Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ya kiyamam üzülme lütfenistedigin zaman ne güzel kilo verdigini biliyoruz yine yapacaksin Allahin izniyle bak bacin coştu resmen sporun gözüne gözüne vuruyor ayni genleri tasiyosunuz kiz vardir sende de spor cevherihem hatirliyirum 9.takimda zip zip ta mi bir topikte hafta da 3 kiloya yskin kilo vermistin degil mi ?yani yine vereceksinnnnnnn

Ay evet önceden diyete başladığım ilk haftalarda güzel kilolar gidiyordu benden. İyice bünyeyi manyak ettim sanırım

Yani başlayınca durmuyorum spora ama araya hastalık girdi düzenli yapmaya baslayamadim tekrar. Oysa 1 hafta fire vermeden yapmıştım ne güzel. Neyse olacak bugununkini az sonra herkes yatınca yaparım. Yarininkinide sabahtan. Öğle sonu yapamıyorum çünkü.

Aman maşallah öyle devam etsin fit mutlu anne maşallah ona

Ay şu kilolari verip başka şeylerden de sohbet edebiliriz ins yaa Leylak immm

Ucmelekannesi hepimiz aynı durumdayız. Takımda 1. sırada olmuşuz 5. sırada olmuşuz şu an pek bir önemi yok inan.
Ben önceki takım listesinin aynısını yazdım, öyle yazmak kolay geldi. Sıralama aklıma bile gelmedi inan.

Bugün resmen full uyudum
Şimdi kalktım ne yemek var ne çay
Hâlâ uykum var inşallah gece uyuyabilirim menü de yok ha uyku uyku+uyku
İnsna uyudukca uyuyasi grliyo ya
Kiz bundan dolayi ne var. Benim pertim cikiyor iste. Izin gunlerimde anca sporum var. Oda haftada iki
Senin gunluj hareketin bile yeter hadi bakalim kim kazancak bendr iddialiyim adetim vaktinde gelirse insAllah pazartesiye ödemim iner
Olacaz olacaz bende inaniyorum

Aynen öyle canım. Yinede kızıyorum kendime arada. Bu kadar yiyecek ne oldu cennete falan mı mujdelendin diyorum kendime. Neyse neyse güzeliz, hoşuz ve zayıf olacağız. Ben inanıyorum

Sizden boşa şikayet etmişim şimdi denizle aynı gruptayim
Sizi alayım denizi vereyim sizin sesiniz cikmiyodu
kolay öğrenciyle başa çıkmak başarı elde etmek kolay önemli olan disiplinsiz öğrenciyi bi noktaya getirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…