- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
Şimdi 5 yaşında seneye bi daha anaokulu sonra birinci sınıf. O bittiğinde rahatlarım azıcıkAy gecmis olsun . O Yas grubu fena.
Sonra duruluyorlar 6yasdan cikinca. Az biraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi 5 yaşında seneye bi daha anaokulu sonra birinci sınıf. O bittiğinde rahatlarım azıcıkAy gecmis olsun . O Yas grubu fena.
Sonra duruluyorlar 6yasdan cikinca. Az biraz![]()
Çok geçmiş olsun
Sağ ol. Çok şükür kötü bir durum yok ama işte psikolojimiz berbat artık.
Amin. Rabbim kimseye yaşatmasın o kötü günleri bir daha.Geçmiş olsun bi daha göstermesin
Sağ ol. Çok şükür kötü bir durum yok ama işte psikolojimiz berbat artık.
Amin amiiinnAmin. Rabbim kimseye yaşatmasın o kötü günleri bir daha.
Teşekkür ederim.
Gecmis olsun cok
Geçmiş olsunSağ ol. Çok şükür kötü bir durum yok ama işte psikolojimiz berbat artık.
Bende sana yazmaya gelmiştim. Sizde hissettiniz mi diye. Geçmiş olsun dutGeçmiş olsunarka arkaya olunca o geceye gittim
bitmicek sandım daha izleri duruyor. Camlardan duvarlardan ses geldi yine
Sağolasın sivitimBende sana yazmaya gelmiştim. Sizde hissettiniz mi diye. Geçmiş olsun dut
Geçmiş olsun canım Rabbim esirgesin bi daha göstermesinSağolasın sivitimhissetmek ne kelime ama hiç 5 lik değildi daha çok gibiydi
Amin canım sağolasın rabbim tekrar yaşatmasınGeçmiş olsun canım Rabbim esirgesin bi daha göstermesin
Evet maalesef çok kötüydü. Kısa sürdü çok şükür. Hepimize geçmiş olsun.Geçmiş olsunarka arkaya olunca o geceye gittim
bitmicek sandım daha izleri duruyor. Camlardan duvarlardan ses geldi yine