabasız olmuyor aliskinizda
Araba sonrası kızımın sağ kolu kırıldı büyük kızımın parkta yürürken düştü o düşmeye kol kırılmaz
İki hafta olacak Çarşamba günü alcida onun stresi nazar üzerime bı öküz oturmuşta kalkamıyorum nefes alamıyorum gibi
yarin tartı resmini atarım reglde oldum öyle şanslıyım normalde temmuz 3 olmam gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?