• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Chocolita Chocolita merhaba..
burdan gideli 6 ay oldu.. nasılsın :)
evet bende inandim... 04,10,2023 te 88,4 ten başladım..
tam 2 ay oldu 76,3 gördüm..
yani 12 kg verdim 2 ayda...
inandim cabaladim..
pes etmedim..
yılbaşına hedefim 70 :)
Merhaba migi vazgecmemene çok sevindim. Ben iyiyim şükür bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz. İnşallah ulaşırsın hedefine 🙏

İyi akşamlar hanımlar. Valla benim başıma geleni bir bilseniz 🙈 dün akşam üstü yürüyüşe çıktım kar yağmıştı baya sabahtan. son artık eve gelirken eve 500m falan kala ben bir düştüm nasıl olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum. O an sol ayağımın bileği bir anlık bir döner gibi oldu ve acıdı. O an sıcağı ile anlamadım ama biraz toparlayarak eve geldim. Eve gelince benim bilek şişmeye başladı ve çok fazla ağrım oldu. Bu seferde acaba çatlak mı var ne var diye korktuk üzerine basamaz oldum. Neyse acile gittik hafta sonu akşam saati Almanya da acil bir ölüm. Neyse Röntgen falan çekildi şükür kırık çatlak yokmuş. Burkulmuş doku zedelenmiş. Ama bir 10-15 gün üzerine çok basmayın havada tutun dedi ağrı kesici krem verdi gönderdi. Aman karda soğukta yürüyüşe çıkarken dikkat edin soğuktan donuyor yerler.
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne kızlar ben bu arada izinli olsam inş biran önce toparlar ve daha erken dönerim 🙏🏻🙏🏻
Çok çok geçmiş olsun

Hafif siklektin kazananı Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy oluyorr ♥️ muhteşem bir yüzdeyle tabi ki 1.802
Tebrik ederim hayatım 😘🔥
labellevie labellevie ikinci oluyor. Ligden inmedigin için seni de tebrik ediyorum 🧡

IMG_20231204_164320.jpg

Ağır siklet sonuçları için tartı fotosu bekliyorum. Gelince paylaşırm onu da

Son düzenleme:
Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Sabah
Yogurt, granola

Ogle
Peybirli tost, biber domates

Aea
Meyve tabagi

Aksam
Haftanin kalan yemekler sofrasi 😀
6-7 cesit yemek, little little in the middle

1700 kalori
+
30 dakika agirlik
15 k adim
Bu kalan yemekler herkeste ayni sanirim bazen parca parca bi suru yemek oluyo tabagimda 🤣

Bu kalan yemekler herkeste ayni sanirim bazen parca parca bi suru yemek oluyo tabagimda 🤣

Ay evet, eskiden atmaya kiyamaz hep kendim yerdim.

Sonra birinde gordum boyle, haftada bir bu sekil sofra kurmayi. Benim cocuklar ve esim pek nazli, normalde ertesi gune kalan yemeyi yemezler. Ama boyle yeni yemek olmayinca mecbur 😃

Ay evet, eskiden atmaya kiyamaz hep kendim yerdim.

Sonra birinde gordum boyle, haftada bir bu sekil sofra kurmayi. Benim cocuklar ve esim pek nazli, normalde ertesi gune kalan yemeyi yemezler. Ama boyle yeni yemek olmayinca mecbur 😃
Bende eger fazla kaliyosa her gün farkli yemek yapiyorum haftanin bi gunu de kalan yemekleri yiyoruz oyle dr iyi oluyo bi suru cesit hazir yemek 😁 ard arda ayni yemekler yenmiyo da bi kac gun gecincr yeniyo

İyi akşamlar kızlar bugün öğlene kadar keyif yaptım oturdum ögle sonu bi kalktım tüm odaları topla süpür sil çamaşır ser ütü yap derken akşamı ett spor yapamadım yarın ev işi yapmam fazla detaylı sporu hallederim dedim bakalım menumü yerken hesaplamadim ama simdi baktim 1600 kalori imiş bakalim yazarım birazdan

İyi akşamlar kızlar bugün öğlene kadar keyif yaptım oturdum ögle sonu bi kalktım tüm odaları topla süpür sil çamaşır ser ütü yap derken akşamı ett spor yapamadım yarın ev işi yapmam fazla detaylı sporu hallederim dedim bakalım menumü yerken hesaplamadim ama simdi baktim 1600 kalori imiş bakalim yazarım birazdan

Ooo evi kirkladim diyorsun 👌🏼

Merhabalar🌸🌺
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
4 Aralık, Pazartesi
Menüm:
Kahvaltı (08:00)
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*6 yeşil zeytin
*2 çeri domates
*1 tatlı kaşığı süzme bal
*2 ince dilim tam buğday ekmeği
Öğlen (12:00)
*ekşili ıspanak çorbası
*4 y.k. nohut yemeği
*3 y.k. pirinç pilavı
Akşam
(17:30)

*1 kare kaşarlı tost
*sade çay
(20:00)
*1 kase yoğurt
*2 salatalık
Su: 2,5 lt.
Adımlarım: 10035 adım
🌸 Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita 3 gün 10000 adım cezamın 1. günü tamamlandı.
Egzersiz:
30 dak. EMS antrenmanı
1 saat tempolu yürüyüş (3 km)
🌸🌺
İyi akşamlar.💐

Eklentiler

• 20231204_213926.webp
    20231204_213926.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 37
Merhabalar🌸🌺
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
4 Aralık, Pazartesi
Menüm:
Kahvaltı (08:00)
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*6 yeşil zeytin
*2 çeri domates
*1 tatlı kaşığı süzme bal
*2 ince dilim tam buğday ekmeği
Öğlen (12:00)
*ekşili ıspanak çorbası
*4 y.k. nohut yemeği
*3 y.k. pirinç pilavı
Akşam
(17:30)

*1 kare kaşarlı tost
*sade çay
(20:00)
*1 kase yoğurt
*2 salatalık
Su: 2,5 lt.
Adımlarım: 10035 adım
🌸 Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita 3 gün 10000 adım cezamın 1. günü tamamlandı.
Egzersiz:
30 dak. EMS antrenmanı
1 saat tempolu yürüyüş (3 km)
🌸🌺
İyi akşamlar.💐
Afiyet olsun canim hizlisin 2 gün cezan kaldı canim

4 Aralık Pazartesi
Kahvaltı

Kalsik diyet kahvaltısı idi haslanmıs yumurta peynir zeytin az ekmek

Ara
1 mandalina
1 muz
Diyet dışı cıss 🙄

Akşam
Tavuk köftesi
Patates kızartması
Salata

Su 2 lt
Spor yok ama yatmadan bi leslie yapsam keşke

Eklentiler

• IMG_20231204_231811.webp
    IMG_20231204_231811.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 31
4 Aralık menüm

10:30

-1 kupa sade filtre kahve

12:30
-2 minik yuvarlak ekmekten peynirli tost
-7 zeytin
-2 çeri domates, 1 salatalık

13:00
-1 fincan sade türk kahvesi

15:30
-1 orta boy muz
-2 ceviz

19:00
-4 kaşık kuru fasulye
-1 kaşık yoğurt
-1 kase haşlanmış brokoli, karnabahar, havuç

21:00
-1 fincan ıhlamur
-1 tk kozalak özü

patron klimayı kapatmaya devam ediyor, bugün ofiste boğazım ağrımaya başladı, üzerimde bir kırıklık var. 😔

Su: 1,5 lt
Spor: yok
Adım: 6.661

IMG_0950.webp

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne 🌸

Back
X